olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
olesia33-testowałas się????
NIE bo nie ma poco, jeszcze @ nie ma ale tempka spadla, cycuszki przawie przestaly bolec wiec znowu DOOOOOOOOOOOOOOPA :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olesia33-testowałas się????
Olesia - jednak nieszczęścia chodzą parami - mam nadzieję, że się jednak uda póki nie ma @Wczoraj mialam takiego nerwa ze az po obiadku sie pospalam, nie bylam do zycia wiec sie juz nie pojawilam. Mam straszne zaleglosci w BB i pewnie nie dam rady nadrobic WYBACZCIE
Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.
Ale to naprawdę wredota, żeby tak trzymać w niepewności przed świętamihej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubui torszke mi zeszlo....
andziu, nie nie zadzownila:-(
Witam się z rana.:-)Dziewczyny - mam pytanie:-)
Moja siostra miała się starać o drugie dziecko, ale miała bakterie w moczu (escherichia coli) - brała antybiotyki i teraz powtarzała posiew moczu - dla odmiany teraz ma inną bakterię, która jest podobno u wszystkich ludzi w układzie pokarmowym (a dokładnie w odbycie) - enterococcus faecalis.
Moje pytanie - a raczej mojej siostry;-) czy można się starać w tym wypadku!
A ja czytam dalej:-)