reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Wszystkim :-)

Ja miałam robić teścik 1 Kwietnia ale cos czuje ze nie bede musiala bo zaczyna mnie bolec brzych jak na @.
Jestem zła jak nie wiem co i normalnie płakać mi sie juz chce :wściekła/y:

Jeszcze nie wszystko stracone- poczekaj jak Maggie to przeczyta ale Ci zleje pupsko :):)

Nie lam sie ja jestem w tej samej sytuacji co Ty, tez czekam tylko dzien pozniej, ale nie szukam objawów II i @. Narazie mnie nic nie boli, wiec jestem spokojna.
Nic to nie da. Cierpliwosci ;-)

reklama
kroczek_k czyzby dopadała cie jakas chandra?

Nie skądże żadna chandra tylko tak zawsze jest że jak się nie myśli o tym czego się pragnie to to się w końcu spełnia a jak bardzo czegoś chcemy to zawsze jest pod górkę. Śmieję się tylko z siebie do męża że ja to chyba się od Was uzależniłam:-)

Ola ( moja imienniczko ) nie ma żadnych winnych i obwiniania siebie ani nikogo innego!!!!!

No niby tak, ale co na to poradze. Bez badan nic nie wiadomo.
Poczekam jeszcze do @, tylko troszkee mi zostalo :) Jakos pozytywnie mi sie czeka w tym cyklu- nie wiem czemu- chyba przez wiosne :):):)

Przyszla moja sukienka z Ebay'a, m mi dzwonil <lala>, lece po pracy do domku ja przymierzyc.
Odezwe sie pozniej Kochaniutkie

kroczek_k ja siedze tu od kilku dni a momentami nie moge sie powstrzymac od sprawdzania czy przypadkiem cos ktos nie napisał..mój M mówi ze usmiecham sie do monitora i ze w koncu widac jakies szczescie na buzi

Ola ja też czekam na @, a raczej na jej brak :)

No wiec siedzimy w tym razem, 3mam kciukaski za Ciebie a Ty za mnie :), mam nadzieje ze obie bedzie 3mac mocno i sie uda, a jak na to w nastepnym.

U mnie w tym roku tyle sie dzieje, ze nie wiem nawet gdzie ta dzidzie wcisnac. Ale nie zeby byla nieproszona. :-)

Mykam do domciu- koniec pracki na dzisiaj- bede wieczorkiem.Papatki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry