reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A Wy z tym dentystą ciągle. Przez Was mam wyrzuty sumienia bo miałam iść w styczniu sprawdzić jeden ząbek ale jakoś zapomniałam. :tak:I na poprzednie wizycie dostałam znieczulenie i sie pogryzłam cała więc masakra na całego.

Ola - ale zajefajnego boćka masz. Skąd go wytrzasnełaś? Ja też chce, ja też chce :-) A to że trafiłaś na forum to nie przypadek - to przeznaczenie :-D

Madziaas - ogarniesz to forum wkońcu - jeszcze inne dziewczyny będziesz uczyć :-)

Okno umyte, ide atakować kuchnie... Ciekawe kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. Jak długo mnie nie będzie to znaczy że poległam :-D:-D

reklama
A Wy z tym dentystą ciągle. Przez Was mam wyrzuty sumienia bo miałam iść w styczniu sprawdzić jeden ząbek ale jakoś zapomniałam. :tak:I na poprzednie wizycie dostałam znieczulenie i sie pogryzłam cała więc masakra na całego.

Ola - ale zajefajnego boćka masz. Skąd go wytrzasnełaś? Ja też chce, ja też chce :-) A to że trafiłaś na forum to nie przypadek - to przeznaczenie :-D

Madziaas - ogarniesz to forum wkońcu - jeszcze inne dziewczyny będziesz uczyć :-)

Okno umyte, ide atakować kuchnie... Ciekawe kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. Jak długo mnie nie będzie to znaczy że poległam :-D:-D

Maggie ty jesteś niesamowita :)) Mi coś ogarnianie wolno idzie :))

No ja wlasnie tez mam jeden dlugo nie leczony i musze isc obadac sytuacje.

A bociusia mam tez z przypadku, albo niech bedzie z przeznaczenia, znalalam go gdzies na stronce z gifami. Tak sobie poprawiam humor urozmaicaniem profilu :laugh2:

Ostatnia edycja:
No ja wlasnie tez mam jeden dlugo nie leczony i musze isc obadac sytuacje.

Ehh z zębami niestety tak jest:baffled: jak kiedyś też sobie zaniedbałam, ale teraz już mam wszystkie wyleczone, do fajnego dentystologa chodzę i zawsze ze znieczuleniem:-p teraz tylko na kontrolę muszę iść w kwietniu, żeby mnie nagle na ślubie nie zaczął boleć:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam sie w tak piękny słoneczny dzionek

Bylismy u urologa z M.. ma jakies nieliczne bakterie w moczu dostal tabletki aby sie uzdrowic.. poza tym lekarz stwierdzil ze tym nasieniem do mój M ma da rady mnie zapłodnic.. takze jeden kamień z serca..
ja od razu pojechałam do gina.. udalo mi się na ostatnią pacjentke.. więc luzik.. nic nie powiedział tylko to ze mam brać luteine dowcipną.. przez 10 dni po 2 tabletki i potem do 5 dni powinien sie @ pojawić, jak sie pojawi w czasie brania no to przestać.. czas pokaze..

Witam sie w tak piękny słoneczny dzionek

Bylismy u urologa z M.. ma jakies nieliczne bakterie w moczu dostal tabletki aby sie uzdrowic.. poza tym lekarz stwierdzil ze tym nasieniem do mój M ma da rady mnie zapłodnic.. takze jeden kamień z serca..
ja od razu pojechałam do gina.. udalo mi się na ostatnią pacjentke.. więc luzik.. nic nie powiedział tylko to ze mam brać luteine dowcipną.. przez 10 dni po 2 tabletki i potem do 5 dni powinien sie @ pojawić, jak sie pojawi w czasie brania no to przestać.. czas pokaze..

No kochana to kamień z serca:-) że wszystko z M w porządku:-D

Wrócilam z wc ,bo poprzednim razem zauwazylam chyba lekki róz na papierze, wiec poszlam sprawdzic przy kolejnej wizycie, narazie nic. Troszke mnie pobolewa brzuch ale slabiutko.

Ehh z zębami niestety tak jest:baffled: jak kiedyś też sobie zaniedbałam, ale teraz już mam wszystkie wyleczone, do fajnego dentystologa chodzę i zawsze ze znieczuleniem:-p teraz tylko na kontrolę muszę iść w kwietniu, żeby mnie nagle na ślubie nie zaczął boleć:baffled:

Przy ostatniej wizycie w Polsce w maju w zeszlym roku, dentysta znalazl mi jdena malutka dziurke, wiec obimbalam sobie bo wesele w sierpniu, potem swieta byly, ale wkoncu sprawdzilam jak to tutaj wyglada i kosztuje, wiec we wtorek rozwieja moje watpliwosci

reklama
Do góry