reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
bylam w Mielnie-kilka razy w sumie...fajnie:-) i morze i jeziorko...:-)

No jak wstyd jak nie wstyd...nie klam, wcale ci nie wstyd!!!!:rofl2::happy::rofl2:

Kochane lece pod prysznic...jestem z M umowiona na leżakowanie...już zaraz:-)
narazka!!!
no fajnie fajnie w Milenie , teraz to coraz wiecej budynków i juz nie to co kiedys.....

jakie leżakowanie???? nie za dobrze ci kochana??? to nie przedszkole, wracaj szybko tu!!

Napisał sephora
jutro jak bede juz wszystko wiedziala, czyli tak popoludniu odrazu dam znac :) a teraz zmykam robic projekty, bo jutro mam konkurs, o indeks na studia, wiec warto powalczyc skoro to juz 3 etap :) Buziaki,milego wieczorka:*

Jezu index na studia - to ile ty masz lat skarbeńku?????????

19 :p

:-)Dobra może być bez chłopów, ale o tym może pozwólmy Hance zadecydować??:-)
Pojechałabym sobie nad polskie morze ostatnio byłam w zeszłym roku w maju, było pięknie, tylko trochę chłodno...

No to macie jak w banku, dolnośląskie łogiery a jak.

Taaa jeszcze czego! pozwol Hance decydowac to zwoła samych chlopow na balange i ani nas nie zaprosi:-pjuz ja ja znam!

Tylko ci dobrze zrobią, nic nie bój ciocia zadba o wszystko

ludzie kochani!!!!!! myslalam ze to jakaś popijawa w moim bloku ze tak spiewają , lece do okna a tam na ulicach milion ludzi:szok::szok::szok: droga krzyzowa w intecji papieza!! milion ludzi klęczy pod moim oknem i spiewa i sie modli!!!!! :szok::szok::szok:zamkneli ulice, karetki z nimi, policja!!! wow!!!!:szok::szok:

A może to na twoją cześć.

Co za wstrętne podejrzenia, fuj... ale przyznam wam się do czegoś
Jestem gejem, jakoś tak podobają mi się faceci:rofl2::rofl2:
no to sie sprawa wydała...:eek: ale ja tez:-):laugh2::rofl2::laugh2:

No to się wydało, czyli zostałam jako jedna 100% cycata Jolka na tym forum

ożesz ty!! do mielna sie jezdzi a nie do łeby!! i sie dziwi że pizga :p:-p
a ja bym chetnie w gory pojechala....
ty wez sie nie wygłupiaj i zrob ta imprezę:zawstydzona/y: no juz przywieziemy ze sobą wódke!

No dobra w tym roku zalicze to mielno, tylko ja wole zadupia straszne, ciszę i spokoj, więc podeślij jakieś namiary.

Kochane lece pod prysznic...jestem z M umowiona na leżakowanie...już zaraz:-)
narazka!!!

Pozdrów Peniska

Ja protestuję - nadal mam 15 stron a Wy dalej klikacie
A House się zaczął i nie mogę się skupić:tak:

Doktora ci się chce coś mi się zdaje

a ja sobie piwkuje :) i wcinam popcorn hihi

A ja też

kochana normalnie uczynasz włóczk tam gdzie koniec ale tak 2-3cm dluzej i podpalasz zapalniczna, potem zagaszasz.. ladne zakończenie.. i sie szyblko nie rozpadnie:laugh2::laugh2::laugh2:

Dowcipas jeden

reklama
Do góry