reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Z serii baba za kierownicą i pomocna dłoń męska

Dizel czy benzyniak?
Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.
Odpowiedzi:

- Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".

- Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.

- Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.

- Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.

reklama
To, że on tak mówi to nie znaczy że chce teraz. Jak by chciał i byłby gotowy to kobieto z sypialni byś nie wyszła.
Mój ma 36 lat i zmuszać go muszę do zapładniania. Tylko mnie mało obchodzi czy mu się chce czy nie. Jak chce żyć jeszcze kilka lat to będzie mnie zapładniał bez marudzenia.
Ja już sobię mogę na to pozwolić bo wiem, że ta mędą jak zapłodni to się nie wystraszy i nie ucieknie po kilku nieprzespanych nocach. Za stary jest na ucieczki.

Pogadaj se z nim od serca i powiedz, że ty już chcesz i chcesz wiedzieć dlaczego on jeszcze nie. I kiedy jaśnie Pan będzie chciał mieć - bo to też ważne u samców.
już tyle razy rozmawiałam, i zawsze mówił że tylko pieniadze, że chce odłożyć żeby w ciaży i potem po urodzeniu dziecka Nam niczego nie zabrakło

tak zrobie sobie wieczór babski w pojedynkę :tak:

tak zrob! od razu sie lepiej poczujesz! i nie w pojedynke...masz nas:-)

a jakim cudem ty tak trafnie wnioskujesz że jestem nerwus?? ty to moze jaką jasnowidzka jesteś:-D:-D:-D:-D mam nadzieję że masz racje ze w następnym miesiacu będzie efekt. bromergon już półtora miesiaca biorę i mam nadzieję ze teraz nasze przytulanki będą owocne jeszcze sobie teśtami owulacyjnymi pomogę żeby trafic w odpowiedni moment i jestem dobrej myśli ze sie uda;-)

no zobaczysz ze sie uda! a wnioskuje tak bo masz podobne tak objawy jak symptomy jak i zachowania jak ja:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
....i wlasnie takie osoby sa bardzo poddatne na choroby drog oddechowych, hehe...i stawow:-)

mam dzisiaj takiego lenia, że aż wstyd... wiecie co robię??/
Gram w jakieś durne gierki w necie...to totalnie odmóżdża

e tam...co sie boisz...przyznaj szczerze-czy masz az tak wiele w tym temacie do stracenia?:laugh2::rofl2::laugh2:
buzka!:-);-)

Ja to chyba poleze do sklepu i kupię sobie piwo. Strasznie mi się chce a nie piłam już kilka dni - zaniedbuje się strasznie. Poza tym trza korzystać bo mówie wam czuję w moczu, że fasola będzie albo grudniowa albo styczniowa u mnie. Na bank.

No jakie piekne optymistyczne myslenie!!! tak bedzie Hania! superowo!

Mój ma 36 lat i zmuszać go muszę do zapładniania.
quote]

Hanka a Ty jaki masz przebieg??? w sensie ile lat?

no zobaczysz ze sie uda! a wnioskuje tak bo masz podobne tak objawy jak symptomy jak i zachowania jak ja:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
....i wlasnie takie osoby sa bardzo poddatne na choroby drog oddechowych, hehe...i stawow:-)

?
może ty jesteś jakąś moja zagubioną siostrą szkoda że nie bliźniaczka :rofl2:
ale mnie ten katar dobija:-(

Kropeczko...:angry::angry:!!! Ma dużo do stracenia:-p:-p (przynajmniej taką mam nadzieję)

Hanka - też bym się piwak napiła, ale do sklepu mi sie iśc nie chce, chyba przejdę się do góry do teścia, on zawsze ma zapas, to może sie podzieli:zawstydzona/y::eek:
A pod koniec misiąca to widzę, że u ciebie wielka impreza się szykuje...!!!!

reklama
Do góry