reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Chciałabym wierzyć ale mam cholernego pecha w życiu i coś czuję, że los raczej nie ma zamiaru sie odwrócić.

Dlatego mnie tak kuresko bolą te jajniki.

A już srał to wszystko pies. Czekam następne 2 tygodnie ale juz pierdole nie nastawiam się bo jeszcze bardziej będę wqurwiona jak dostane @.
a moze jednak się udało:tak:
wiem że łatwo się mówi ale trzeba być dobrej myśli. najlepiej by było wyłączyć teraz myślenie i przez te dwa tygodnie zapomnieć o tym żeby sie nie zadręczać.

oj hanulka nie smutaj sie kobito!!
ale z jednego pękły a przytulanko bylo w piatek wic wszystko mozliwe jesli twoj chlop ma zdrowe plemniki to pewnie dobiegly do celu!!!!:-D

Wiem tylko tak samo było w zeszłym cyklu i do tego były 3 pęcherze i wielki H z tego wyszło.

a moze jednak się udało:tak:
wiem że łatwo się mówi ale trzeba być dobrej myśli. najlepiej by było wyłączyć teraz myślenie i przez te dwa tygodnie zapomnieć o tym żeby sie nie zadręczać.

Mam skomplikowany schemat na komplecik dla maluszka na drutach - qurwa rozgryze go akurat mi to zajmie 2 tygodnie.

patrze jakie piękne powiedzonko znalazłam :
... w życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów:
niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta ...:-D:-D:laugh2:

A oto przepis na sałatkę z kurczaka i ananasa:

1. piers z kurczaka podwójna duża ( w zalezności czy ktos woli mniej mięsa czy wiecej)
2. makaron ryżowy !!!( najważniejsza rzecz!!)
3. puszka kukurydzy bonduelle -super słodka
4. puszka ananasa - najlepiej w plastrach bo sie nie ciapciaja tak jak w kawałkach
5. majonez Winiary średni
6. curry z apettity x 2 (najważniejsza rzecz!!)
7. przyprawa do kurczaka złocista ( to mój własny dodatek)

Robota:
- wrzucamy makaronik do wody i gotujemy jak to makaronik taki na wpół miękki na wpół aldente, ale bardziej miękki
- w tym samym czasie kroimy piersi na kawałki, kosteczki i wrzucamy na patelnie na niewielkiej ilości oleju, posypujemy przyprawą do kurczaka -tak na oko- oraz około pół paczki curry. i podsmażamy ale nie spiekamy.
- ananasik kroimy w kosteczki lub trójkąciki bo takie wychadzą zazwyczaj z plastrów

następnie :
wrzucamy w miske całe usmażone mięsko, dodajemy makaronik, dodajemy całą kukurydzę, ananasa, cały majonez, wsypujemy pozostałą część Curry i mieszamy wszystko dokładnie acz delikatnie :tak:
sałatka powinna wystygnąć bo wtedy jest najsmaczniejsza a nawet na drugi dzień , bądź jak z rana zrobiona to na wieczór. Ze względu na curry przybiera ona kolor taki sraczkowato-żółtawy, ale smakuje przepysznie, jest baaardzo syta!!!! i pomimo iż może wam sie wydawać że tego curry jest za dużo to nie prawda gdyz ta sałatka ma taki wysmienity smak właśnie dzięki temu! jest pikantniejsza, chyba,że ktoś nie lubi, to na koniec moża poprostu dodac nie pozostałego 1,5 opakowania curry a 1 opakowanie. Ale ani ciut mniej! I majonez musi byc winiary i kukurydza bonduelle super słodka, bo wierzcie z innej firmy smakuje inaczej bo wiem jak kolezanki robiły np. z majonezu z lidla i wyszło blee:baffled:

Także polecam gorąco!!!!! PYSZNOŚCI!!
aha- sałatka jest ekspresowa, robi się ja zaledwie w niecała godzinkę:-)
smacznego :laugh2:
Witam się:-)
Marzenix ja chętnie spróbuję twojej sałatki i zrobię ją na Święta,mam pytanie apetitta to firma która robi przyprawy tak? i ta przyprawa do kurczaka złocista to jakiej firmy jest?

Jestem i jestem załamana.

Pęcherze pękły z prawego jajnika (zdrowy) i jest płyn więc pękły albo w sobote albo w niedziele rano. Sex był w środę, piątek i niedzielę wieczorem.

Ale
Na lewym jajniku sa dalej pęcherze - nic z nich nie będzie. Doszło do przerostu jajnika lewego czy coś tam i dlatego to była ostatnia moja stymulacja na CLO jeżeli nie zajdę. Po tym mam mieć 2 miesiące przerwy.

Qurwa bez tych tabletek to ja nawet ziarenka maku nie wysiedze więc mam z głowy ciąże.
Powiedział, że się boi że jajniki przerosną i wypełnią się płynem i mogę sie zakrztusić czy zadławić płynem i dlatego odstawiamy CLO.

Luteiny nie dostałam, dostane dopiero jak @ nie przyjdzie. Jak nie dostane @ do 31dc to mam natychmiast iść do niego i sprawdzi mi jajniki.

Qurwa mać, pierdolona mać, szlak by to wszystko trafił. Znając moje pierdolone szczęście to nie zaciążyłam i będę miała przymusowy urlop.

Idę se kupić browara w dupę jeża.
Sex był w piątek to jeśli pękł w sobotę to przeciesz nie za póżno bo plemniki żyją kilka dni.Jeśli pękł w niedzielę to sex był w niedzielę i też byś zdążyła.

Witam się:-)
Marzenix ja chętnie spróbuję twojej sałatki i zrobię ją na Święta,mam pytanie apetitta to firma która robi przyprawy tak? i ta przyprawa do kurczaka złocista to jakiej firmy jest?

.
kochana tak apetita to firma od przypraw, a złocista przyprawa jest z Kamisa:-)
pyszna ci wyjdzie napewno!!

Wiem tylko tak samo było w zeszłym cyklu i do tego były 3 pęcherze i wielki H z tego wyszło.

Mam skomplikowany schemat na komplecik dla maluszka na drutach - qurwa rozgryze go akurat mi to zajmie 2 tygodnie.

a tak swoją drogą jak to jest z ta owulacja z twojego suwaczka wynika ze do owulacji jest jeszcze jeden dzień a tu już jajeczka pękły??
kurde takie to dziwne i trudne do wyliczenia, a tym bardziej że ja żadnych objawów nie mam w czasie owulacji ani śluzu za obfitego ani mnie nic nie boli i jak ja mam trafić z przytulankami w ten właściwy moment?? bądź tu madrym

Dzięki Lachonarium, dobrze że was mam to chociaż poukładacie mi w głowie.

Ten mój to tylko był w stanie wykrztusić z siebie Aha.

Mowie do pacana, choc przejdziemy się do parku na piwko (piękny park zdrojowy tylko qurwa kilometr spacerkiem) to usłyszałam TERAZ DZISIAJ

Ja mówie nie qurwa 1897, 6 kwietnia pójdziemy ciulu.
Chociaż bym się zmęczyła i wyżyła. Ale nie qurwa mać bo to za duże poświęcenie.

Siedzi i napierdala w gry na Playu.

Boże ale nagrzeszyłam w życiu teraz płace za grzechy.

to moze testa siknij??? 3mam kciuki!
Kropeczko, właściwie nie mam po co, bo zabezpieczamy się (gumki) i nic nam się nie przytrafiło, więc gdybym była w ciąży, to chyba raczej urojonej - od myślenia o tym :tak: mam 99% pewności, że nie umożliwiliśmy jeszcze fasolce zaistnienia ;-)
Chociaż gdybym w tym cyklu zaszła, to dzidzi byłoby prawie na Boże Narodzenie :-D trochę mi szkoda, że się nie staraliśmy, no ale obiecałam sobie kilka spraw pozałatwiać, więc na pewno jeszcze kilka miesięcy poczekamy - chyba, że przez Wasze pisanie nie wytrzymam i przekłuję gumkę albo wymyślę inny patent :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
a tak swoją drogą jak to jest z ta owulacja z twojego suwaczka wynika ze do owulacji jest jeszcze jeden dzień a tu już jajeczka pękły??
kurde takie to dziwne i trudne do wyliczenia, a tym bardziej że ja żadnych objawów nie mam w czasie owulacji ani śluzu za obfitego ani mnie nic nie boli i jak ja mam trafić z przytulankami w ten właściwy moment?? bądź tu madrym

Suwaczki to statystyki i standardowe wyliczenia. Bajer do wklejenia i tyle.

Bez monitoringu to niczego się nie dowiesz. Bo po bólu nie określisz wymiaru ani nie wiesz czy już pękł czy nie.
A jak ciebie nic nie boli to tym bardziej.
Powiem ci, że do momentu kiedy nie zaczelam brać clo to ja nawet nie wiedziałam że jajniki bolą podczas owu. Nie mialam owu po prostu i tyle. Teraz tylko dzięki usg wiem na czym stoje kiedy najlepiej się sexować.

Do góry