reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
mała ilość plemników

no to tak wlasnie kojarzylam....
ale jak wyselekcjonowali najlepsze egzemplarze i w dodatku jak ty masz takie ladne pecherzyki to na bank sie uda!!! A ze Wy z meżem jestescie oboje sliczni to juz widze jakie beda urocze bobaski...jeden lub caly pakiecik od razu:-)
Czyli za 14 dni betka.....tylko sie prosze cie nie stresuj i mysl pozytywnie...to napewno teraz pomoze!

no to tak wlasnie kojarzylam....
ale jak wyselekcjonowali najlepsze egzemplarze i w dodatku jak ty masz takie ladne pecherzyki to na bank sie uda!!! A ze Wy z meżem jestescie oboje sliczni to juz widze jakie beda urocze bobaski...jeden lub caly pakiecik od razu:-)
Czyli za 14 dni betka.....tylko sie prosze cie nie stresuj i mysl pozytywnie...to napewno teraz pomoze!
dziękuję za komplementy.. aż się zawstydziłam:zawstydzona/y:.
Zawsze chciałam bliźniaki ale tak naprawdę marzę o zdrowym dziecku i nie ważne czy będzie jedno czy dwoje...:happy:
Dzisiejsze nasienie ... było jak zwykle mała ilość za to bardzo dobra ruchliwość... więc teraz to już plemniki muszą zadziałać!:tak:

a buty Zajaczku??? zapomnialas o butach!!!!!

Zajaczku...krew masz bo to jeszcze po scisgneciu skalpa tak ci sie dzieje...ja tam wierze w partogeneze...jak w sexmisji...:laugh2:
Nie zapomniałam tylko Boss nadciągał:) Buty kupię ... nic mnie nie powstrzyma:-) Nawet "rachunek zysków i strat" w niedziele nasza I-sza rocznica ślubu a M. nie bedzie.... Musze sobie to zrekompensować:-D
Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...
No i tak jest nie inaczej.... tamto ty była tylko mało przyjemna gra wstepna:-D

Buty kupię ... nic mnie nie powstrzyma:-) Nawet "rachunek zysków i strat" w niedziele nasza I-sza rocznica ślubu a M. nie bedzie.... Musze sobie to zrekompensować:-D

:-D

To jak kupisz to sie pochwal...:-) a czy one sa z obcasami??? bo skoro masz jakos nimi nieobecnosc M rekompensowac to moze by sie i dluższy obcas przydal?:laugh2::-p:laugh2:
Gdzie pracuje Twoj M ze tak jezdzi i jezdzi...nawet w rocznice?:eek:

To jak kupisz to sie pochwal...:-) a czy one sa z obcasami??? bo skoro masz jakos nimi nieobecnosc M rekompensowac to moze by sie i dluższy obcas przydal?:laugh2::-p:laugh2:
Gdzie pracuje Twoj M ze tak jezdzi i jezdzi...nawet w rocznice?:eek:
Pracuje w Niemczech... tak sobie wyjeżdża i przyjeżdza. Różnie. teraz nwyjechał na 3 ty. Niedługo w sumie.... Bo zdarza się że na dłużej:-:)-( I bądź teraz mądry i zrób babie dziecko:-)
Buty na obcasikach - lubię obcasy, choć teraz staram się kupowac nie takie wysokie jak kiedyś, bo po pierwsze-M. nie jest wysoki, a po drugie - po skręceniu kostki ok. 2 lata temu pobolewa mnie czasem noga jak pochodze na obcasikach dłużej....
Wiecie co.... miałam taką malusieńka nadzieję (taką totanie bezpodstawną, ale jednak) że @ nie przyjdzie....:-:)-(

reklama
Do góry