küçük
Fanka BB :)
a bo 3 dzień mnie mocno jajniki boląCo to za czarny humor - nadzieję masz mieć zawsze;-)

do tego chyba jakąś chandrę złapałam :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a bo 3 dzień mnie mocno jajniki boląCo to za czarny humor - nadzieję masz mieć zawsze;-)
a bo 3 dzień mnie mocno jajniki bolą![]()
ja to bym mogła i teraz sie staraćJa coś czuję, że jak z nami dłużej posiedzisz to na bank nie wytrzymasz roku i zaczniesz się starać wcześniej.
ja też walcze z tym świństwem ale to napewno nie jest takie proste żeby to tak z dnia na dzień rzucić. moja prolaktyna skoczyła do 65przy normie 25 tak że bromergon ma pomóc. we wtorek będe wiedzieć czy obniża mi tą prolaktyne czy trzeba wiekszą dawkę brać. to ja moze też powinnam zrobić badania progesteronu żeby wiedzieć co i jak
![]()
Jak bym słyszała swojego, gdera i gdera.
a bo 3 dzień mnie mocno jajniki bolą![]()
ja to bym mogła i teraz sie starać
tylko ten mój M. i jego gadanie o pieniądzach![]()
ja to bym mogła i teraz sie starać
tylko ten mój M. i jego gadanie o pieniądzach![]()
tak zrobie sobie wieczór babski w pojedynkęKucuk..jakies przesilenie cie dopadlo chyba kochana! Zrob sobie jakis mily peeling, idz na zakupy, obejrzyj "lejdis" czy innego rozweselacza i nie mysl za wiele!!!!
A w kwestii kasy...pieniedzy nigdy nie ma sie dosyc...bo potrzeba rośnie w miare jedzenia! A Swojemu M powiedz ze pieniadze w zyciu sa srodkiem a nie celem!
wiesz, tylko mój M. też bardzo pragnie dziecka, przynajmniej tak mówiMoże nie jest gotowy i chce jeszcze sobie poszaleć we dwójkę. Pieniędzy nigdy nie będzie wystarczająco aczkolwiek jak się nic nie ma to przechlapane bo sama nie zjesz ale dziecku musisz dać.
Już któraś z dziewczyn czeka aż jej mąż wyrazi zgodę. Ja sobie tego nie wyobrażam, żebym pytała się mojego o zgodę bo na to czekałabym do śmierci.
Ja wiem kiedy mam owu, ja łykam leki, ja będę targać przez 9 miesięcy, ja będę rodzić, ja będę karmić i na mojej głowie będzie dziecko więc o co ja mam go prosić. Ma zapłodnić i tyle.
No ale jak wy jeszcze młodzi to samiec może się zniechęcić do przymuszonej ciąży.
a jakim cudem ty tak trafnie wnioskujesz że jestem nerwus?? ty to moze jaką jasnowidzka jesteśZaniepokojna-mnie to sie wydaje ze ty raz ze nerwus jestes to jeszcze sie myslami dreczysz...wsio mi sie zgadza-masz nerwy, to podnosi prolaktyne, stoi na drodze do fasolki i jeszcze prowadzi do tradziku...mozemy wiec podac sobie lapki!
Jak na razie nie rob progesteronu, sprawdzisz czy po bromku spadnie ci prolaktyna ...a spada dosc szybko z tego, co pisza dziewczyny na forum i za miesiac powinno byc dobrze!
wiesz, tylko mój M. też bardzo pragnie dziecka, przynajmniej tak mówi
mam dzisiaj takiego lenia, że aż wstyd... wiecie co robię??/
Gram w jakieś durne gierki w necie...to totalnie odmóżdża...chciaż mój M jak to widzi, to twierdzi, że mnie już nie można odmóżdzyć, nie ma z czego, świnia...ale ja mu robię to samo, tylko, że ja mogę:-)