reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wrócilam M zadzwonil ze zapomnial karty do obicia sie w pracy i musialam pojechac. Nadal czysciutko,zadnego czerwonego kolorku.
Cala historia sie zaczela tak.
Skonczylam opakowanie tabsów i za 3 dni dostalam @, jak wiadomo sztuczna. Potem z niecierpliwoscia czekalam,a raczej nie, na kolejna, bo od razu rozpoczelismy staranka. Przyszla po 28 dniach, bardzo bolaca ale przezylam zalamka na szczescie. Wiec kolejnej spodziewalam sie za 28 dni i nie przyszla, ale za to bylam u kumpeli w ten dzien i uradowana ze sie przeciaga, zasiedzialam sie ma kawce do polnocy. Wrocilam do domku grubo po, ostatnie siku przed snem i na papierze ten okropny kolor. Dzisiaj mija 29 dzien wiec mam nadzieje ze nie bedzie mi sie cykl przeciagal do ponad 30, ale jestem dzielna kochane, kusi mnie tescik,bo mam jeden w domu, ale poczekam rano jest wiarygodniejszy :):):)

reklama
Dzisiaj mija 29 dzien wiec mam nadzieje ze nie bedzie mi sie cykl przeciagal do ponad 30, ale jestem dzielna kochane, kusi mnie tescik,bo mam jeden w domu, ale poczekam rano jest wiarygodniejszy :):):)

Oleńko, strasznie mocno trzymam kciuki! Normalnie chyba mi zdrętwieją i nie będę mogła z Wami pisać...

To strasznie radosne jak kolejna kobietka mówi, że może może...:-D:-D:-D:-D:-D

Ola naprawdę jesteś dzielna. Ja bym pewnie niewytrzymała gdybym miała test w domu. Daj znać jutro od razu jaki wynik. Trzymam kciuki na dwie II kreseczki!

Oleńko, strasznie mocno trzymam kciuki! Normalnie chyba mi zdrętwieją i nie będę mogła z Wami pisać...

To strasznie radosne jak kolejna kobietka mówi, że może może...:-D:-D:-D:-D:-D

Ola naprawdę jesteś dzielna. Ja bym pewnie niewytrzymała gdybym miała test w domu. Daj znać jutro od razu jaki wynik. Trzymam kciuki na dwie II kreseczki!

Dziekuje Wam dzieczynki :):):) Licze ze ten ostatni z paczki bedzie szczesliwy

Jakie masz fajniutkie zdjatko- zmienilas- sliczniutko

Wlasnie zjadlam druga activie dzisiaj, uzaleznilam sie od truskawkowej mniamu mniamu

reklama
Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.

Niunia, albo to ciaza, albo masz problemy hormonalne. 3mam kciuki, zeby to bylo to pierwsze.

Do góry