Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
porobili mi badania, ktg wychodzilo mi super, wczoraj zrobili test oct i wypuscili do domu, bo stwierdzili, ze skoro wszystko wporzadku to nie maja nas po co trzymac i meczyc wsumie.. coprawda powiedzieli, ze moze byc tak, ze wroce bardzo szybko, ale dali mi szanse nacieszyc sie domkiem;-) skurcze juz mam wsumie od tygodnia, ale to podobno jeszcze nie te, wiec dalej czekamy.. juz pare razy bylo tak, ze co 7 minut mialam skurcze przez godzine, poltora i mi przechodzilo
zobaczymy czy do terminu mnie zbierze;-)
zaraz moze sie wezme zapodczytanie czegokolwiek, bo nawet niewiem ile z nas po rozpakowaniu jest, pierwsze co to wpadlam sie przywitac

o kurtkach czy czapkach nie ma mowy
hi hi
jak wychodzil to mu powiedzialam, ze mam nadzieje, ze junior da mi sie nacieszyc domkiem i zobaczymy sie dopiero o 22
hi hi tak sie smialam dzisiaj do dziewczyn z sali, ze tylko nocke przespie w domu i moge wcarac na porodowke;-)
tyle ile sie nasluchalam i naogladalam to moje
mialam 2 kolezanki na sali, ktore stracily swoje malenstwa i powiem wam, ze strasznie zle sie czulam.. ja czekalam tylko na rozwiazanie, bo z dzidzia wszystko ok, a one walczyly o zycie swoich maluszkow
nio i niestety sie im nie udalo
szkoda gadac.. ciesze sie, ze do domu wrocilam i mam nadzieje, ze na PC juz nie wyladuje w zyciu..
hi hi mieli strasznie duzo takich przypadkow jakby nie bylo.. nio ale tam lezalam i prawie nic nie robilam, a dzisiaj po wyjsciu ze szpitala poruszalam sie tyle, co przez caly pobyt tam;-)a na wolnosci jestem moze 2 godz;-)