Mama Helenki
i Aniki :D
skąd Ty takie rzeczy bierzesz kobitko
![]()
Przesyłają mi znajomi różne głupoty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skąd Ty takie rzeczy bierzesz kobitko
![]()

m
A Oliwka spi już 3h,bez obiadu głodna,mogę sie załozyc że jak wstanie to i tak nie zje tego drugiego dania.kurczę zmuszać ja czy dać co innego.Nie wiem już ale coraz bardziej mnie to wkurza że nie chce mi jeść drugich dań.nie że czasami, w ogóle nie jada.tylko zupy by wcinała za dwie osoby.
narazie dawaj jej tylko zupe,skoro chce,nawet 2 razy dziennie.z czasem sama do ciebie przyjdzie sprobowac sosiku.mozesz ewentualnie probowac dac jej ze swojego talerza,najwyzej sobie dolozysz:-) ale nie na sile.sama sie powoli przekona.Weronika tez woli zupe i jak nieraz je 2razy dziennie.ja jednego dnia gotuje zupe drugiego jakis sosik czy kotlet itd.tylko zupy zawsze tyle ugotuje zeby byla na drugi dzien dla Weroniki chociaz.kurcze jak wieczór się zbliża i nie planuje już spaceru to słonko świeci obłędnie![]()
U mnie tez sloneczko swieci ale nie wybieram sie nigdzie:-(
Jutro ide z laura do lekarza z powodu tego uczulenia a ma katar i jeszcze pokaszluje wiec nie bede jeszcze pogarszac

A moja królewna jeszcze nie spała![]()
A i obraziła się na nocnik, teraz tylko do ubikacji
I znowu gania bez majtek...
Mlena, odpisałam Ci na innym wątku![]()

[/URL]U mnie tez sloneczko swieci ale nie wybieram sie nigdzie:-(
Jutro ide z laura do lekarza z powodu tego uczulenia a ma katar i jeszcze pokaszluje wiec nie bede jeszcze pogarszac

[/URL]Przesyłają mi znajomi różne głupoty![]()
to blisko mnie:-):-):-)
ja jestem poznanianka amój M warszawiakiem więc nie znam za wielu miejsc jeszcze fiku -miku juz wyczaiłam jak byłam w ciąży :-):-):-)
a tego parku jescze nie widziałama to w sumie bliziutko
jednak co mnie denerwuje to to że w Warszawie jest mało parków gdzie dzieciaczki mogą sobie swobodnie pobiegac po trace czy posiedzieć na kocyku na trawie w większości nie wolno9 wchodzić na zieleń wiem ,że są tego pl;usy ale jednak..
w Wilanowie można w jednym miejscu rozłozyć się z kocykiem jest b czystko i dzieci sobie biegaja i turlaja się po trawce
dzięki mamo Halinki za namiary na ten park na Grochowie:-)
[url=http://www.suwaczek.pl/][/URL]

wsiadasz w pociag do Siedlec,jedziesz 45minut i jestes u mnie:-)tzn potem maly spacerek z wozkiem.