reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBA
Na moje oklady nie dzialaja:no::no::no:Moje dzieci maja to za mna:no:Jak ja bylam mlodsza to jak mialam goraczke to rodzice za kazdym razem musieli wzywac pogotowie i dostawalam zastrzyk bo nic innego na mnie niedzialalo

Ja tak mialam ostatnio z Wiktoria-miala goraczke 39,3 dalam Jej 2,5 nurofenu to nic jej nie spadla i miala 39,7 pozniej dalam jej znowu nurofen i nic po 3 godz fodz dostala 1/3 czopku pyralgina i nic:no:U lekarza (bo wtedy przyjmowala popoludniu)dostala zastrzyk a i tak mialam jej dac jeszcze w domu panadol:tak:Tak jak jej spadla ta goraczka tak juz nie wrocila
to wspólczyuje ale one wczesniaczki to moga miec zburzona termoregulacje przy goraczce,a moja Weronika przez tarczyce

reklama
a to w słuchawkach wizdiałyście?:-)
Widzialam ,widzialam te sluchawki prawie wieksze od niej:-D:-D:-D
Moje tez uwielbiaja muzyke i tanczyc:tak::tak::tak:

ANABUBA
Twoje coreczki sie tak bardzo kochaja czy to tylko na zdjeciach????

Moja tak naprawde sa strasznie za soba:tak:Najbardziej Wiktoria-Ona jak gdzies z Nia ide to stale woła Dominika i Klaudie

kretyn...

<Filip> Praca w sklepie z zegarkami jest bardzo fajna... Ale nie ***** w dzień zmiany czasu...

<kirks> stary mówię ci, jeśli nie chcesz mieć dzieci to uprawiaj seks tylko z laskami z mat-fizu
<raffi> dlaczego?
<kirks> bo te z humana to nawet dni płodnych wyliczyć nie umieją...

<nowak> zapierdole tych z tvn
<krzys> a co sie stalo ?
<nowak> jak zwykle przed pojsciem do szkoly wlaczam dzien dobry tvn no i patrze ogladam bo mam duzo czasu bo na 11:50 mam lekcje a tu patrze na ich zegarku 11:25
<nowak> no ta ja zapierdalam na przystanek autobusu nie ma biegne jak kot z pecherzem przez pol miasta lapie za klamke i z calym impetem jeb w drzwi bo sie okazalo ze tvn zrobil se jaja i przestawil zegarek ;/
<nowa> wciaz mnie leb napierdala

<chlopak> Zrobisz mi loda?
<dziewczyna> No OK, ale chodźmy w jakieś ustronne miejsce
<chlopak> Hahaha, Prima Aprilis!
<dziewczyna> ...

<Pieczis> dzisiaj na Polaju babka dała nam całą kartkę
<Pieczis> zapisaną drobnym maczkiem i kazała to przepisać,
<Pieczis> dając na to całą godzinę lekcyjną... wszyscy
<Pieczis> oczywista skończyli 5 minut przed dzwonkiem,
<Pieczis> leżą, wyciągają paluchy, żeby rozprostować
<Pieczis> kości po harówce, cieszymy japy, bo przerwa, a ta nagle:
<polonistka> ale ja żartowałam...

to wspólczyuje ale one wczesniaczki to moga miec zburzona termoregulacje przy goraczce,a moja Weronika przez tarczyce
Teraz (odpukac )Im przeszlo:tak::tak::tak:Ale tak do roczku to tak dwa trzy razy w miesiacu mialy takie goraczki bez powodu:no::no::no:Mialy robione wszytkie badania lacznie z usg brzuszka i wszystko bylo oki:no:Do dzisiaj zaden lekarz nie wie od czego to mialy

Widzialam ,widzialam te sluchawki prawie wieksze od niej:-D:-D:-D
Moje tez uwielbiaja muzyke i tanczyc:tak::tak::tak:

ANABUBA
Twoje coreczki sie tak bardzo kochaja czy to tylko na zdjeciach????

Moja tak naprawde sa strasznie za soba:tak:Najbardziej Wiktoria-Ona jak gdzies z Nia ide to stale woła Dominika i Klaudie

tak sie kochaja na prawde:-):-):-):-):-)
jak sie nie widza dluzej to potem uscisk na powitanie.:-):-)
rzadko sie kłóca i zabawki,Paulina bardzo sie opiekuje mala-jak np.nie moze jje jakos zatrzymac bo gdzie idzie to wtedy mnie wzywa głosno na pomoc:-D

<JimX> wczoraj lunatykowałem ;|
<Qba> hehe i co zrobiłeś?
<JimX> wstyd pisać
<Qba> no dawaj i tak w akademiku wszyscy się dowiedzą
<JimX> ok;0 tzn. dziewczyna mi opowiadała:D
<JimX> mówiła, że w nocy obudziły ją dziwne odgłosy, budzi się patrzy a ja leje do lodówki:D, i z takim tekstem:
<Kasia> co ty ***** robisz?
<Ja> nie martw się celuję do pudełeczka
<Qba> hahaha o *****.....
<JimX> pierdole więcej nie pije tych tanich piw...

<romus> z anka zaczne przerabiać encyklopedie kamasutry;d
<kropas> powodzenia
<romus> zaczynamy od końca , dzisiaj literka "Z" :D
<kropas> "zrób to sam"?

tak ,smacznie sobie śpi,dotykałam ją juz nie jest gorąca tylko ciepława.
Ale minęło ju zpd podania leku prawie 4h.A szkoda mi ja budzic i dawać jej bo usnęła z 35min temu.Nie wiem czy podawać czy nie.
Moze poczekaj jeszcze z tym podaniem kolejnej dawki:tak:
Byc moze po tej jedenj dawce spadla goraczka i tak juz zostanie-OBY

reklama
Do góry