reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No kochana-to suuuper!!!! A nie mowilam ze szybko sie z prolaktyna uporasz:-)
A co widziala ginka na usg??? jakie masz pechezryki itd...mowila cos?

Czytaj, czytaj...nadrobisz szybko:tak:
No nie gadaj! ale i tak na foto laska jestes!

Moja tesciow miala rok temu operacje na damskie spr.wycieli wsio...

Z takimi wynikami to posprzatsz na 6! Czyli-biuro sprzatacie/magazyn...nie kumam???? a co robi sprzataczka w firmie teraz? Rozlicza ...:laugh2: sie porobilo w tym kryzysie...
Kropeczko, my tu jesteśmy od wszystkiego, sprzątaczki chroniczny brak:baffled:
Sprzątamu nadal, tylko uzależnieni muszą wpaść na chwilkę i pisać w gumowych rękawicach:-D Swoją drogą zajebiście dziwne uczucie:-)
Jutro zrobię zdjęcie to będzie cały 13tc. A na plusie mam około 2 kg.
My się zmieniamy, dostrzegamy wady rodziców itp.
Zjadłam bułkę ale ciągle jestem głodna idę po 2 kanapki jeszcze.
Nie widziałaś mojego brzusia z 11 t ? teraz jest już trochę większy:zawstydzona/y:;-)
Jutro pokaże aktulany:tak:
Śliczny brzuszek:-):-)

reklama
OK -próbuje wg polecen Kinguś;
Moja nowa torba:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC07705.jpg
    DSC07705.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC07704.jpg
    DSC07704.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 46
Yupiiiii udało mi sie wstawic foto:-)
Kinguś dziękuje!!! oswiecilaś ciemną mase jaką jestem:-)

Kropeczko, my tu jesteśmy od wszystkiego, sprzątaczki chroniczny brak:baffled:
Sprzątamu nadal, tylko uzależnieni muszą wpaść na chwilkę i pisać w gumowych rękawicach:-D Swoją drogą zajebiście dziwne uczucie:-)

No to dzialaj kochana, dzialaj!!!! bedziesz potem mogła na argumenty o premie wyższą powalczyć przy wyplacie!!!

Buziaki pracusiu!

i jest zdjęcie torebki swoja drogą bardzo fajna ta torebka :tak:
musze zapamiętać jak sie te zdjecia wstawia jakbym coś fajnego znalazła to wam pokaże:tak:

ide sie troche przewietrzyć i podlać moję sadzonki śliczne
nie rozpisujcie się za bardzo bo znów mi zejdzie zanim to wszystko odczytam

Super torba i super, że się udało:-D:-D:tak::tak:

BARDZIEJ SKUTECZNA OD INSEMINACJI ALE MNIEJ OD STANDARDOWEGO IN VITRO :confused2: TYLKO ZE RZADKO STASOWANE METODY POZNIEWAZ TRZEBA WYKONAC LAPAROSKOPIE. NO ALE MOIM ZDANIEJ JEZELI KOBIETA MA JUZ SKEROWANIE NA LAPARO TO WARTO PRZY OKAZJI TAKIE COS SE WALNAC :sorry: ( NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC ILE TO MNIEJ WIECEJ KOSZTUJE :baffled: )
Dokładnie, rzeczywiście ciekawe jaki koszt.

Pięeekna jest:) tez Lubię brązowe:-) Postarał się ten twój mężulo:-)
Yupiiiii udało mi sie wstawic foto:-)
Kinguś dziękuje!!! oswiecilaś ciemną mase jaką jestem:-)

No to dzialaj kochana, dzialaj!!!! bedziesz potem mogła na argumenty o premie wyższą powalczyć przy wyplacie!!!

Buziaki pracusiu!
Jaka premia:laugh2::laugh2: Jak sobie wystrugam. Albo wypracuję. Za sprzątanie nawet dziękuję nie powiedzą. AAAA kij im w oko. Jutro druga tura. Bo już nam się nie chce, ale już mniej. Dzisiaj natomiast zaczynam intensywnie szorować moje zapuszczone przez uczenie się mieszkanie. w takich chwilach dziękuję że Bogu że mam tylko 37 M :laugh2:

Marzenixx-15.00 - trzymam kciuki!!!! daj znac czy ktosik dzwonił;-)

kobietki ja na razie uciekam z bb bo oczopląsu (cokolwiek by to nie było) dostanę...:laugh2:do potem!

Pięeekna jest:) tez Lubię brązowe:-) Postarał się ten twój mężulo:-)

Jaka premia:laugh2::laugh2: Jak sobie wystrugam. Albo wypracuję. Za sprzątanie nawet dziękuję nie powiedzą. AAAA kij im w oko. Jutro druga tura. Bo już nam się nie chce, ale już mniej. Dzisiaj natomiast zaczynam intensywnie szorować moje zapuszczone przez uczenie się mieszkanie. w takich chwilach dziękuję że Bogu że mam tylko 37 M :laugh2:

1-dziekuję kochana...no postaral się...zreszta bardzo mile mnie tym zaskoczyl bo przylecialam tu już po Dniu Kobiet i wogole sie nie spodziewałam prezentu:-)

2-Dasz radę!!! taki spryciulek jak Ty to te 37 metra szybko obskoczy na 4ech łapkach:tak:

Buziaki!!! wpadnę potem koło waszej godz.6ej na chwilkę jeszcze...
Ale nie produkujcie nadto za wiele - moje panny!:-D

reklama
Dziewczyny mam takie pytanko w jakim dniu robi sie te wszystkie badania? Chce sie odpowiednio do tego przygotować.Wczoraj rozmawiałam z moim M i obiecał że przebada sie jako pierwszy choć nie ukrywa że sie boi wyniku. Ale trzeba byc dobrej myśli.

Do góry