reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a popierdzielilo a co? nie wymyslaj i tak tam wpadniemy!!!!:-Da ty co? wybierasz sie moje strony moze??u mnie zawsze za darmoche wikt i opierunek hihihi:-)
bedziesz, bedziesz, nie krzyk nam tu juz!!! tez mozesz razem z hanką pilnowac ogniska!!!!

Ja zawsze nad polską wodę ciągnę. Jak będę miała możliwość w tym roku to na bank jade. Masz niedaleko to zachaczę o ciebie i już.

Ależ ja nie krzyczę, jestem spokojną i potulna osobą:-)

Jasne uosobienie cnót i spokoju.

No tak i skonczy se na tym, ze bedzie wielkie ognisko, wszystkie zaciazone beda dokladaly patyczkow a ja sama z flaszka zostane......w doopie takie urodziny:-p

No i cala wóda będzie dla ciebie, nawalimy cię a potem wykorzystamy. takiej imprezy to jeszcze nie miałaś czy miałaś??????????

Słuchaj, jak będzie taka potrzeba to chłopów ze sobą weźmiemy i z nimik będziesz piła a z nami gadała:-) Pasuje?
co ty wygadujesz! żadnych chlopów!! nawet poł! a nawet penisa!!!babska impreza ! yeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!:-D:tak:
Ja zawsze nad polską wodę ciągnę. Jak będę miała możliwość w tym roku to na bank jade. Masz niedaleko to zachaczę o ciebie i już.

??
oszty nad wodę ciagnie tak?? ja kochana w sumie teraz z 15 km do wody a z domu rodzinnego jakies 3-5 minut drogi do morza oczywiscie :-D:-D

No i cala wóda będzie dla ciebie, nawalimy cię a potem wykorzystamy. takiej imprezy to jeszcze nie miałaś czy miałaś??????????

bo to jedną:-D:szok::-D

ee tam kropeczko ja razem z toba będę tę flaszkę obalać!:laugh2:

ty mi tu szykuj sie na megasikanie w tym cyklu anie picie wody u Hanki...no chyba ze zrodlanej, przyjaznej dziecku....:tak:
cos od siostry zwlokla do domu??? gadaj zaraz!

:-)Dobra może być bez chłopów, ale o tym może pozwólmy Hance zadecydować??:-)
Pojechałabym sobie nad polskie morze ostatnio byłam w zeszłym roku w maju, było pięknie, tylko trochę chłodno...

Słuchaj, jak będzie taka potrzeba to chłopów ze sobą weźmiemy i z nimik będziesz piła a z nami gadała:-) Pasuje?

no to zagrałas z grubej rury Wikulaa...jezu-dziewczyny, po tej aferze z ktosiowa to mnie sie zdaje ze wikulaa to ON i sie podszywa za kobitke, bo cos tak tych chlopow na imperze chce wcisnac....:crazy:

co ty wygadujesz! żadnych chlopów!! nawet poł! a nawet penisa!!!babska impreza ! yeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!:-D:tak:

oszty nad wodę ciagnie tak?? ja kochana w sumie teraz z 15 km do wody a z domu rodzinnego jakies 3-5 minut drogi do morza oczywiscie :-D:-D

No rozchulało się dziewce.

My górskie istoty nienawidzimy was nadmorskie że macie tak blisko do morza. Byłam w zeszły wrzesień w Łebie - moje ukochane miejsce. Byliśmy tam tydzień i było tak cudownie. Codziennie na plaży - fakt zimno i pizga ale po 3 browarach byłam gotowa sie kąpać, woda wydawała mi się ciepła. Tylko nie wziełam stroju ze sobą (no raczej wrzesień więc nie brałam). Tylko ta pierdzielona droga, szlak człowieka trafia.

reklama
:-)Dobra może być bez chłopów, ale o tym może pozwólmy Hance zadecydować??:-)
Pojechałabym sobie nad polskie morze ostatnio byłam w zeszłym roku w maju, było pięknie, tylko trochę chłodno...

Taaa jeszcze czego! pozwol Hance decydowac to zwoła samych chlopow na balange i ani nas nie zaprosi:-pjuz ja ja znam!

No nad baltykiem to ja bylam ostatnio 5 czy 6 lat temu...matko jak ten czas zapieprza....

Do góry