reklama
Maggie mówiłaś ostatnio o zdjęciach z usg,dodałam do swojego profilu ( mam nadzieje że mi sie to udało)
sliczny bobasek
maggie_f
Fanka BB :)
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???Kochana może skorzystam skoro zapraszaszale ostrzegam, że będzie nas więcej
![]()
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha
Wiesz co, ja albumu jeszcze nie robiłam więc nie wiem co i jak ale jak wróce z zajęć to spróbuje to jakoś ogarnąć i pomóc. :-)Dziewczyny to ja Was zapraszam do siebie na kawke i babeczki do Wrocławia)
A jednak nie umiem) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego
A co do kawki to ja chętnie kiedyś skorzystam bo wstyd się przyznać ale we Wrocławiu nigdy nie byłam.

Dobra, lece do pracki bo mnie wywalą. Bedę koło 21 :-)
Ostatnia edycja:
A jednak nie umiem) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego
chcesz to sprawdze jak sie dodaje zdjecie i ci podam krok po kroku bo ja dodawałam juz do albumu..
USTAWIENIA po lewej stronie masz TWÓJ PANEL KONTROLNY a tam troszkę w dół taka kategorię jak OBRAZKI I ALBUMY..klikasz DODAJ ALBUM..potem pojawi Ci się okienko DODAJ ALBUM, wpisujesz nazwę albumu, jakiś opis co do zawartości albumu i wybierasz jaki to ma byc TYP ALBUMU:PUBLICZNY, PRYWATNY lub PROFIL. Pojawi Ci się juz okienko z albumem a na dole będzie napis KLIKNIJ TUTAJ ABY DODAC OBRAZKI, pojawi Ci się okienko do wgrywania obrazków z komputera, wybierasz co chcesz i dodajesz klikając DODAJ OBRAZKI. Pojawi Ci się okienko EDYTUJ OBRAZKI, klikasz ZAPISZ ZMIANY...i gotowe!
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha
Kochana to będzie 9 kwietnia

Podziel się: