reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie wtorkowo dziewczyny :happy::happy::happy:

Ja dzisiaj spać coś nie mogłam, kręciłam sie na wyrku i nie mogłam sie ułozyć :no::no::no: od 6 na nogach juz jestem:happy::happy::happy: u nas słoneczko świeci już i zapowiada się piękny dzień i napewno cieplutko będzie, ja już planuję wyjście z małym na spacerek dłuższy:happy::happy::happy: Wczoraj zrobiłam gyrosa tego klasycznego i bardzo doby był, mąż był zadowolony na wieczór juz zostało troszke w salaterce:-):-) teściu mój nie przepada za takimi wynalazkami, ale wczoraj jadł i mu smakowało i jak zeszłam na dół wieczorkiem to pytał sie mnie skad ta sałatka???? a ja mówię, ze domowej roboty a ten mówi tak: e no to to dobre, mogłabyś częściej taką robić :happy::happy::happy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dobry jest:tak::tak::tak: tescia mam złotego, ale za to teściowa jest okropna i zazdrosna strasznie :happy::happy::happy::happy::baffled::baffled::baffled: Dobra to ja spadam pod prysznic, bo wy lulacie jeszcze chyba. Będę puźniej. Papatki :happy::happy::happy::happy:
cieszę się,że sałatka smakowała.:tak::-)
Wpadłam się przywitać i uciekam małego do przedszkola szykować.:-)

Wpadłam sie przywitać. Dziewczynki późni mi dzisiaj wstały (dały się mamie wyspać) i dopiero idziemy na śniadanko. Odezwę się później

witam sie
nocka byla normalna nawet bardzo Sewi zasnal po 20 a obudzil sie po 6 i dalam mu mleko i poszedl jeszcze spac do po 7 :tak: ale zabkow jeszcze nie widac :sorry:
a wczoraj to wogole zapomnialm sie pochwalic ze przed kapaniem nie oplacalo zakladac mi sie papmersa wiec Sewi chodzil w majtkach pol godzinki i ani razu sie nie zesikal nawet jak wysadzilam go na nocnik to zrobil siusiu :-D
ale bylam dumna normlanie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ide zrobic sobie kawe bo moj m wlasnie kupil i siadam i odpisuje :tak::tak::tak:

ja jeszcze nie śpię:no:
więc trochę nadrabiam Wasze wpisy
malinka garniery są super weź czerwony na początek różowy tez jest dobry jednak czerwony jest dla b suchej skóry będziesz zadowolona bardzo dobrze nawilża
dobre są też balsamy AA ładnie pachną sa tanie i bardzo dobrze nawilżają
jednak stawiam na garniera na dobry początek :tak::tak:

dzisiaj zrobiłam straszną gafę wieczorem ale opowiem Wam już przy południowej kawce :-D uciekam do łózka
jaką gafe???????????? bom mnie ciekawość zżera:-D:-D:-D:-D:-Di co ty o tej godzinie na bb robiłaś????????????:szok::szok:
witam wtorkowo:-D:-D:-D
u mnie też słonko za oknem a nocką minus 2 było:szok::szok:mamy wplanach wyprawe do biblioteki zakupy spacerek:tak::tak::tak:
nocka do bani antrk obudził się o 1.50 wypił wode pogadał zasnoł koło 3 obudził się o 5wypił wode pogadał pomarudził zasnoł i obudził się za 15-7 na mleczko i koniec spania:szok::szok::szok:

wiesz,no jest,ale ja zeby nie te rzeczy po Paulinie i cos od ludzi to bym nie miala w co dziecko ubrac.dla Pauliny tez dostawałam i dostaje wiekszosc ubran.my mamay 3tys zł mieisecznie dochodu,z czego 2tys idzie na oplaty i kredyty i zostaje 1tys na 4osoby na mieisiac-w tym pieluchy,mleko,wizyty u lekarzy itd itd.....
no i teraz jeszcze musze z Paulina do ortodonty,ortopedy i okulisty a z Weronika do okulisty i neurologa,
i musialam wywalic 700zł na głupi paier do odbioru domu i P{ w tym tyg złozy wniosek i maja miesiac zeby przyjechac i mam nadzieje ze to bedzie koniec bo sie tylko zaje....

ale do ortodonty to do wawy a niby jak mam tam osobiscie na 7:confused:
u nas do ortopedy trzeba byc o 5 rano w kolejce,bo rejestruja od 7.30.ale ja chyba uzyje swoich znajomosci bo nie ma opcji zebym poejchala na 5 rano lapac kolejke:no::no::no:
super by bylo jakby te znajomosci pomogly :tak: nie musialabys sie taszczyc tam o 5 rano :szok:
moja julka w rozpacze narazie nie popada ale adam potrafi:szok::szok::-D:-D:-D
jula to wesoły szczygiełek ją wszystko bawi :tak::tak: siedzi dzisiaj na fotelu i nagle wybucha gromkim śmiechem my jula z czego się tak śmiejesz??? a jula a takie tam moje myśli:-D:-D:-D:-D a wogóle jula powiedziała dzisiaj że musi szybko nauczyć się pisać to wejdzie na forum takie dla dzieci ja??????????? a julcia a będe sobie pisac o chłopakach modnych ciuchach szkole problemach wychowawczych z rodzicami......... no i tymi problemami wychowawczymi mnie rozwaliła śmiałam sie z tego długą chwile:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobre normalnie matka ona potrzebuje tego forum bo musi podyskutowac jakie to ma z Toba problemy wychowawcze hehhe :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
witajcie potrannie.
Aleksia -my nocne marki a Ty skowronek:-)
u mnie noc szybko,ale pol nocy zab mnie cmil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nadal cmi:-(
płucze dnetoseptem i mam nadzieje ze jakos do poniedziałku wytrzymam bo mam wizyte u dentysty.

Mlenka a Ty chyba spac nie mozesz:eek: a ja Cie mam na nk?

U mnie zapowiada sie ladna pogoda,podobno c dzien ma byc cieplej i ladniej,ale z racji bezchmurnego nieba w nocy-rano bylo -2,ale jest slonce i robi sie cieplo
wspolczuje bolacego zeba :confused2: a u nas pochmurnie :wściekła/y: ale najwazniejsze ze nie pada :tak:

A ja wpadłam na forum bo nikogo niema tylko ja z dziecmi Teściowie pojechali do kościoła a Mąż pojechał odwieźć swojego Dziadka do szpitala w Zakopanym.Ale ide troche posprzątać a kupiliśmy wczoraj narożnik z Abra fajny ale nie ma oparcia takiego jak chciałam no ale trudno inny by nam nie weszedł:tak:
no to korzystasz :tak:

jestem jestem tylko z doskoku bo korzystam z tego że antocha drzemie i ogarniam to burdello w domu:eek::eek::eek:
patrysia i jak z M ???? ogłosiłaś amnestię czy dalej jest w niełasce?????
anabuba jak ząb??????????????????

reklama
jestem jestem tylko z doskoku bo korzystam z tego że antocha drzemie i ogarniam to burdello w domu:eek::eek::eek:
patrysia i jak z M ???? ogłosiłaś amnestię czy dalej jest w niełasce?????
anabuba jak ząb??????????????????
kupil mi kawe to juz sie nie gniewam tak na niego :sorry:
ale to nie oznacza ze mu to zapomne zreszta teraz i tak nici z upojnych nocy bo ja mam @ :wściekła/y: wiec co to za roznica :sorry::-D

Do góry