martyna222
udało się ! :)
Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...Założęsię że przyjemniejsza:-) I to 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...Założęsię że przyjemniejsza:-) I to 100%
mała ilość plemnikówTak wlasnie bedzie Martynko!!!!
a przypomnisz czemu byla insem...
mała ilość plemników
dziękuję za komplementy.. aż się zawstydziłamno to tak wlasnie kojarzylam....
ale jak wyselekcjonowali najlepsze egzemplarze i w dodatku jak ty masz takie ladne pecherzyki to na bank sie uda!!! A ze Wy z meżem jestescie oboje sliczni to juz widze jakie beda urocze bobaski...jeden lub caly pakiecik od razu:-)
Czyli za 14 dni betka.....tylko sie prosze cie nie stresuj i mysl pozytywnie...to napewno teraz pomoze!
Nie zapomniałam tylko Boss nadciągała buty Zajaczku??? zapomnialas o butach!!!!!
Zajaczku...krew masz bo to jeszcze po scisgneciu skalpa tak ci sie dzieje...ja tam wierze w partogeneze...jak w sexmisji...![]()
No i tak jest nie inaczej.... tamto ty była tylko mało przyjemna gra wstepnaKochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...
Buty kupię ... nic mnie nie powstrzyma:-) Nawet "rachunek zysków i strat" w niedziele nasza I-sza rocznica ślubu a M. nie bedzie.... Musze sobie to zrekompensować
![]()
Pracuje w Niemczech... tak sobie wyjeżdża i przyjeżdza. Różnie. teraz nwyjechał na 3 ty. Niedługo w sumie.... Bo zdarza się że na dłużej:-To jak kupisz to sie pochwal...:-) a czy one sa z obcasami??? bo skoro masz jakos nimi nieobecnosc M rekompensowac to moze by sie i dluższy obcas przydal?
Gdzie pracuje Twoj M ze tak jezdzi i jezdzi...nawet w rocznice?![]()