reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Zaniepokojona...jej zatrzymaj sie na troszke ....a moze ja cie wypozycze i od razu u mnie przedswiateczne sprzatanko oblecisz...ja bym tak chciala posprzatac na cacy i okna umyc a nie moge....
ale ja normalnie to nie jestem taka pracowita, ogólnie to leń jestem i to wielki :zawstydzona/y:ale dziś to to słoneczko tak na mnie zadziałało ze musze to wykorzystać i zrobić coś. :tak:właśnie mi pan przystojny listonosz żamówione na allegro świerki przywiózł to musze je dzisiaj zasadzić a dużo będzie pracy bo to aż 50 sztuk do zagospodarowania ale jestem z nich zadowolona mam nadzieję że nie zapesze i ze mi się przyjmą.:-)

reklama
właśnie mi pan przystojny listonosz żamówione na allegro świerki przywiózł to musze je dzisiaj zasadzić a dużo będzie pracy bo to aż 50 sztuk do zagospodarowania ale jestem z nich zadowolona mam nadzieję że nie zapesze i ze mi się przyjmą.:-)

Kurcze...jak taki przystojny to szkoda ze nie zostal i nie pomogl sadzic...z takim to by sie zasadzalo, prawda?:laugh2::-D:laugh2:
No ale widze ze masz duze przedsiewziecie...50 drzewek...wow! musisz miec piekny kawalek dzialki!

na pewno sie przyjmią!;-)i niedlugo bedziesz z wozeczkiem miedzy nimi spacerowala....

Kurcze...jak taki przystojny to szkoda ze nie zostal i nie pomogl sadzic...z takim to by sie zasadzalo, prawda?:laugh2::-D:laugh2:
No ale widze ze masz duze przedsiewziecie...50 drzewek...wow! musisz miec piekny kawalek dzialki!

na pewno sie przyjmią!;-)i niedlugo bedziesz z wozeczkiem miedzy nimi spacerowala....
oj zasadziłoby się o tak!!;-)
ciekawe co mężuś by na to potem powiedział:rofl2::-D:rofl2:
zawsze mi sie mażyło żeby całą działkę dookoła obsadzić świerkami i nareszcie mi się po części to uda:-)
oj kropeczko ty to jesteś takim moim dobrym duchem z oddali, mam nadzieję że już następnej wiosny takie właśnie spacerki bede odbywała:-):tak:

A wogole to gdzie wszyscy??? ok ..
Kingus sie szykuje do ginki-uspr.,
Hanka -zbiera patyki na ognisko...ewentualnie gwalci modela...ze niby fotki mu robi(terefere)...no albo ostatecznie szuka pecherzykow z przystojnym Dżinem
Marzenixx-poluje na torebke, wstawi foto to jej odpuscimy
Zajaca upolowali przed swietami..moze sie uwolni i wpadnie
no a reszta???
jestem juz jestem!!! wstawiam zdjecia torebki i poprosze o odpuszczenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
tak sie nalatalam za nia na miescie dzis ze ledwo zipie a zaraz do szkółki uciekam wiec nie moge sie wyrrobic dzis no!:-D ale za to mam torebke!:laugh2: i jeszcze mezus moj kupil mi białą kurtałke skóro-podobną:-D

Załączniki

• SP_A0179.jpg
    SP_A0179.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 57
  • SP_A0180.jpg
    SP_A0180.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 59
oj kropeczko ty to jesteś takim moim dobrym duchem z oddali, mam nadzieję że już następnej wiosny takie właśnie spacerki bede odbywała:-):tak:
dziękuję...jak milo:-)
ale male sprostowanko: w odali tylko ciałem jestem...duchem pozostaje w malopolsce:-)
...a jak sie uda to moze i do tego spacerku miedzy swierkami sie latem dolacze z wlasnym pchanym czterokolowym pojazdem:-):-D

dziękuję...jak milo:-)
ale male sprostowanko: w odali tylko ciałem jestem...duchem pozostaje w malopolsce:-)
...a jak sie uda to moze i do tego spacerku miedzy swierkami sie latem dolacze z wlasnym pchanym czterokolowym pojazdem:-):-D
jak najbardziej z całego mego dużego serducha ci tego życzę i zapraszam :tak::-)

jestem juz jestem!!! wstawiam zdjecia torebki i poprosze o odpuszczenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
tak sie nalatalam za nia na miescie dzis ze ledwo zipie a zaraz do szkółki uciekam wiec nie moge sie wyrrobic dzis no!:-D ale za to mam torebke!:laugh2: i jeszcze mezus moj kupil mi białą kurtałke skóro-podobną:-D

Torba jak sie patrzy!!!
Niech bedzie Ci odpuszczone, idz i nie grzesz wiecej!!!
(o ile w twoim przypadku to możliwe:laugh2::rofl2::laugh2:)

reklama
DALSZA CZĘŚĆ (ALE JESTEM ZŁA - nie dość że zapieprz taki że nie ma kiedy taczki załadować) to jeszcze się boss kręci.....:crazy::crazy::crazy:
Obyś wykrakała.

No nie denerwuj mnie przecież tylko brakuje moherowego beretu. Jadźka my cię nauczymy pić piwa BEZ SOKU.
Bo będziesz spała na ulicy na imprezie a nie na sianku.
Namówiłyście mnie... Dzisiaj dzień browarka - pieprzyć kalorie:-)
witajcie dziewczyny z samego ranka :)))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks. Tak wiec 3maj kciiuki za oba, za ten 1 mocniej ;) Buziaki, sciskam mocno . Milego dnia. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) usmieszek dla kazdej, zeby miala fajny dzien :)
Sephora.... będzie dobrze. Tyle kciuków -m nie może być inaczej:-)
Hura!!!! UUU, brawo brawo!! Gratuluję serdecznie!!!!!!!

:-D planujemy wakacje chyba na Sycylji (moze Gracja) jakos tak w 1 tygodniu maja zalezy jak oferta sie trafi ale pewnie tak 1-2 maja wylot! :laugh2: ze znajomymi :laugh2: bedzie sie dzialo!!! bo to starankowy wyjazd! :laugh2: mam nadzieje ze owu akurat wypadnie! :laugh2:
Nam się też marzy Grecja.... Mężulo chciał bardzo jechać ale wybiłam mu to z głowy. Nie wiadomo czy kasiora nie będzie potrzebna przy starankach... zresztą musimy na wieksze mieszkanie zbierać

Zajaczku...no przeciez idzie Wielkanoc, toż to normalne że zające a nie indyki będą teraz na tapecie:-)
jak tam skalpik...?
Skalpik pienkny:-) Ona sadystka jest, ale przynajmniej mam za darmoszkę...i nie krępuję się bardzo... Jeszcze trochę a braziliana wyjdzie nadole:-D:-D

Do góry