reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko niestety nie tydzień tylko 11 dni -niestety.

Co u ciebie? jak nóżka?

Czyki czekasz pelne 14 dni tak? Dobrze...bedziemy odliczali wiec kolejne 11 dni...zleci szybko Kochanie, zobaczysz...z BB czas zawsze szybko biegnie i przyjemnie:tak:

A nozka dzisiaj -odpukac w niemalowane-lepiej troszke, odpuchla calkiem i mniej boli, leki robią swoje:-)

hi hi żyje miłością :tak: ;-)

mleko nic nie daje próbowałam

No to ci tylko pozpdroscic kochanie, takiego przemialu miłosci na kalorie:-)

A skoro mleko nie pomaga to moze jakis masaz i kapiel w piance z lawenda przed snem...?

reklama
wpadłam znów na chwile, bo mój M. pojechał do domku, jutro wróci do mnie :-D

a ja w ciągu 3 dni schudłam 2 kg hi hi

a tak w ogóle to co byście poleciły, od tygodnia nie umiem spać, mam taki bardzo płytki sen, i co chwile sie budzę i cały czas zmęczona jestem.

kurcze powiedz jat to sie robi bo ja to dobre 10 kolo mam do zrzucenia ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czyki czekasz pelne 14 dni tak? Dobrze...bedziemy odliczali wiec kolejne 11 dni...zleci szybko Kochanie, zobaczysz...z BB czas zawsze szybko biegnie i przyjemnie:tak:

A nozka dzisiaj -odpukac w niemalowane-lepiej troszke, odpuchla calkiem i mniej boli, leki robią swoje:-)
Masz rację kochana... w pracy też roboty dużo i nie ma czasu o tym myśleć.
Ale ten jajnik to mnie naprawdę boli tak jakby ciągnie?!:baffled:
Kiedy zaczynasz starania?

kurcze powiedz jak to sie robi bo ja to dobre 10 kolo mam do zrzucenia ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja też jeszcze 10 kg a jak. hmm.. jakoś teraz nie muszę dużo jeść, jem połowę tego co zawsze, no i duuużo ruchu pod każdą postacią :laugh2:

w.kropeczka
masaż to ja wieczorkiem w wykonaniu mojego M. mam też nie pomaga

No nie wierze!!!!!! co za małpa, by jej w swięta - w czas procesji - szambo wypłynęlo na podwórku! :wściekła/y: zemsta jest słoooodka:-p
ja tez:wściekła/y: dobre to z tym szambem :-D:-D kropko jestes nieoceniona hihihi:-D:-D
zaczelam sie zastanawiac czy czasem nie mowila ze jutro na 15-sta:eek::eek:
mam czasami takie zdolności nie pamiętania o pewnych rzeczach bądz przekręcania:eek:

zrobilam sobie dzis testa owu... i wyszla druga słaba kreska ale dosyc wiodczna:eek: kurcze szybko jakos ..... jak to jest? jesli teraz wyszla slaba to jak myslicie do ilu dni wyjdzie mocna??

hehe z tym szambem to świetne nie słyszałam tego jeszcze:-D:laugh2:

tak mi do głowy przyszlo, ze to byłoby odpowiednio wredne:zawstydzona/y:

.
Ale ten jajnik to mnie naprawdę boli tak jakby ciągnie?!:baffled:
Kiedy zaczynasz starania?

No to moze wlasnie sie rozciaga to i owo stąc ciągnienie czujesz???martynko-bądx dobrej mysli-uda sie na pewno!!!

Jak operacja sie odbedzie na poczatku czerwca to ze starankami ruszam w lipcu. Ale moze uda mi sie przelozyc zabieg na maj...moze przez duze M, wtedy zaczynam w czerwcu.

ja też jeszcze 10 kg a jak. hmm.. jakoś teraz nie muszę dużo jeść, jem połowę tego co zawsze, no i duuużo ruchu pod każdą postacią :laugh2:

w.kropeczka
masaż to ja wieczorkiem w wykonaniu mojego M. mam też nie pomaga

No to ja juz nie wiem....to moze wrerzcie cos zjedz to Cie głód nie bedzie budził...:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry