reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Strasznie bym chciała żeby Wam się udało...Kurcze to napawa strasznym optymizmem...:-)

Dzieki Kochana

Mam nadzieje, ze to fasoleczka- jeju jakbym chciala. Mialam myc okna wczoraj ale mój wspanialy M sie zdeklarowal i umyl sam wszystkie a mamy ich 5 podwójnych i jedno wielkie balkonowe-przesuwane. Chyba sie przygotowuje do roli.

Witam nowe dziewczyny- spodoba Wam sie u nas, zobaczycie :tak::tak::-D:-D

reklama
Dzieki Kochana

Mam nadzieje, ze to fasoleczka- jeju jakbym chciala. Mialam myc okna wczoraj ale mój wspanialy M sie zdeklarowal i umyl sam wszystkie a mamy ich 5 podwójnych i jedno wielkie balkonowe-przesuwane. Chyba sie przygotowuje do roli.

Oleńko, widzę że małż staje na wysokości zadania...bardzo dobrze, bardzo dobrze.. Trzymam kochana za was kciuki, chciałabym żeby wam, nam i innym się udało...

Ja dzisiejszy poranek, mimo święta, zaczęłam od sprzatania przedpokoju po remoncie i powoli nasze gniazdko zaczyna wygladac normalnie a nie jak sklad materialow budowlanych...
No ja tez dzis szatansko w palmowa niedziele umylam okna...mam nadzieje, ze sasiedzi nie widzieli. Co ja zrobie, ze jak nie chora to w pracy. Myje wtedy kiedy mam czas a przede wszystkim kiedy najdzie mnie ochota:-p:-p
Ja niemiecki :-).
Dziewczyny staraczki ja mam do was pytanie, bo się nie orientuję- ile cykli już się staracie lub starałyście (te, które już są w stanie błogosławionym) ?????
My staramy sie juz od wakacji czyli jakies 10 cykli?? Cholera, nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy ze to juz tak dlugo. Plany moje byly takie, ze wlasnie teraz mialam czekac na dzidzie - na wiosne...ale coz... teraz kolejna szansa...

Pewnie, ze sie spodoba...
Co do okien to ja w trzypokojowym mieszkaniu mam 5 okien i dwa pojedyncze balkonowe...Umyc to to masakra - dwa dni.
Moj malz nawet nie wiedzialby jak do tego sie zabrac a jak mialabym po nim poprawiac to wole sama zrobic...:tak::tak::tak:

Ale tu dzisiaj coś pusto,śpią już czy cio :)Ja dzisiaj zrobiłam sobie z mężem 3 godzinny spacer,ledwo doszłam do domu :)

Cześć dziewczynki,
wczoraj miałam dostać @ i nie dostałam.Robiłam test i wyszedł negatywny.
Zawsze jak czytałam jak jakaś dziewczyna to pisała, to myślałam, że jakaś naiwna i głupia, ale teraz... sama mam nadzieję. Pewnie jutro dostanę @ lub pojutrze. Objawów nie mam żadnychn i wbrew wszystkiemu mam nadzieję.

reklama
Do góry