reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

aha, jeszcze jedno. Kropeczko - robię w tym cyklu badania!!! Zamierzam się wybrać we wtorek na pierwsze. Poza tym mam zamiar kupic wiesiołek i len(tak mi się wydaje ze to o to chodziło) i brać żeby śluzik był. Powiedzcie mi tylko gdzie mam to kupić (myślę że w aptece, ale moge się mylić) i od kiedy mam go brać (tak, wiem -wiesiołek do owulki:-))

reklama
Zajączku bardzo mi przykro... ale napewno nie długo się uda musisz w to wierzyć a i przede wszystkim myśl pozytywnie !!!!
Dzięki Martynko...Tym razem nie jestem zdołowana i nie będę ryczeć, bo wiedziałam że jesli by się udało to tylko dzięki plemnikom latającym w powietrzu:-) M. wyjechał kilka dni przed owulką:-( Ale wiecie jak to jest...nadzieja....że stał się cud:tak:

ja juz chyba nie bo co pojde jest cos innego nie tak :-( jak w miare ustaly skurcze to sie dowiedzialam ze lozysko zeszlo na dol a w 98% idzie do gory ja nie to to tamto, za 3 tyg kolejne usg i zobaczymy czy szpital do konca
Będzie dobrze.

jestem juz jestem!!! wstawiam zdjecia torebki i poprosze o odpuszczenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
Super torebeczka:-)
Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało! :tak:
Trzymam kciuki;-)
aha, jeszcze jedno. Kropeczko - robię w tym cyklu badania!!! Zamierzam się wybrać we wtorek na pierwsze. Poza tym mam zamiar kupic wiesiołek i len(tak mi się wydaje ze to o to chodziło) i brać żeby śluzik był. Powiedzcie mi tylko gdzie mam to kupić (myślę że w aptece, ale moge się mylić) i od kiedy mam go brać (tak, wiem -wiesiołek do owulki:-))
I bardzo dobre podejście:tak::tak:

Wróciłam od ginki, słuchałyśmy serduszka dopplerem i wszytsko ok.
Ale wziełam sobie na tydzień zwolnine.
Buziaczki uciekam na obiadek.

Nam się też marzy Grecja.... Mężulo chciał bardzo jechać ale wybiłam mu to z głowy. Nie wiadomo czy kasiora nie będzie potrzebna przy starankach... zresztą musimy na wieksze mieszkanie zbierać
oj wiesz zawsze znajdzie sie jakis powod zeby nie wyjechac! ale pomysl inaczej ... kiedy teraz wyjedziecie ...ciaza... male dziecko ..... ciagle kasa na cos potrzebna!? zaszalej kobito poku mozesz! :tak::tak::tak::tak::tak:
Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało! :tak: Jestem optymistycznie nastawiona miałam 3 pęcherzyki więc jest duża szansa... teraz sobie odpoczywam M. każe mi leżeć, więc mam dziś dzień leniucha!
Co kochane u was? nie dam rady nadrobić więc proszę o skrót : jakieś nowe wiosenne fasolki się pojawiły?:-D
pozdrawiam
:laugh2: super!!!!! to ja juz kciuki zaciskam! :tak:
kurce ale fajnie!!!! :sorry: ja też juz ce! :confused2: dobrze ze wolne wzielas! korzystaj! :tak:

ide na objadek! i za mycie okien .... ile zdarze tyle umyje reszta jutro! :baffled:

Ponawiam pytanie o wiesiołek i len.... wiem że pisałyście o tym wiele razy,ale nie mam kiedy poszukac:-( A wy jestescie kochane i opiszecie mi jeszcze raz.:-) Gdzie kupić i od kiedy mam brać??

Pracuje w Niemczech... tak sobie wyjeżdża i przyjeżdza. Różnie. teraz nwyjechał na 3 ty. Niedługo w sumie.... Bo zdarza się że na dłużej:-:)-( I bądź teraz mądry i zrób babie dziecko:-)
Buty na obcasikach - lubię obcasy, choć teraz staram się kupowac nie takie wysokie jak kiedyś, bo po pierwsze-M. nie jest wysoki, a po drugie - po skręceniu kostki ok. 2 lata temu pobolewa mnie czasem noga jak pochodze na obcasikach dłużej....
Wiecie co.... miałam taką malusieńka nadzieję (taką totanie bezpodstawną, ale jednak) że @ nie przyjdzie....:-:)-(

Zajaczku no faktycznie masz z tym mezem...prawie jak moj maz ze mna ostatnio...
Kochanie to uwazaj na te butki...zebys z nozka nie dorobila jakiegos klopotu!
No ja z obcasami od dawna mam na bakier, najpier biodro, potem stopa teraz kolano....:wściekła/y:Czasem zaloze jakies na wyzszym slupku ale od wieeeelkiego swieta...bo nie da rady inaczej:-) na szczescie sa tez fajne plaskie butki ...np jak nowe Evie balerinki:-)

Przykro mi ze @ sie rozkreca...ale jak juz teraz cie w swieta maz dorwie...to poleca wiory i w maju na bank pochwalisz nam sie II!!!!

Len i wiesiolek kupisz w aptece, len moze wygnodniej bedzie od tradycyjnego kupic taki mielony-w pudeleczku-sa nawet odtłuszczone (;-))) i lyzke tego na wode, mieszasz i gul, gul, gul.....a wiesiolek- takie pastylki sa z wiesiolkiem i stosujemy go tylko do owulki-prawda!

Smacznego kochanie!
Dziekujemy z atak mile wiesci!!! Wypoczywaj!

a!!! i len tez mozna w takiej formie...podobno na dlugowiecznosc wplywa;-)
30ml soku zurawinowego
150ml wody
1 lyżka lnu
wymieszac i rano pic po przebudzeniu....
jutro sprawdze czy daje kopa:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Zajaczku no faktycznie masz z tym mezem...prawie jak moj maz ze mna ostatnio...
Kochanie to uwazaj na te butki...zebys z nozka nie dorobila jakiegos klopotu!
No ja z obcasami od dawna mam na bakier, najpier biodro, potem stopa teraz kolano....:wściekła/y:Czasem zaloze jakies na wyzszym slupku ale od wieeeelkiego swieta...bo nie da rady inaczej:-) na szczescie sa tez fajne plaskie butki ...np jak nowe Evie balerinki:-)

Przykro mi ze @ sie rozkreca...ale jak juz teraz cie w swieta maz dorwie...to poleca wiory i w maju na bank pochwalisz nam sie II!!!!

Len i wiesiolek kupisz w aptece, len moze wygnodniej bedzie od tradycyjnego kupic taki mielony-w pudeleczku-sa nawet odtłuszczone (;-))) i lyzke tego na wode, mieszasz i gul, gul, gul.....a wiesiolek- takie pastylki sa z wiesiolkiem i stosujemy go tylko do owulki-prawda!
Złota jesteś:-D:-D Powiedz mi czy ja mam to brac juz teraz, tzn od 1dc, czy jak się @ uspokoi??
Przykro mi z powodu Twoich problemów z nóżkami:-:)-( Nie mam aż takich, ale i tak nie jest fajnie jak pochodze trochę. Kostka napierdziela jak się patrzy... Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak ty musisz się czuć:-(
A co do męza..... będą się wióry sypały, oj będą:-D

Do góry