reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczęta, jak humorki?

Ja odpoczywam po myciu okna kuchennego.
Mimo 15 dc nie czuję nic co wskazywałoby na owulację.
Też się muszę postrać o suwaczek cyklowy. Lecę kombinować.

reklama
Czesc dziewczyny, znow mnie nie bylo 3 dni a tu tyle komentarzy, ze chyba nigdy nie dam rady was poznac... Dzis ja poszukam sobie suwaczkow, zeby moje wypowiedzi byly tak kolorowe jak wasze:)
Ja dzis przechodze kryzys, bo od poludnia jakas lekka biegunka mnie meczy, musialam sie czyms przytruc, bylam w aptece, ale nic mi nie dali, bo w ciazy sie tu (na wyspach) nic nie daje, kazali tylko pic wode i jesc banany.
Czas tak szybko leci, nawet nie ma kiedy na necie posiedziec.
Poza tym strasznie senna jestem ostatnio, po pracy wiec nie moge odmowic sobie drzemki.
No i znow, postaram sie wiecej i czesciej pisac, bo tak to nigdy nie nadrobie waszych komentarzy. Bardzo sie ciesze ze dolaczylam tutaj, bo dajecie sobie tyle ciepla, tyle radosci. Poza tym pozytywne jest, ze nie poddajecie sie i tak bardzo oczekujecie na swoje iskierki.

Zaraz sprbuje pogrzeba z tymi suwaczkami.

Do góry