reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.

Sephora zapomnialam dodac-do GINKA marsz!!!!! Skoro masz negatywna betke i tyle dni nie ma okresu trzeba pokazac sie lekarzowi-natychmiast!!! Niech zbada i wywoluje okres, bo cosik ci sie musialo poprzestawiac...moze przez te stresy ostatnio????

HANIA-A JAK TWOJE PECHERZYKI????????

Ostatnia edycja:
reklama
Jaką ja mam ochotę na frytki.Istny szok.Coraz bardziej boli mnie w dole brzucha chyba sie zbliża@.
Jak nie ten miesiąc to następny.Kiedyś na pewno sie uda.Postaram sie nie załamywać.A w Maju pójdę na badania i wszystko się wyjaśni.

Jaką ja mam ochotę na frytki.Istny szok.Coraz bardziej boli mnie w dole brzucha chyba sie zbliża@.
Jak nie ten miesiąc to następny.Kiedyś na pewno sie uda.Postaram sie nie załamywać.A w Maju pójdę na badania i wszystko się wyjaśni.
napewo kiedyś nam przyjdzie się cieszyć tym szczęściem jakim jest dziecko, ja to miałam raz rewelacje bo do 40 dc nie dostałam @ i też już betke robiłam i nic a na drugi dzień dostałam okres i od tej pory mam 36 dniowe cykle, cosik sie wtedy stalo i tak się wydłużyło wszystko u mnie:tak::-(
ale trzeba być dobrej mysli wszystko będzie po naszej mysli

Ostatnia edycja:
Wolfheart...no ale masz tego nicka! Kochanie-jak dla mnie to chlop ci dorosl i dojrzal do roli...i chyba o czasie. Nie wiem czy byly w okolicach owulacji przytulanki (mam na mysli ta opwulacje z polowy cyklu nie to co ci 28dni pokazuje)...ale jesli byly to moim zdaniemten spadek teraz tempki ostatni to mogla byc implantacja-zagniezdzenie sie zaplodnionego jajeczka i fasolka sie mogla przyjac....dlatego teraz ladnie masz temperaturke w gorze....
Oby tak bylo!!!!
Coc mi ten pozniejszy termin owulki wogole tu nie gra....:wściekła/y:
Hmm no były w tym czasie przytulanki, ale my się jeszcze przygotowujemy do starań, więc póki co po odstawieniu tabletek używamy prezerwatyw, a nie było żadnej niespodzianki, więc raczej powinnam wykluczyć fasolkę... choć jak wiadomo nigdy nie ma tej 100% pewności.
Mi też ten późniejszy termin nie pasuje, mam cykle raczej ok. 30 dni, a 40 to już w ogóle chyba niemożliwe.
Hihi po tym co napisałaś, to chyba zrobię test, jeśli nie dostanę @ w weekend :-D

Mogłaby któraś z Was rzucić okiem na to?
266d8c Ovulation Charts
Hmm no były w tym czasie przytulanki, ale my się jeszcze przygotowujemy do starań, więc póki co po odstawieniu tabletek używamy prezerwatyw, a nie było żadnej niespodzianki, więc raczej powinnam wykluczyć fasolkę... choć jak wiadomo nigdy nie ma tej 100% pewności.
Mi też ten późniejszy termin nie pasuje, mam cykle raczej ok. 30 dni, a 40 to już w ogóle chyba niemożliwe.
Hihi po tym co napisałaś, to chyba zrobię test, jeśli nie dostanę @ w weekend :-D
no wiesz ja tak popatrzylam .....
i po pierwsze czy zawsze mierzysz o tej samej godzinie przed wstaniem z wyrka ???
po 2 mi to wyglada na tak pozna owu
po 3 nikt nie mowi ze nie dostaniesz tej @ w weekend albo ciut pozniej bo moze jest jakies zachwianie w dlugosci fazy lutelanej! ja tak mialam ostatnio mialam owu w 22dc dodalam se 14 dni fazy lutelanej a tu klops bo mialam tylko 11 dni co oznacza dolna granice! :baffled:
4. a moze jednak sie wydluzy ....:eek:

indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
o kurcze ...... przykro mi !!!:-( przytulam!!! podwojnie! :sorry:

Przytulam mocno. Zobaczysz już nie długo się uda :tak::tak:
Kiedyś na pewno sie uda.Postaram sie nie załamywać.A w Maju pójdę na badania i wszystko się wyjaśni.
Pewnie trzeba wierzyć. Musimy wierzyć bo inaczej byśmy zfiksowały :-D:-D

A ja dziś na obiad miałam łazanki tzn. mama zrobiła a teraz mam ogromną ochotę na loda ale poczekam jeszcze trochę żeby mnie nie zemdliło ;-);-)

Martynka

Kurde. Mow co u Ciebie. Nie czytalam jeszcze postow, ale mow teraz juz. Ide na urlop od jutro i nie bedzie mnie na forum....wiec mow szybciutko co i jak

Martynka

Wlasnie sie doczytalam. Wiec jestes juz PO....ale super, ze w miare gladko poszlo i bezbolesnie. Mam nadzieje, ze sie teraz dobrze czujesz i lez, nie laz ngdzie, odpoczywaj jak najwiecej. I pisz na biezaco jak sie wszystko rozwija

Modle sie za Twoja dzidzie....zeby juz teraz zdrowa przyszla...

reklama
Witaj Lolitko!
Jest już po cieszę się strasznie. Miałam jakieś 2 godz ból prawego jajnika mogł pęknąć jeszcze jeden pęcherzyk tak mi się wydaję.
Także chyba trafiliśmy z IUI chyba prosto w owulacje... teraz wszystko zależy od plemników czy zechcą moją komórkę jajową, ale jak jest więcej niż jedna to jest oczywiście większa szansa... no a teraz sobie leżę.
Co u ciebie?

Do góry