reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wróciłam z pracy...
Witam
Po dwóch dniach przerwy (bez internetu) mam straszne zaległości, nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, że u was wsyzstko dobrze
Wczoraj na baletach byłam, świetnie sie bawiłam, tego mi było trzeba:-):-)
Dzisiaj na noc bliźnieczki do mnie przyjeżdźają, więc jutro zapewne pobudkę będę miała najpóźniej o 7.00, ale wolę je niż marudząćcą ciotkę (Hanka współczuję...)

Uwaga: proba !!!

Troche muzyczki dla relaksu - dla kazdego cos milego ;-)

[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A[/nomedia]

witam sie z wszystkimi!!
ja tak tylko na chwilke. drugi dzień robie sobie testy owulacyjne i w obydwu wyszła mi taka słaba ta druga kteska a kontrolna mocna, i jeżeli dobrze rozumiem a wole zapytać to jest to negatywny wynik i jak obydwie będą jednakowej barwy to wtedy jest owulacja???

u mnie jako taki, jakis troche chandrowaty.... mój Przemuś znowu wyjechał rano , bedzie pewnie jakoś w nocy.. taka praca...a ja siedze sama w domku i w sumie nie wiem co robic...

kropeczko jak twoje kolanko??? czyżbys na mnie przezuciła jakieś choróbsko czarownico:-D:-D:-D otóz od rana boli mnie kolano prawe, nie wiem czemu:eek: jak chce sobie usiaść z podkulonymi nogami tak na prawym boku to nie moge tak mnie w kolanie boli jakbym nie wiem co robila:eek::eek::-( jak chodze to tez lekko pobolewa, nie wiem skąd mi sie to wzieło:szok:

ad 1...ja tez dzisiaj mam humor, ze tylko sie powiesic...:no:...co robi twoj małż? mam nadzieje, ze on chociaz daleko nie musi jezdzic...

ad2...bylo unikac pozycji na pieska a kolanko by nie bolalo:laugh2:

Wróciłam z pracy...
Witam
Wczoraj na baletach byłam, świetnie sie bawiłam, tego mi było trzeba:-):-)
Dzisiaj na noc bliźnieczki do mnie przyjeżdźają, więc jutro zapewne pobudkę będę miała najpóźniej o 7.00QUOTE]

ad 1...w nd do pracy?:szok:wspolczuje...choc ja bym chetnie gdziekolwiek poszla teraz do roboty...nawet w weekend...,jakby sie dalo
ad2...no balety dobra rzecz!!! mow mi jeszcze-ja ze sztywna noga siedze:angry:
ad3.. a czyje te bliźniaczki??? chyba nie twoje:laugh2:

Kurde...jak sie wkleja bezposrednio teledysk z YouTube jak to wczoraj zrobila Olesia??? help

pojecia nie mam, ja bym skopiowala pasek po otwarciu teledysku....ale nie wiem czy cos by to dalo:baffled:

ZAJACZKU!!!!!! UDANEJ ROCZNICY!!!!! I GLOWA DO GORY_MAZ SZYBKO WROCI I SOBIE WSZYSTKO ODBIJECIE!!!

witam sie z wszystkimi!!
ja tak tylko na chwilke. drugi dzień robie sobie testy owulacyjne i w obydwu wyszła mi taka słaba ta druga kteska a kontrolna mocna, i jeżeli dobrze rozumiem a wole zapytać to jest to negatywny wynik i jak obydwie będą jednakowej barwy to wtedy jest owulacja???

Kochana tak producent podaje zwykle w instrukcji...ze obie maja byc conajmniej tak samo silne...ale zalezy to tak naprawde od testow, nieraz oszukuja ona barwnikach albo testy sa mniej czułe i wowczas nawet przy slabej kresce jest owulacja...
Jak robisz testy 1y raz tej firmy to trudno bedzie ci na poczatku ocenic jak w ich przypadku wychodzi, az nie zrobisz przez te wszystkie plodne dni (tzn. jak zaleca prodecent od np.10-16dc itp).
Ja w kupopwanych tu w UK testach mialam slaba kreske testowa, widoczna byla- ale byla duzo jasniejsza od kontrolnej, a w Polsce jak kupilam test w aptece-innej firmy oczywiscie-to byly super mocne krechy obydwie...
A czy robisz te testy 1y cykl???
Teraz spojrzalam na suwaczek u ciebie i w sumie mozesz miec jeszcze sporo czasu do owulacji przy tak dlugich cyklach kochanie.... najlepiej jakbys ocenila to jednak na monitoringu u ginekologa-tak najlatwiej i najszybciej wylapiesz owulacje...

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana tak producent podaje zwykle winstrukcji...ale zakezy od testow, nieraz oszukuja ona barwnikach albo testy sa mniej czułe i wowczas nawet przy slabej kresce jest owulacja... jak robisz 1y raz tej firmy testy to trudno bedzie ci na poczatku ocenic jak w ich przypadku wychodzi. ja tu w UK na testach mialam slaba kreske, widoczna ale duzo jasniejsza od kontrolnej, a w Polsce jak kupilam test w aptece-innej firmy-to byly super mocne krechy obydwie...
A czy robisz te testy 1y cykl???
właśnie pierwszy raz robie te testy i dlatego taka nie pewna jestem ale poczekam i zobacze czy w ten dzień co mi wynika z cyklu że ma być owu i jaka wtedy kreska wyjdzie o ile oczywiście wtedy mam owulacje bo to nie powiedziane:tak:

Do góry