reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No to ja się pochwalę :-)
nosidełko Lafuma -leciutkie (598729752) - Aukcje internetowe Allegro
Oto nasze nowe nosidełko. Oczywiście mój M będzie teraz nosił Potworniastego :-)

nosidełko Lafuma -leciutkie (598729752) - Aukcje internetowe Allegro
Oto nasze nowe nosidełko. Oczywiście mój M będzie teraz nosił Potworniastego :-)

Jak wyciagniesz ten pierwszy koreczek (nie całosc) to niby szybciej leci nie z dwóch a z 4 dziurek. Bynajmniej tak w instrukcji było;-)
Martynka Super!!!!!!!!!! mały napewno bedzie szczesliwy i zachwycony
J dzis poszłam zakupic małemu czapeczke taka cieniutka i kurde nic nie ma ale kupiłam mu takie bo szkoda Smerfa łebka by sie przegrzewał
Ta biała to taka ala chusta wiazana na lato a ta druga na teraz![]()
Superowe czapulki, też muszę jakieś cieńsze kupić Maciejkowi :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARMA super nosidlo :-)
A My DZIS zaszalelismy i kupilismy nowa spacerowke Tak nagle nas natchnelo Policzylam co i jak i zdecydowalismy sie PASA SCISNA I KUPIC NIUNI JAKAS NOWA SPACEROWKE (tamta byla uzywana i z lumpeksu i zniszczona jest dosc porzadnie ) I kupilismy cos takiego :-)
CONECO FLASH(2009) LEKKA+ZABAWKA INTERKOBO GRATIS (597632837) - Aukcje internetowe Allegro
DOKLADNIE POMARANCZ :-)
POzniej zrobie w nim niuni zdjecie to wam wkleje Ale jestem podekscyctowana tym zakupem :-)
A My DZIS zaszalelismy i kupilismy nowa spacerowke Tak nagle nas natchnelo Policzylam co i jak i zdecydowalismy sie PASA SCISNA I KUPIC NIUNI JAKAS NOWA SPACEROWKE (tamta byla uzywana i z lumpeksu i zniszczona jest dosc porzadnie ) I kupilismy cos takiego :-)
CONECO FLASH(2009) LEKKA+ZABAWKA INTERKOBO GRATIS (597632837) - Aukcje internetowe Allegro
DOKLADNIE POMARANCZ :-)
POzniej zrobie w nim niuni zdjecie to wam wkleje Ale jestem podekscyctowana tym zakupem :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
reklama
Podziel się: