Dziękuję już mam na nią ochotę mniamkochana tak apetita to firma od przypraw, a złocista przyprawa jest z Kamisa:-)
pyszna ci wyjdzie napewno!!

Ja też śluzu ciągnącego nie mam,sprawdzam od kilku miesięcy i dupa.a tak swoją drogą jak to jest z ta owulacja z twojego suwaczka wynika ze do owulacji jest jeszcze jeden dzień a tu już jajeczka pękły??
kurde takie to dziwne i trudne do wyliczenia, a tym bardziej że ja żadnych objawów nie mam w czasie owulacji ani śluzu za obfitego ani mnie nic nie boli i jak ja mam trafić z przytulankami w ten właściwy moment?? bądź tu madrym
A do tego zaczynam się martwić czy mój pęcherzyk pękł kurde boli mnie lewy jajnik tak jak w tamtym cyklu gdzie od nie pękniętego pęcherzyka zrobił się torbiel.
trochę mi szkoda, że się nie staraliśmy, no ale obiecałam sobie kilka spraw pozałatwiać, więc na pewno jeszcze kilka miesięcy poczekamy - chyba, że przez Wasze pisanie nie wytrzymam i przekłuję gumkę albo wymyślę inny patent 

) wróciłam
, boże jakie to musi być wspaniałe uczucie , zobaczyć swoją malutką dzidzię-dbaj o siebie!!!