reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wczoraj mialam takiego nerwa ze az po obiadku sie pospalam, nie bylam do zycia wiec sie juz nie pojawilam. Mam straszne zaleglosci w BB i pewnie nie dam rady nadrobic WYBACZCIE :zawstydzona/y:
Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.

idę spać bo zmęczona jestem
życze wam dobrej nocki i do jutra
a najpierw musze mężula mego zmolestować a potem pójdę spać hihihi
papa

hej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubu:tak: i torszke mi zeszlo....
andziu, nie nie zadzownila:-(

ja to samo ... nie wiem w co rączki wsadzic!!! :confused2::confused2::confused2: pranko zrobione .. ciuszki posegregowane... co nieco poprasowane... małż był na rybkach wiec musial je jeszcze oporządzic a ja natarlam przyprawami i se teraz spia w loduweczce! :sorry: a rece mi rowno wala ta przyprawą ... :eek::confused2: P. teraz meczyk podziwia a ja wpadlam na sekunde i ide sie kompciac i spac! bo padam na ryjek! a ze wczoraj nie moglam zasnac to dzisaj ledwo zyje!
KOLOROWYCH SNÓW :-)

Ja tez jestem strasznie spiaca, nie wiem co sie dzieje ale padam na twarz. Czy to jakies przesilenie wiosenne czy co?? Czytam wasze posty i nawet nie potrafie zapamietac co ktora pisala:-:)-:)-( Czas staranek nadchodzi a ja nie wiem czy nie zasne:szok::szok::szok:

Wczoraj mialam takiego nerwa ze az po obiadku sie pospalam, nie bylam do zycia wiec sie juz nie pojawilam. Mam straszne zaleglosci w BB i pewnie nie dam rady nadrobic WYBACZCIE :zawstydzona/y:
Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.
Olesia - jednak nieszczęścia chodzą parami - mam nadzieję, że się jednak uda póki nie ma @:tak:
hej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubu:tak: i torszke mi zeszlo....
andziu, nie nie zadzownila:-(
Ale to naprawdę wredota, żeby tak trzymać w niepewności przed świętami:wściekła/y:

Dziewczynki - ja też zmykam do łóżeczka:-)

Czesc wszystkim!witam sie wieczornie,ale niestety zanim przeczytam co naskrbalyscie.to wy juz bedziecie smacznie spiunkac,wiec do juterka.ja mialam bardzo pracowity dzien,ale w domku az blyszczy i pachnie.No!teraz to ja moge czekac na swieta.buziaki!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny - mam pytanie:-)
Moja siostra miała się starać o drugie dziecko, ale miała bakterie w moczu (escherichia coli) - brała antybiotyki i teraz powtarzała posiew moczu - dla odmiany teraz ma inną bakterię, która jest podobno u wszystkich ludzi w układzie pokarmowym (a dokładnie w odbycie) - enterococcus faecalis.
Moje pytanie - a raczej mojej siostry;-) czy można się starać w tym wypadku!
A ja czytam dalej:-)
Witam się z rana.:-)
Widać że wszystkie wczoraj poległy wcześnie spać,pewnie te porządki tak podziałały.
Andzia ja niestety nic doradzić nie mogę w tej sprawie ale dziewczyny jak się obudzą na kawkę to na pewno coś będą wiedziały.;-)

Do góry