reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Haniu rzeczywiście ładne 2 duże pęcherzyki..:szok:. pewnie już pękły. Ja zawsze mam tak ok 20 mm i pękają.
Działaj,działaj tym razem napewno się uda:-)

Co ty u mnie tak chętnie nie pękają. Wczoraj miałam 26mm i musiałam Pregnyl w tyłek przyjąć na pęknięcie. Zrobiłam właśnie test owu i jest negatywny. W poniedziałek idę na kontrolę czy mędy 2 pękły.

czesc dziewczyny
wróciłam z uczelni, głowa mi dziś strasznie pęka
hanka no tym razem to napewno trafiłaś w któres jajko:-D

Walnij se drinka i sie legnij.

W jajko to ja trafiłam, swoją mędę w nocy przekręcając się na lewy boczek.

Gosia daj znać bo wysłałam ci na prywate wiadomośc o hsg. Tylko nie mam w wysłanych więc nie wiem czy poszło.

reklama
Walnij se drinka i sie legnij.

.
no tak wlasnie myslę, ze cos łykne i sie zdrzemne.... ale piwa nie mam, a nie chce mi sie schodzic do sklepu.... a drina to jakos w samotnosci dziwnie mi pic :eek: :eek: to ponoc jeden z pierwszych objawow uzależnien jak pijesz sam ze sobą heheh :eek::-D oczywiscie jak czesto!!!
jakos tak sie dziwnie dzis czuje , nic mi sie nie chce.....

no tak wlasnie myslę, ze cos łykne i sie zdrzemne.... ale piwa nie mam, a nie chce mi sie schodzic do sklepu.... a drina to jakos w samotnosci dziwnie mi pic :eek: :eek: to ponoc jeden z pierwszych objawow uzależnien jak pijesz sam ze sobą heheh :eek::-D oczywiscie jak czesto!!!
jakos tak sie dziwnie dzis czuje , nic mi sie nie chce.....

Ja chyba też na chwilę sie legnę, starzy mnie wymęczyli w ogrodzie jajnik mnie napierdziela.
Wpadne za jakis czas.

Sialalalala zabawa trwa:-D:laugh2::-D
No widze, że na calego poszłyscie wczoraj wieczorem:tak: A ja odpadłam...noga bardzo mnie bolała i skonczyło sie na tabletkach i leżeniu pod kocykiem cały wieczór z dreszczami:baffled:

Martynko-nie denerwuj sie, mysle ze trafiliscie naprawde dobrze, bo to plemniczki maja czekac na jajko a nie na odwrot...nasienie zyje dlugo w ciele kobietki, wiec od wczoraj na pewno plemniki dobrze sie rozgoscily u Ciebie i tylko czekaja teraz na swoj cel! A ten bol kolejny mogl oznaczac faktycznie pekniecie 3go pecherzyka...oj ale by bylo jakby Ci sie od razu trojeczka przytrafila:-))) Tak czy siak, ja tam wczoraj wieczorkiem poprosilam bozie o zdrowa fasolke dla Ciebie:-)
Sciskam mocno!

Loree-...walcz z tesciowa, walcz, a co...najwazniejsze zeby gdzies kurzu na obrazie nie wypatrzyla:-)
Pozdrawiam...

Nektarynko...i co-nadal nici z @...kurczaczek, moze sie jednak juz nie pojawi??? 3mam kciuki w dalszym ciągu!

Kingus...jak leniuchowanko??? Mam nadzieje, ze odpoczywasz nalezycie:tak: Oj biedactwo jestes z tymi mdlosciami i jedzonkiem...ale juz niedlugo powinno wsio ustapic, po 3 trymestrze jest znacznie lepiej...tak wyczytalam tu na bb.
Buziaki!

Hanka...no z tym Kulawcem-emigrantem to mi dowalilas! Ale wszystko sie zgadza...niestety...:-p
Prolaktyne faktycznie zbilas sobie maksymalnie jak tylko mozna...ale jak odstawisz bro... to pewnie zaraz troszke skoczy, przynajmniej na wlasciwa pozycje...oby nie bardziej:-)
A tak wogole to jak sie maja twoje zaplodnione jajeczka??? Zaciskam kciuki!!!

Zajaczku-powodzenia u fryzjera!!!! I BRAWO dla Mezusia...piękny gest!!! Mysle ze jak kupisz fajna bielizne to bedzie w sam raz na jego powrot...i skorzystacie oboje a on napewno sie bardzo ucieszy!:-)
I jak butki...? jak zdobedziesz to sie pochwal!

Eve-super, ze masz zielone swiatelko!!!! Oj to sie bedzie teraz dzialo...biedny bedzie tylko Toffik...tyle sie naslucha i naoglada;-)ale czasem wyskocz z wyrka choc na chwilke i daj mu cos do miski...ok?:-p

Szafirku...przytulam z powodu tej migreny...bardzo wspolczuje kochana... mam nadzieje, ze w ciazy bedziesz w tej grupie kobiet, ktorym to wtedy zanika juz na zawsze!
I wsio sie zgadza...RAZEM w lipcu ZACZYNAMY!!!!!!:-D:-):-D

Zaniepokoja-widze ze ty naprawde taka "mała zielona" jestes...w sensie ekolożka:laugh2:ja tez mam dzialke do obsadzenia w kraju drzewkami, ale jak bede w kraju na chodzie to moze byc juz za pozno i pewnie zostanie tak do jesieni....

A wlasnie wiecie moze do kiedy mozna wsadzac swierki i sosenki?

Sephora...kochana nie martw sie...i z narzeczonym sie szybko sprawa wyjasni, mam nadzieje ze bardziej pozytywnie niz z betką i indeksem...Buziaki kochanie! I pamietaj...jak nie dostaniesz do pon. @ to idz do ginekologa!!!!

Olica-no to piekna pogoda!!! Baw sie dobrze na wyjeździe!!! Smacznych kiełbasek!!! Skoro seksik zakazany to chociaz tak sobie to wynagrodzisz...a jak:-) A co do seksu...moze za kilka tygodni sie to wszystko unormuje i juz nie bedzie przeciwwskazan do przytulanek....

Passingby...no masz racje, tak zle tak niedobrze:-)
Ale skoro nic niepokojacego naglego sie nie dzieje to nie martw sie na zapas i grzecznie czekaj do poniedzialkowej wizyty! I daj znac jak z niej wrocisz...bedzie dobrze słonko!:tak:
Pozdrawiam!!!!

AndziaS...kochana...co ja mam powiedziec...jestes MISTRZEM!!!!! Normalnie nikt nigdy nikomu z taką determinacja nie odpowiadal na zadne mejle, posty i pytania jak Ty nam!!!! MEDAL DLA ANDZI S!!!!!:-):tak::-)
Pozdrow ode mnie Krakow:-)

Dzen4...no wreszcie sie kochana odezwalas...juz sie balam na serio co z tym wiezieniskiem:-)
Jak poszalejemy u Hanki na urodzinach to wpadniemy tam do Ciebie na podworko i raz, dwa, trzy...z szop zostana tylko wiory...nie bój nic-damy rade i pomozemy!!!:-)

KroczekK...planuje na kolacje wytestowac twoj przepisic na tunczyka...dziekuję!:-)

Marzenixx....sie manko!:-) Nie piszesz nic to pewnie paradujesz z torebeczka po miescie i wzrok przyciągasz....:laugh2::tak::laugh2: jak tam u Ciebie???
Buziaki!!!!

Niunia27....siknij Ty kochana tego testa...bo cos mi sie zdaje ze ty sadzac te nowalijki mala fasolke zasadzilas we wlasnym brzuszku!!! Daj koniecznie znac jaki wynik!!!:-)
A jak Twoj rekonwalescent?

Gosia-no i dorobilas...tak to jest byc nadgorliwym...teraz sie bedziesz z niemoscia meczyla...moze jakies napary na to gardlo stosuj...ziolka z lipy czy cos takiego...biedactwo...przytulam!

Ada-dobrze ze lekarza masz kumatego i od razu zareagowal wlasciwie! uwazaj na siebie i maluszka!!!! na kolejnym usg juz bedzie bilo pieknie serducho!!!

A co z Olesia33??? Pysia??? Kaprycha??? Mari27??? Mezatka??? Kropusia, Kulaszusza, Butterfly i...na pewno kogos pominelam...przepraszam.... No i Ktosiowa sie nie pokazuje...a peeling byl taki fajny....:tak:
Babo-...daj se spokoj z testami...chocbys nie wiem jak sie wykula i jak jezdzila i tak beda gadac ze jezdzisz jaka "Babo/a za kierownicą":-)Wracaj do nas!!!!!

Ok tymczasem moje mile kolezanki!

no hehe kropeczka przylazła i juz zapisała całą strone :-D:-D
u mnie kochana wszystko oki , torebeczka sie baaaardzo wszystkim podoba:-D:-D
tylko glowka mnie dzis boli..... jakies przesilenie albo cos.....

a wogole to mam na lewym oku od jakichs 2 miesiecy rozlane naczynko , raz sie powieksza i bardzo widac , czasami tylko leciutko, kropelki sobie wlewalam ale nic to nie pomoglo, nie wiem co to moze byc , ale chyba musze isc do okulisty..:eek:

Martynko-nie denerwuj sie, mysle ze trafiliscie naprawde dobrze, bo to plemniczki maja czekac na jajko a nie na odwrot...nasienie zyje dlugo w ciele kobietki, wiec od wczoraj na pewno plemniki dobrze sie rozgoscily u Ciebie i tylko czekaja teraz na swoj cel! A ten bol kolejny mogl oznaczac faktycznie pekniecie 3go pecherzyka...oj ale by bylo jakby Ci sie od razu trojeczka przytrafila:-))) Tak czy siak, ja tam wczoraj wieczorkiem poprosilam bozie o zdrowa fasolke dla Ciebie:-)[/COLOR]
Sciskam mocno!

Kochana Kropeczko bardzo ci dziękuję:happy: , jak zwykle umiesz człowieka podnieść na duch:tak:.
Jak ty to robisz że o wszystkich pamiętasz?:szok:
Kiedy zaczynasz starania??? długo jeszcze leki musisz brać???
pozdrawiam

Z hodowaniem to ja nie mam problemu odkąd biore clo tylko zapłodnić ich nie mogę. Tu jest pies pogrzebany.

Hanka to moze dla Ciebie tez inseminacja bylaby wskazana???? Tak jak u Martynki??? jak ma sie nasienie Twojego meza?

A jak sie udalo wczoraj (czego bardzo Ci zycze) to mysle ze te taczki dzisiaj to moglas odpuscic...bo to niewskazane...w bliżniaczej ciazy!!! no wiesz co!:szok:

wróciłam z uczelni, głowa mi dziś strasznie pęka...... a kropeczka sie pewnie wyleguje na słonku:-D:-D

Sie nie wyleguje:-(...ale fakt-swieci pieknie od rana.:-)
Wlasnie spadam pod prysznic bo za godzinke ma wpasc moja stara kolezanka...najwierniejsza z wiernych na obczyźnie:-)...
A na bol głowki-kawusie wypij...powinno byc lepiej!

W jajko to ja trafiłam, swoją mędę w nocy przekręcając się na lewy boczek.

.

:-D:-):-Dmasz wyobrazne a on rozbiegane jajca....:laugh2::-D:laugh2:

Ja chyba też na chwilę sie legnę, starzy mnie wymęczyli w ogrodzie jajnik mnie napierdziela.
Wpadne za jakis czas.

No zebys tylko tymi zawodami pod gore nie dorobila-lez teraz i dochodx do formy!!!! Hania-uwazaj na siebie, to tak na serio:tak:

Ok zmykam pod prysznic...buziaki!

no hehe kropeczka przylazła i juz zapisała całą strone :-D:-D
u mnie kochana wszystko oki , torebeczka sie baaaardzo wszystkim podoba:-D:-D

a wogole to mam na lewym oku od jakichs 2 miesiecy rozlane naczynko , raz sie powieksza i bardzo widac , czasami tylko leciutko, kropelki sobie wlewalam ale nic to nie pomoglo, nie wiem co to moze byc , ale chyba musze isc do okulisty..:eek:

Marzenixx-torbe masz naprawde sliczna...wiec naturalna sprawa ze sie podoba wokolo:-)...ja jutro wstawie moja, teraz mi sie juz nie chce fotek robic...
Na bol glowy-kawusia moze poprawi cosik...a nie to zimny oklad z recznika i wody...
A z oczkiem..jejku:-(moze zaparz rumianek i poloz na zamkniete powieki...wiem ze dziala dobrze na oczka, ae jak masz taki klopot juz jakis czas to ja bym poszla do okulisty, bo moze to cos powiazane np z cisnieniem w dole oka??? i trzeba jakies leki brac????

Kochana Kropeczko bardzo ci dziękuję:happy: , jak zwykle umiesz człowieka podnieść na duch:tak:.
Jak ty to robisz że o wszystkich pamiętasz?:szok:
Kiedy zaczynasz starania??? długo jeszcze leki musisz brać???
pozdrawiam
Martynko-slonko-zobaczysz ze sie spelnia moje slowa i bedziesz wkrotce brzusiu przed soba taszczyla:-)
Ja ruszam ze starankami w wakacje - jak tylko sie potoczy ok z kolanem to w lipcu...bo operacje kolana mam na poczatku czerwca...wiec w czerwcu nie dam rady z przytulankami, ale juz po operacji mam nadzieje, ze bedzie ok:-)

Jezu...juz serio musze spadac...do potem!

Sialalalala zabawa trwa:-D:laugh2::-D

Szafirku...przytulam z powodu tej migreny...bardzo wspolczuje kochana... mam nadzieje, ze w ciazy bedziesz w tej grupie kobiet, ktorym to wtedy zanika juz na zawsze!
I wsio sie zgadza...RAZEM w lipcu ZACZYNAMY!!!!!!:-D:-):-D

A wlasnie wiecie moze do kiedy mozna wsadzac swierki i sosenki?
Dzieki :) Ty to zawsze o wszystkich pamietasz :tak: oj w lipcu sie bedzie dzialo...az iskry beda leciec ;-)
Co do swierkow i sosenek sadzi sie na poczatku maja,wszystkie iglaki.
Lece sie kapac,bo M naspraszal na 19 na grilla,a ja jeszcze w proszku.PAPA do jutra

reklama
czesc dziewczyny
eve jak tam okienka??? czy znowu nie wymylas tylko sie opalasz???:-D
hmm pol na pół bo umylam tylko najwazniejsze wiec w sypialni i kuchni :sorry: a zostaly w salonie i pokojach ale mi sie nie chce ... poleglam .... :eek:
Eve-super, ze masz zielone swiatelko!!!! Oj to sie bedzie teraz dzialo...biedny bedzie tylko Toffik...tyle sie naslucha i naoglada;-)ale czasem wyskocz z wyrka choc na chwilke i daj mu cos do miski...ok?:-p
:laugh2: no postaram sie nie zapomienc o nim! chociaz powiem ci ze o nim sie nie da zapomnieć!!!! caly dzien mi dzisiej piszczy! :angry: szlak mnie trafi zaraz! ludziska nam brame robia a ten wyje!!! :baffled:
mam to samo!!!! czuje jakby ktos grał moim mózgiem w ping ponga! :-:)confused2::confused2::confused2::confused2: wlasnie ibuprom łyknełam! :baffled:

Do góry