reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dobra kawa wypita teraz sie ide dotlenić moze w ogródku co porobie:-)
odezwe sie później, miłego dnia wam wszystkim życze :tak:
a jeszcze musze sie wyżalić, wysłałam prace do systemu mojej szkoły już 3 tygodnie temu i dalej nie mam podbitej i nie wiem co sie dzieję a już bym chciała mieć ustalona datę obrony:wściekła/y::angry::baffled:a tu nic

reklama
dobra kawa wypita teraz sie ide dotlenić moze w ogródku co porobie:-)
odezwe sie później, miłego dnia wam wszystkim życze :tak:
a jeszcze musze sie wyżalić, wysłałam prace do systemu mojej szkoły już 3 tygodnie temu i dalej nie mam podbitej i nie wiem co sie dzieję a już bym chciała mieć ustalona datę obrony:wściekła/y::angry::baffled:a tu nic

Ta jeszcze cie w ogrodku nie widzieli...ani mi sie waż! chora jestes to odpoczywaj!!!!
NO!!!!
A z praca...moze naraz wszyscy ich zarzucili pracami i stad to opoznienie...? ale nie boj nic-obronisz sie malutka!!!

Cześć Kobity.
Próbuję was poczytać ale mam masakrę w pracy. Drugi dzień sama, a klienci łażą jak kot z pęcherze,:crazy: Będę odpisywać po kolei wszystkim od wczoraj więc mogę się nie wbić w tematykę.
betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestem :D a ja tu widze,ze nadal sprawa nad ktosiowa, No to ładna z niej artystka podszywaczka. Bywaja ludzie i ludziska :) buziaki.
Będziemy czekać z niecierpliwością:-)

To, że on tak mówi to nie znaczy że chce teraz. Jak by chciał i byłby gotowy to kobieto z sypialni byś nie wyszła.
Mój ma 36 lat i zmuszać go muszę do zapładniania. Tylko mnie mało obchodzi czy mu się chce czy nie. Jak chce żyć jeszcze kilka lat to będzie mnie zapładniał bez marudzenia.
Ja już sobię mogę na to pozwolić bo wiem, że ta mędą jak zapłodni to się nie wystraszy i nie ucieknie po kilku nieprzespanych nocach. Za stary jest na ucieczki.
O Boże...musze to mojemu przeczytac kiedyś.:-) Swoją drogą mamy podobną różnicę wieku w małżeństwach naszych.:-)
normalnie ja juz bookuje bilet w te podgorskie okolice na impreze do Hanki...sie bedzie dzialo, oj bedzie-wikulaa ty tez wroclaw zwołuj i jedziemy cala paka:-)
cholera...olej spalilam....
ok uciekam m wrocil bedziemy jesc...smacznego dla nas:-)
Ja tez się pisze na imprezkę!!!!!!!! Aha, zostajemy do środy:-D

Witam i pozdrawiam wszystkie cieplutko :))Widac, ze nasza piekna sloneczna wiosna do Polski poszla... i dobrze, tez wygrzejcie kosci po zimie... nalezy Wam sie...Milego dnia!

Witam i pozdrawiam wszystkie cieplutko :))Widac, ze nasza piekna sloneczna wiosna do Polski poszla... i dobrze, tez wygrzejcie kosci po zimie... nalezy Wam sie...Milego dnia!

hej kochanie! Boze jestem okropnym potworem i najwieksza paskuda swiata...ale juz sie rehabilituje i wskakuje na nk odpisac....wczoraj mnie maz zbalamucil i juz potem nie wrocilam do laptopa:zawstydzona/y:

juz sie poprawilam...wyslalam, buziaki:-)

Ostatnia edycja:
Ta jeszcze cie w ogrodku nie widzieli...ani mi sie waż! chora jestes to odpoczywaj!!!!
NO!!!!
A z praca...moze naraz wszyscy ich zarzucili pracami i stad to opoznienie...? ale nie boj nic-obronisz sie malutka!!!
już jestem ale tak na chwiklę będe zaglądać bo umyślałam sobie okna w pokoju umyć bo takie cieplutko:-), musze sie czymś zająć choć troszke ale nie bój boba oszczędzam się wszystko powolutku robie i co chwile przed komputerem zasiadam odpocząć;-). dzwoniłam do szkoły i musze mojego promotora pospieszyć żeby mi ostęplował ta prace:wściekła/y:

już jestem ale tak na chwiklę będe zaglądać bo umyślałam sobie okna w pokoju umyć bo takie cieplutko:-), musze sie czymś zająć choć troszke ale nie bój boba oszczędzam się wszystko powolutku robie i co chwile przed komputerem zasiadam odpocząć;-).:wściekła/y:

Zaniepokojona...jej zatrzymaj sie na troszke ....a moze ja cie wypozycze i od razu u mnie przedswiateczne sprzatanko oblecisz...ja bym tak chciala posprzatac na cacy i okna umyc a nie moge....

A wogole to gdzie wszyscy??? ok ..
Kingus sie szykuje do ginki-uspr.,
Hanka -zbiera patyki na ognisko...ewentualnie gwalci modela...ze niby fotki mu robi(terefere)...no albo ostatecznie szuka pecherzykow z przystojnym Dżinem
Marzenixx-poluje na torebke, wstawi foto to jej odpuscimy
Zajaca upolowali przed swietami..moze sie uwolni i wpadnie
no a reszta???

A wogole to gdzie wszyscy??? ok ..
Kingus sie szykuje do ginki-uspr.,
Hanka -zbiera patyki na ognisko...ewentualnie gwalci modela...ze niby fotki mu robi(terefere)...no albo ostatecznie szuka pecherzykow z przystojnym Dżinem
Marzenixx-poluje na torebke, wstawi foto to jej odpuscimy
Zajaca upolowali przed swietami..moze sie uwolni i wpadnie
no a reszta???
jestem jestem!!!! tylko jakos tak udaje ze pracuje! :laugh2::laugh2::laugh2: i rozmyslam o butkach tych co to kupilam a zobacze pewnie jutro lub w pon! :laugh2: a o ktorych P. nic nie wie! :-p:laugh2:

a jutro ide do nowej ginki!!! mam nadzieje na cytologie bo 1,5 roku nie robilam ...... no i ogolne zmacanie przed starankami! :-D

reklama
jestem jestem!!!! tylko jakos tak udaje ze pracuje! :laugh2::laugh2::laugh2: i rozmyslam o butkach tych co to kupilam a zobacze pewnie jutro lub w pon! :laugh2: a o ktorych P. nic nie wie! :-p:laugh2:

a jutro ide do nowej ginki!!! mam nadzieje na cytologie bo 1,5 roku nie robilam ...... no i ogolne zmacanie przed starankami! :-D

No Eve jedyna...kochana jestes...a reszta to ma wszystko gdzies i pobiegla na sloneczko....
Butki sliczne, bedziesz bardzo zadowolona, a P napewno nie pomarudzi...faceci lubia czerwony:-)

No to jutro masz konkretny przegląd...jak Kubica przed Formulą1:laugh2:

A cyto...to o ile dobrze pamietam - pisalas,ze mialas najlepsza grupe chyba ostatnio, wic pewnie tak pozostalo i nie bedzie zadnym problemow ze starankami...przywieziesz pieknego bobasa ze srodziemnomorskich kilimatow! a jak!

Do góry