a ne mierzylas wkladkiu mnie Sewi ma rozm 20
![]()
Mierzylam

Beda musiala jeszcze w tym roku nosic te nike z zeszlego roku bo to sa 17,5rozmiar
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ne mierzylas wkladkiu mnie Sewi ma rozm 20
![]()
As to posłucham Ciebie i poczekam jednak do jutra czy sie coś wyklujenasz lekarz juz wie że ja czasem przesadzam
ja też robie w przezroczystej, ale mój mąż też woli tego Twojego klasycznego wiec ja poproszę cię o Taki przepis :-):-):-)
Patrysiu wstrzymujemy sie do jutra z lekarzem :-):-):-)
to tak jak i mi
Oj żeby mi się chciało tak,jak mi się nie chce![]()
A jednak to byl policjantpodobno w tym programie chwila prawdy w ostatim odcinku ten policjant był z miejscowości obok mnie.
to juz na nastepny rok nie bedziesz musiala kupowac a ja teraz zastanawiam sie nad takim zakupem - bylismy ostatnio w katowicach w sosnowcu i gdzies tam jeszcze po te butki ale tam byly nie mozliwe przebicie cenMierzylamOne maja tak tak 10-10,5cm i kupilam najmniejsze sandalki bartka jakie byly
Na zime takie mialy -no ale to byly pelne buty i tez inaczej
Beda musiala jeszcze w tym roku nosic te nike z zeszlego roku bo to sa 17,5rozmiar
my tak zawsze :-):-):-):-)ale wy tu przez weekend nadrukowałyście... chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego![]()
A jednak to byl policjantWidzialam po ryju i po zachowaniu,bo znma podobnego cwaniaczka ktory rowniez jest policjantem
ALEKSIA
Troszke luzu nie zaszkodzi ale 3 numery![]()
dziękuję i napewno będzie dobraPrzepis nie jest mój,ale korzystam z niego od zawsze.
Salaterka sałatki nieraz znika zanim do stołu doniosę.
Ciekawe czemu?
Sałatka „Gyros” » Łukasz Więcek
no to rzeczywiście troszki za dużeA jednak to byl policjantWidzialam po ryju i po zachowaniu,bo znma podobnego cwaniaczka ktory rowniez jest policjantem no ale się wściekał na żonkę ale udawał twardziela strasznego
ALEKSIA
Troszke luzu nie zaszkodzi ale 3 numery![]()
As to posłucham Ciebie i poczekam jednak do jutra czy sie coś wyklujenasz lekarz juz wie że ja czasem przesadzam
ja też robie w przezroczystej, ale mój mąż też woli tego Twojego klasycznego wiec ja poproszę cię o Taki przepis :-):-):-)
Patrysiu wstrzymujemy sie do jutra z lekarzem :-):-):-)
Ja wiem,że nie chciałaś nic złego napisać.Nie chodzi mi o to że otwarta raz to juz nie sterylna, tylko że coś tam jakoś sterylnie przerobiona, a ze ta w aptece to nie taka :-):-):-) o to mi chodziło ale ja nie chciałam nic złego napisać![]()