• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2009

O Caro witamy.Dawaj zdjęcie córci:-D A jak starsza siostra?
Z cyckami,to nie wiem,bo poprzednio miałam pokarm.Ale jak się nie da,to nic na siłę wg mnie.Powodzenia.

reklama
dzien dobry:-):-):-)
mnie dzisiaj wypuscili do domku;-) myslalam, ze bede juz pisala jako mamusia rozpakowana, a tu taka niespodzianka:tak: porobili mi badania, ktg wychodzilo mi super, wczoraj zrobili test oct i wypuscili do domu, bo stwierdzili, ze skoro wszystko wporzadku to nie maja nas po co trzymac i meczyc wsumie.. coprawda powiedzieli, ze moze byc tak, ze wroce bardzo szybko, ale dali mi szanse nacieszyc sie domkiem;-) skurcze juz mam wsumie od tygodnia, ale to podobno jeszcze nie te, wiec dalej czekamy.. juz pare razy bylo tak, ze co 7 minut mialam skurcze przez godzine, poltora i mi przechodzilo:baffled: zobaczymy czy do terminu mnie zbierze;-)
widze, ze moje pisareczki kochane naprodukowaly tyle stron, ze nie bede w stanie tego nadrobnic w zyciu:tak: zaraz moze sie wezme zapodczytanie czegokolwiek, bo nawet niewiem ile z nas po rozpakowaniu jest, pierwsze co to wpadlam sie przywitac:tak:
taka szczesliwa jestem, ze mnie wypuscili na "przepustke", ze niewiem co mam robic najpierw.. ogolnie to bym wszystko naraz robila, ale to chyba dziwne nie jest;-)

Malutka witaj.Jakoś pewna byłam,że wrócisz w dwupaku;-)Bo ja kiedyś na majówkach podobnie,chyba 4 razy się zegnałam i miałam z dzieckiem wracać.Naciesz się domkiem.

Witaj Malutka jeszcze w dwupaku i witaj Caro z Zuzia !!!!!!!:-):-)

U mnie też pięknie ale kurcze ciśnienie to mam takie chyba niskie, że cały czas śpie, co się położe zeby coś pooglądać , to od razy zasypiam :-( Masakra jakas!!!!!!

zuziunia wszystko będzie dobrze, nie martw się jesteś napewno pod dobra opieką!!!:tak:

sylwia no to dobrze , że włoski wyszły i że zadowolona wróciłaś od fryzjera , bo nam teraz dogodzić to nie lada wyczyn :-D:-D

a w ogóle melduję się w dwupaku :eek:

w Poznaniu mega skwar - dziś chodzimy już tylko w cienkich bluzeczkach:szok: o kurtkach czy czapkach nie ma mowy

Gabi - trampolina super wypas - ale z racji rozmiarów polecam jedynie jako sprzęt ogrodowy, dziecię skacze jak piłeczka pingpongowa i lata pomiędzy huśtawką, piaskownicą a trampoliną:-D

idę Was poczytać ...

a dziekuje dziewczynki za mile powitanie:-D hi hi
ciesze sie zak pieron, ze nas wypuscili, ale niestety musze sama w domu sie kisic, bo mezus poszedl niedawno do pracy i bedzie po 22 dopiero:zawstydzona/y: jak wychodzil to mu powiedzialam, ze mam nadzieje, ze junior da mi sie nacieszyc domkiem i zobaczymy sie dopiero o 22:-D hi hi tak sie smialam dzisiaj do dziewczyn z sali, ze tylko nocke przespie w domu i moge wcarac na porodowke;-)
a tak serio mowiac to ciesze sie, ze mnie wypuscili, bo psychika to mi siadala:zawstydzona/y: tyle ile sie nasluchalam i naogladalam to moje:baffled: mialam 2 kolezanki na sali, ktore stracily swoje malenstwa i powiem wam, ze strasznie zle sie czulam.. ja czekalam tylko na rozwiazanie, bo z dzidzia wszystko ok, a one walczyly o zycie swoich maluszkow:zawstydzona/y: nio i niestety sie im nie udalo:zawstydzona/y: szkoda gadac.. ciesze sie, ze do domu wrocilam i mam nadzieje, ze na PC juz nie wyladuje w zyciu..

reklama
klucha mi tez powiedzieli, ze wszystko mozliwe, ze zobaczymy sie szybciej niz mysle:-D hi hi mieli strasznie duzo takich przypadkow jakby nie bylo.. nio ale tam lezalam i prawie nic nie robilam, a dzisiaj po wyjsciu ze szpitala poruszalam sie tyle, co przez caly pobyt tam;-)a na wolnosci jestem moze 2 godz;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry