reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
a antośko nadal nie śpi może za to nocką będzie spał![]()
Umeczy się i będzie spał jak suseł

...
My juz po szczepieniuboziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
....
Moja po szczepieniu zawsze świetnie spała, tak ją zżerało...
śliczna jest a jaka juz duża z niej kobitka

malinka była ważona ale cos nie za bardzo ta waga byłą.Ostatnio miesiac temu była ważona i było 12,5kg a dzis 12300

któras źle waży.dzis była ważona na siedząco na tej małej a ostatnio nie chciała się dać zwazyć więc na tej dużej stojącej wadze byłą ważona tak że ja sie zważyłam a póżniej ja z Oliwka na rękach.Odjełą wagę drugą od pierwszej i niby wyszła waga Oliwki.ta waga cos kombinowana była 

a napewno mi nie schudłą bo się pulchna na buzi zrobiła i czuję że jest cięższa i pampersy troche ciasne sie robią.Więc ja nie wiem ile ona w końcu wazy.A u nas wzrostu nie mierzą,sama ja wczoraj mierzyłąm to wyszło mi 86cm.to podrosłą 1cm od ostatniego pomiaru

Mama Helenki
i Aniki :D
rzeczywiście ta waga kombinowana 

dlaczego nikogo nie ma???? :-
-
-
-
-
-(
póxniej wieczorkiem niestety nie będę mogła dzis wejść bo M zapowiedział ze on siedzi,bo ostatnio nic nie siedzi tylko ja,troche w tym prawdy

więc niech juz sobie posiedzi.
Oliwka teraz ogląda wieczorynkę i wcina kanapkę-leci miedzy innymi Świnka Peppa-więc Oliwka jest wniebowzięta.:-):-):-):-)
miałąm ja dzis kapać ale sobie odpuszczę bo po szczepieniu wole nie.Zresztą już nie pamietam czy mozna kąpać po szczepieniu czy też nie.więc w razie czego odpuszczamy sobie dzis kapiel.
Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????
póxniej wieczorkiem niestety nie będę mogła dzis wejść bo M zapowiedział ze on siedzi,bo ostatnio nic nie siedzi tylko ja,troche w tym prawdy

więc niech juz sobie posiedzi.Oliwka teraz ogląda wieczorynkę i wcina kanapkę-leci miedzy innymi Świnka Peppa-więc Oliwka jest wniebowzięta.:-):-):-):-)
miałąm ja dzis kapać ale sobie odpuszczę bo po szczepieniu wole nie.Zresztą już nie pamietam czy mozna kąpać po szczepieniu czy też nie.więc w razie czego odpuszczamy sobie dzis kapiel.
Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja jeżdziłam w balerinkach i swietnie sie w nich czułam,dziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
śliczna z niej dziewczynka:-)Stinki już u weterynarza ,bidulka malutka ,normalnie ryczeć mi się chce jak wariatce jakieś ,tak mi szkoda ,bo przecież ona nie wie po co tam ją zawieżliśmy:-(buuuuuuu
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie wieczorowo ale tylko na chwilke zanim M sie kąpie.A tak to siedzimy i sobie piwkujemy po naszym dzisiejszym malowaniu,dzieci już spią.A jutro 1 kwietnia jejciu jak ten czas leci no i Prima-Aprimis.
reklama
Mam aparat w naprawie a nie pomyslalam nawet zeby zrobic telefonemdowikla sfotografuj chrześniakaa i pokaż nam potem małego adasia przystojniaka
julka tańcuje po pokoju zainteresowało to antka patrzy na nią jak sroka w gnat![]()
Ale na poniedzialek umowilam sie z siostra u mnie to napewno zrobie jakies focie i od razu Wam pokaze

Ja tez chce Dominikowi kupic rowerek 16"My Martynce idziemy jutro rowerek kupic jak kupimy to wkleje zdjącie
No to sobie zaszalejeszjutro wybieram się na zakupy ale kurcze muszę się tłuc autobusem a tak mi się nie chce. dostałam dzisiaj odliczenia z urzędu skarbowego i trzeba wydać troche![]()

A co tam???Raz sie zyje;-):-)BidulkaAnabuba w balerinach :-):-):-):-):-)
zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli
wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka
My juz po szczepieniuboziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.
To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
Moje dostana teraz szczepionke na bilansie dwulatka i napewno tez beda strasznie krzyczaly

12300 to jest przeciez duzo na ten wiekśliczna jest a jaka juz duża z niej kobitka
malinka była ważona ale cos nie za bardzo ta waga byłą.Ostatnio miesiac temu była ważona i było 12,5kg a dzis 12300któras źle waży.dzis była ważona na siedząco na tej małej a ostatnio nie chciała się dać zwazyć więc na tej dużej stojącej wadze byłą ważona tak że ja sie zważyłam a póżniej ja z Oliwka na rękach.Odjełą wagę drugą od pierwszej i niby wyszła waga Oliwki.ta waga cos kombinowana była
a napewno mi nie schudłą bo się pulchna na buzi zrobiła i czuję że jest cięższa i pampersy troche ciasne sie robią.Więc ja nie wiem ile ona w końcu wazy.A u nas wzrostu nie mierzą,sama ja wczoraj mierzyłąm to wyszło mi 86cm.to podrosłą 1cm od ostatniego pomiaru![]()

Ja bym sie na Twoim miejscu nie martwila;-):-)A ja zmierze dzisiaj moje dziewczynki jak nie zapomne i Dominika tez

Podziel się: