reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ktory masz dzisiej dzien cyklu??? a poza tym dzisiej juz ci nie wolno!!!! bo juz bylby to test nie z 1 moczu!!! sikance robimy tylko rano!!!!!! :nerd:
wes se walnij jakis suwaczek :-D to bedziemy wiedzialy co tam u ciebie w trawie piszczy tzn dzien cyklu ktory! :laugh2:
To mój 31dc.A zawsze mam co 28 dni jak w zegarku i dlatego jestem zdziwiona.A jak zrobic taki suwaczek bo szczerze to nie mam pojęcia:zawstydzona/y:

reklama
To mój 31dc.A zawsze mam co 28 dni jak w zegarku i dlatego jestem zdziwiona.A jak zrobic taki suwaczek bo szczerze to nie mam pojęcia:zawstydzona/y:
tak dokladnie to Marzenixx wczoraj juz komus tlumaczyla! :laugh2: ale wystarczy ze klikniesz np na moj z cyklem to otworzy ci sie stronka gdzie mozesz stworzyc swoj jak juz go wygenerujesz pojawia ci sie rozne kody .... kopiujesz BBcode i wklejasz do swojej sygnatury (ustawienia-> edytuj sygnature-> w okienko jak do pisania postwo wklejasz kod!)
a co do testa to spokojnie mozesz jutro rano walnąc sikanca! :laugh2:
Dziekuje dziewczyny. Ide dzis do gin na 18.10:-)
Słonko ale po co ty do tego Dżina dzisiej! on i tak ci wiele teraz nie powie! :eek:

Eve84 wiem ze nic jeszcz nie bedzie widac ale jestem po poronieniu i kazala mi przyjsc jak zobacze dwie kreski to mi da na zapas tabletki na potrzymanie:-)

Czesc dziewczyny :):-D

to ciekawe z tym salfazinem :-p nic tam w ulotce nie jest napisane HAHAHA :-D ale musze sprzedac patent w pracy (jestem pani zęboróbska,wiec czasami pacjenci sie pytaja o takie rzeczy):tak:
ooooo kurde, to ja od ciebie uciekam:szok: strasznie boje sie dentysty , wołami mnie tam nie zaciagna!!!!!chyba ze pod narkoze:angry::angry:
witajcie dziewczyny z samego ranka :)))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks. Tak wiec 3maj kciiuki za oba, za ten 1 mocniej ;) Buziaki, sciskam mocno . Milego dnia. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) usmieszek dla kazdej, zeby miala fajny dzien :)
trzymam kciuki kochana i za jedno i za drugie!!!!!!
:-) Witam sie piątkowo!!!! :laugh2: jupiiiiii koniec tygodnia!!!! jeszcze 4 tygodnie i mam wakacje!!! :-D:-D:-D:-D:-D

"co masz zrobic dzis - zrob jutro" ; "jezli chce ci sie cos robic ..... usiać poczekaj az ci przejdzie"!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

a czemu masz za 4 tyg wakacje??? gdzies wyjezdzasz kochana?
a co do zasady - ja wyznaje dokladnie taką samą !!:-D:-D:laugh2:

gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny nie macie pojęcia jak mnie korci zrobić test. Ale musze być twarda i poczekać do poniedziałku.A może to przesilenie wiosenne i dlatego @ mi sie spóźnia.Sama już nie wiem.
rób kochana testa i to juz, nie trzymaj nas w niepewnosci!!!!!!!:-D:-D:-D

Eve84 tym suwaczkiem się później zajmie. Teraz wypije sobie kawkę.
Marzenixx z tym testem wole poczekać bo zawsze jak go robiłam to za chwile ta menda przychodziła.Także jak nie dostane do poniedziałku to robie test.

Ostatnia edycja:
Marzenixx z tym testem wole poczekać bo zawsze jak go robiłam to za chwile ta menda przychodziła.Także jak nie dostane do poniedziałku to robie test.
w sumie masz racje, ale ja bym nie wytrzymała:-D

dziewczyny mam pytanko: jak dzis mierzylam rano tempke to nie moglam wsadzic termometra:szok: tak mialam zacisniete:szok: co to bylo? wczoraj ladnie wszedl a dzis z oporem:szok:

reklama
a czemu masz za 4 tyg wakacje??? gdzies wyjezdzasz kochana?
a co do zasady - ja wyznaje dokladnie taką samą !!:-D:-D:laugh2:
:-D planujemy wakacje chyba na Sycylji (moze Gracja) jakos tak w 1 tygodniu maja zalezy jak oferta sie trafi ale pewnie tak 1-2 maja wylot! :laugh2: ze znajomymi :laugh2: bedzie sie dzialo!!! bo to starankowy wyjazd! :laugh2: mam nadzieje ze owu akurat wypadnie! :laugh2:
ależ oczywiscie !!! :laugh2: ale jak na moje oko to wstrzymaj sie w takim razie do poniedzialku bo juz wtedy walniesz inny rodzaj suwaczka! :laugh2::laugh2::laugh2:

Marzenixx ja mialam tak wczoraj!!!! normalnie 2 x mierzylam !!!! szok! ale mi sie wydaje ze to byl efekt po wczesniejszych wieczornych przytulankach!?

Do góry