reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
KOBIETKI GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM I PRZYSZLYM MAMOM:)
mam problem sluchajcie:
6marca mialam okres ,mam reguralne cykle co 28dni
dni plodne mialam 13marca kochalismy sie bez zabezpieczenia
dzis jest 29dzien cyklu wczoraj robilam test ale niestety nie rano wyszedl negatywny
dzis dostalam jakiegos sluzu bialawego jak wloze palec wyjme to taki bialy sluz
co to moze byc?
ciaze wyklucam staramy sie tyle lat ze juz stracilam waire
nadmienie ze to moj 1cykl biorac clostibeht moze po tym ten sluz?

mam problem sluchajcie:
dzis jest 29dzien cyklu wczoraj robilam test ale niestety nie rano wyszedl negatywny
co to moze byc?
A może jednak wam sie udało.Z całe serduszka ci tego życze. Powtórz jutro rano test.

mam problem sluchajcie:
co to moze byc?
Ja śluz po clo miałam duży podczas jego brania czyli od 5-9dc.
Może owulacja była trochę później, powtórz test za parę dni.

po duphastonie podobno ogolnie mdli tak przynajmniej pisaly dziewczyny co go braly wiec w ciazy tym bardziej ale warto brac jak przepial lekarz bo podtrzymuje ciaze...U nas braly dziewczyny i duphaston i luteine i np kazal do 15 tc a potem powoli odstawiac i zaczely plamic wiec od razu wrocily do stare dawki wiec jak bedziecie zmniejszac juz dawke zwroccie na to uwage bo czasem 15tc to moze byc za wczesnie :-)

Kropeczko - kochana u mnie jako tako bo lozysko zeszlo jeszcze nizej, do tego sa skurcze i mini plamienia :-(, za 3 tyg jak bedzie 22 tc to sie dowiem czy ide do szpitala juz do konca ciazy czy jednak lezenie w domu...Kazdy dzien jest na wage zlota i drze i kazdy tydzien, oby wytrwac do tego bezpiecznego tygodnia choc 33-34 tc

w Katowicach, chcielibyśmy mieszkać w Krakowie bo mój M. to rodowity krakowianin, ale jak patrzeliśmy na te ceny to drooogo :-(
ale jak masz namiary to dawaj :-)

wysle ci namiary i dane na priva, ok?

:-D:rofl2::laugh2:tak tak jeszcze całkiem nie przeszło a mnie już nosi
ale najpierw kawke sobie strzele i dopiero w samo południe polece się dotlenić
kto sie ze mną napije bo tak samej to smutno kawe pić??:tak::-)
no ja moze sie skusze na cos wzmacniajacego, ale mozejakas zielona herbata...sam nie wiem na co mam smaka:zawstydzona/y:

Oj Kropeczko u mnie to się nic nie dzieje więc nie pisze, tylko Was podczytuję.
Nie w ciązy to raczej nie jestm - jeszcze ale już niedługo - MAM NADZIEJE.:laugh2:

p.s. Ja właśnie biorę dopochwowo , hmm więc moze to nie od luteiny te dolegliwości... ale jakos tak mi sie skojarzyło by od jakichś 3 dni sie tak czuję a właśnie od 3 dni biore luteinę . pchi to pewnie przesilenie wiosenne

kurcze, pysiu to dziwne...no ale moze taka jestes wrazliwa i tak reagujesz na ta luteine, moze faktycznie lepszy bylby ten duphaston...dla Lilu byl lepszy....

chętnie bym wypiła z tobą kawkę ale właśnie skończyłam już drugą pić a trzecia w tak krótkim czasie mogła by mnie zabić.
:szok:nalogowiec:szok:

Cieszę się każdym dniem ;-)

I tak 3maj kochanie!!! A ja ciesze sie z Toba!

Beatko ja też biorę duphaston i zauważyłam, że jak go biorę to mnie mdli bardziej.
Ale trudno trzeba się pomęczyć.
?

No to ja sie tez juz boje...bo tez mam brac jak zaczne staranka....

mam problem sluchajcie:
co to moze byc?

No kochana-duza sznasa na fasolke. mysle ze powinnas jutro powtorzyc tescik, ale koniecznie z porannego moczu! # mam kciuki za dwie piekne kreseczki i zdrowa fasolke!!!!!!!
PS Witaj na forumiku!

Kropeczko - kochana u mnie jako tako bo lozysko zeszlo jeszcze nizej, do tego sa skurcze i mini plamienia :-(, za 3 tyg jak bedzie 22 tc to sie dowiem czy ide do szpitala juz do konca ciazy czy jednak lezenie w domu...Kazdy dzien jest na wage zlota i drze i kazdy tydzien, oby wytrwac do tego bezpiecznego tygodnia choc 33-34 tc

Kroptusia-trzymamy za ciebie mocno kciuki i twoja dzidzie!!! bedzie dobrze...cierpliwosci kochanie, juz niedligo wszystko bedzie na dobrej drodze i bez stresu!!!! sciskam mocno!

Mocno trzymam za Was kciuki.
Ja to bym najchętniej co tydzień na usg latała i sprawdzała czy wszystko jest dobrze.

ja juz chyba nie bo co pojde jest cos innego nie tak :-( jak w miare ustaly skurcze to sie dowiedzialam ze lozysko zeszlo na dol a w 98% idzie do gory ja nie to to tamto, za 3 tyg kolejne usg i zobaczymy czy szpital do konca

reklama
Zrobie test jutro z rana chociaz nie wierze ze moglo sie udac

no moze lepiej, ze nie wierzysz....bedzie wieksza radosc jak to fasolka! 3mamy kciuki Monika!!!!:-)

ja juz chyba nie bo co pojde jest cos innego nie tak :-( jak w miare ustaly skurcze to sie dowiedzialam ze lozysko zeszlo na dol a w 98% idzie do gory ja nie to to tamto, za 3 tyg kolejne usg i zobaczymy czy szpital do konca

Kroptusiu-mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze, musi byc!!!! Wiem, ze szpital na tak dlugo to nie wakacje..ale jesli to byloby konieczne to dasz rade-amoze sie okaze ze wystarczy bys oszczedzala sie i bedziesz mogla siedziec w domku...nie smutaj sie...musi byc dobrze!!!

Do góry