Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko, że ja jestem w pracy normalnie przez 7 godz. + dojazdy (w sumie 2 godz.). Jak wychodzę z domu przed 7.00 to wracam po 16.00, więc to chyba zbyt długa przerwa. Lekarka stwierdziła, że powinna w tym czasie przynajmniej raz zjeść mleko. Sama już nie wiemBella, ja wrocilam na 5 godzin dziennie i wydaje mi sie, ze nasze dzieci sa juz na tyle duże ze kiedy nas nie ma nie musza pic naszego mleka, ale inne rzeczy pic i jesc, ja nie odciągam bo nie lubie tego robic:-(

Z tej firmy mamy taki kubeczek z miękkim ustnikiem do kaszki. O tym mówisz? Może rzeczywiście trzeba ją trochę przegłodzić, to zje? A dajesz jej samo ściągnięte mleko czy z kaszką? Bo my zauważyliśmy, że jak sie zmieni smak (doda trochę kaszki) to łyżeczką da się jej wcisnąć. Widocznie to jakiś emocjonalny problem. Może smak mleka za bardzo jej sie kojarzy ze mną?Bella, u mnie był ten problem. pomogła butelka Tommy Tippee (jakkolwiek się to pisze).No i konsekwentna odmowa karmienia do czasu aż wypije z butli (jakieś kilkanaście godzin...)