To zależy mi ginka kazała do 15 tc.
Ale będzie Ci zmniejszała dawkę?
Bierzesz też 3 razy dziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy mi ginka kazała do 15 tc.
A może jednak wam sie udało.Z całe serduszka ci tego życze. Powtórz jutro rano test.KOBIETKI GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM I PRZYSZLYM MAMOM
mam problem sluchajcie:
6marca mialam okres ,mam reguralne cykle co 28dni
dni plodne mialam 13marca kochalismy sie bez zabezpieczenia
dzis jest 29dzien cyklu wczoraj robilam test ale niestety nie rano wyszedl negatywny
dzis dostalam jakiegos sluzu bialawego jak wloze palec wyjme to taki bialy sluz
co to moze byc?
ciaze wyklucam staramy sie tyle lat ze juz stracilam waire
nadmienie ze to moj 1cykl biorac clostibeht moze po tym ten sluz?
Ja śluz po clo miałam duży podczas jego brania czyli od 5-9dc.KOBIETKI GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM I PRZYSZLYM MAMOM
mam problem sluchajcie:
dzis jest 29dzien cyklu wczoraj robilam test ale niestety nie rano wyszedl negatywny
co to moze byc?
Mocno trzymam za Was kciuki..Kazdy dzien jest na wage zlota i drze i kazdy tydzien, oby wytrwac do tego bezpiecznego tygodnia choc 33-34 tc
w Katowicach, chcielibyśmy mieszkać w Krakowie bo mój M. to rodowity krakowianin, ale jak patrzeliśmy na te ceny to drooogo :-(
ale jak masz namiary to dawaj :-)
no ja moze sie skusze na cos wzmacniajacego, ale mozejakas zielona herbata...sam nie wiem na co mam smakatak tak jeszcze całkiem nie przeszło a mnie już nosi
ale najpierw kawke sobie strzele i dopiero w samo południe polece się dotlenić
kto sie ze mną napije bo tak samej to smutno kawe pić??:-)
Oj Kropeczko u mnie to się nic nie dzieje więc nie pisze, tylko Was podczytuję.
Nie w ciązy to raczej nie jestm - jeszcze ale już niedługo - MAM NADZIEJE.
p.s. Ja właśnie biorę dopochwowo , hmm więc moze to nie od luteiny te dolegliwości... ale jakos tak mi sie skojarzyło by od jakichś 3 dni sie tak czuję a właśnie od 3 dni biore luteinę . pchi to pewnie przesilenie wiosenne
chętnie bym wypiła z tobą kawkę ale właśnie skończyłam już drugą pić a trzecia w tak krótkim czasie mogła by mnie zabić.
Cieszę się każdym dniem ;-)
Beatko ja też biorę duphaston i zauważyłam, że jak go biorę to mnie mdli bardziej.
Ale trudno trzeba się pomęczyć.
?
KOBIETKI GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM I PRZYSZLYM MAMOM
mam problem sluchajcie:
co to moze byc?
Kropeczko - kochana u mnie jako tako bo lozysko zeszlo jeszcze nizej, do tego sa skurcze i mini plamienia :-(, za 3 tyg jak bedzie 22 tc to sie dowiem czy ide do szpitala juz do konca ciazy czy jednak lezenie w domu...Kazdy dzien jest na wage zlota i drze i kazdy tydzien, oby wytrwac do tego bezpiecznego tygodnia choc 33-34 tc
Mocno trzymam za Was kciuki.
Ja to bym najchętniej co tydzień na usg latała i sprawdzała czy wszystko jest dobrze.
Zrobie test jutro z rana chociaz nie wierze ze moglo sie udac
ja juz chyba nie bo co pojde jest cos innego nie tak :-( jak w miare ustaly skurcze to sie dowiedzialam ze lozysko zeszlo na dol a w 98% idzie do gory ja nie to to tamto, za 3 tyg kolejne usg i zobaczymy czy szpital do konca