küçük
Fanka BB :)
prawdopodobnie to samo co TyKucuk wygralas glowna nagrode...co kolwiek sobie zyczysz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prawdopodobnie to samo co TyKucuk wygralas glowna nagrode...co kolwiek sobie zyczysz
Poczekam do soboty,jesli nie przyjdzie @ zrobie test i bedzie chyba raczej pewne, i sie zapisze do lekarza. Odnosnie mojego bylego narzeczonego, to wiele razy zanim sie zareczylismy, sie rozstawalismy na ok 4 DNI. takie dziecinne to bylo,po czym moj 'ksiaze' pisal,przychodzil z kwiatami,ze zyc nie moze bezemnie kocha mnie itetete. Same pewnie wiecie jak to jest z nimi. Az do 23 grudnia kiedy mi sie oswiadczyl. No i co? chlopak chyba nie dojzal do powaznego zwiazku, przedwczoraj ogladalismy mieszkania dla nas, a wczoraj odprowadzil mnie do domu po czym stwierdzil: czy to milosc,czy to przyzwyczajenie. i zebysmy zapomnieli o sobie i poprostu sie nie znamy. Jak mu pow.ze spoznia mi sie @ 6dni odp byla: no i co? sam chcial tego dziecka, poszlismy razem wtedy do lekarza, a teraz mam wrazenie ,ze mu całkowicie mózg wyparował. ehh szkoda gadac. juz sie wczoraj wyplaklam, jeszcze dzisiaj ten test negatywny mnie dobil. Ale dopoki nie ma @ , jest nadzieja ;D. a jak wroci do mnie tzn,ze naprawde kocha, a jak nie no to coz...nie byl pisany mi.chociaz szkoda bo razem bylismy 2lata i 4m,.. Nawet jego mama dzwoni codziennie i sie pyta jak sie czuje, i czy ma juz wozek wybierac. ehh
Witaj sephora..Chciał dziecka, tak jak i ja. U lekarza oboje bylismy przestraszeni,ale byly to fajne chwile szkoda,ze stwierdzono wtedy ,ze nie jestem. A teraz hmm, raczej on sie chyba nie wyszalał,a mi zamydlil oczy no i go pokochalam.. czekam na 2krechy, oby były.
a Wy dziewczyny, nie kłocicie sie, szkoda nerwow ,wiosna przyszla, slonko swieci
![]()
ja takze swojego M poznalam przez neta.. potem przyjechal.. potem przyjezdzal co tydzien.. na weekendy..i tak juz zostalo:-)Ale dziewczyny - ja swoja lepsza polowe poznalam w neciei wierze że mimo wszytsko ludzie mają dobre intencje. Wiec: dwa razy sztuka Ktosiowa
i bądź prawdziwa
Ide z psem na siku i.. ciągle śpię
no to pojechałaś teraz;-) ostro![]()
Camelia - no to słuchaj lekarza i uważaj na siebieCześć dziewczynki!!!!!!!!!!! SĄ JAKIEŚ NOWE FASOLINKI?
Bardzo was przepraszam ale nie bardzo mam czas żeby do was zaglądać, mimo że jestem na l4. Moja córcia wyciska ze mnie wszystko a jak nie to oblęża komputer. korzysta że ma mame w domku...uff... Ja się jż dobrze czuje ale lekarz powiedział, że żadnych basenów o moczeń pupki bo przez to że mam nerkę ciut mniej sprawne jestem narażona na infekcje. a ja całe życie na basenie spędzam. no ale cóż dzidzia najważniejsza. dzidzia ma już ponad 2 cm i serduszko bije ach....
Bardzo was przepraszam, że tak rzadko zaglądam!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKIE STARACZKI I TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE FAOLINKI!!!
niunia27 dzięki za wiadomość! POzdrawiam CIĘ :-) ;-)
Cześć dziewczynki!!!!!!!!!!! SĄ JAKIEŚ NOWE FASOLINKI?
Bardzo was przepraszam ale nie bardzo mam czas żeby do was zaglądać, mimo że jestem na l4. Moja córcia wyciska ze mnie wszystko a jak nie to oblęża komputer. korzysta że ma mame w domku...uff... Ja się jż dobrze czuje ale lekarz powiedział, że żadnych basenów o moczeń pupki bo przez to że mam nerkę ciut mniej sprawne jestem narażona na infekcje. a ja całe życie na basenie spędzam. no ale cóż dzidzia najważniejsza. dzidzia ma już ponad 2 cm i serduszko bije ach....
Bardzo was przepraszam, że tak rzadko zaglądam!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKIE STARACZKI I TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE FAOLINKI!!!
Nami sie nie przejmuj lecz nie zapominaj, 2cm fasolka to sie ladnie juz rozrasta, powodzenia.Cześć dziewczynki!!!!!!!!!!! SĄ JAKIEŚ NOWE FASOLINKI?