reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ANIA cofam co napisałam o kubku treningowym Lovi - jak się przechyli zakręconą butelkę to z ustanika nie leci samo
DOROTKA mi sie podobają zabawki z Tiny Love najbardziejnie działa mi wstawianie linków, więc Ci nie pokażę (nazywa się wesoła Dżungla)
MALENA ale jaka gumka? bo w moim jest taka jakby gummowa zakętka (to np. do przechowywania pokarmu? o to Ci chodzi?

zaraz mnie szlag trafi - nic mi nie działa w edycji i nawet odstępy muszę wpisywać html'em

reklama
Chodzi mi o tą gumkę, która jest w kubku-niekapku pomiędzy ustnikiem a wnętrzem butelki. Przez którą płyn przelatuje. I Ona może być bardziej lub mniej wciśnięta w otwór ustnika, albo jedna jej część jakby odpięta.
Potem fotę pstryknę jak niewiadomo o co chodzi.

Ja sie zastanawiam czy kupic:
BASENIK TĘCZOWY + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (605148893) - Aukcje internetowe Allegro
BASENIK MUCHOMOREK + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (605145227) - Aukcje internetowe Allegro
BASENIK ŻYRAFA + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (605150153) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie, ale bez piłek.
Myslicie ze w wakacje przyda sie nam taki basenik czy Rafałek jeszcze za mały bedzie zeby sie pluskac na dworzu??
No i te organki kupuje:
ŚLICZNE ORGANKI - PIANINKO WIELOFUNKCYJNE - HIT (604247420) - Aukcje internetowe Allegro
Te baseniki z piłkami i organki to ten sam sprzedawca :-)

Kate śliczny kapelusik. Mała strojnisia ci rosnie:-)

A ja wczoraj kupiłam Maksiowi w Auchanie body uwaga: po 3,99zł

bosko i cena rewelacyjna Ty masz dobrze z tym Anchua:-D:-D:-D
Fajne te body.tylko ja do Auchana mam 90 km....:-(
a ja inaczej mojego kapac nie moge bo wanny nie mam a brodzik trojkatny i wysoki na jakies niecale 3 cm...wiec za cholere go tam nie eykapie.tym bardziej ze jeszcze nie siedzi
to faktycznie nieciekawie ale moze na nowym M bedzie juz wanna:-p:-p
A t prezent naszego Szymka - interaktywna kostka - rewelacja!! jeszcze jest trochę za mały na wzystkie jej funkcje, ale juz się nią bawi..szczególnie książeczką z odgłosami zwierząt.
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.bangla.pl/foto/prod/0002/b/890_01_2076.jpg

Kate - powiedz mi proszę coś wiecej na temat tego kubka LOVI... czy po przechyleniu leje się sok, czy nie?? czy ma ustnik taki jak niekapki?? My mamy taki Canpola, tez treningowy, ale coś nie za bardzo się u nas sprawdza, gdyż szymek gryzie i gryzie, ale nie chce peć... Canpol: Kubek treningowy BALONIK 125ml - cena: 12.90 PLN Dlabobaska.pl Warszawa - pkt.pl
a kaszę jemy łyżeczka z miseczki...Szymek na sam widok miseczki już się cieszy :-)
Ania fajniutka kosta tylko cena powalająca:szok: co do niekapka ja mam z Lovi ten mały LOVI CANPOL BABIES KUBEK NIEKAPEK 150 ML 6m+ (598692109) - Aukcje internetowe Allegro nic nie leci jak przechylisz grubsza guma i ja mam ten zawór od spodu zamkniety:tak:

Ja sie zastanawiam czy kupic:
BASENIK TĘCZOWY + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (605148893) - Aukcje internetowe Allegro
BASENIK MUCHOMOREK + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (605145227) - Aukcje internetowe Allegro
BASENIK ŻYRAFA + 100 PIŁEK - OKAZJA ! HIT (605150153) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie, ale bez piłek.
Myslicie ze w wakacje przyda sie nam taki basenik czy Rafałek jeszcze za mały bedzie zeby sie pluskac na dworzu??
No i te organki kupuje:
ŚLICZNE ORGANKI - PIANINKO WIELOFUNKCYJNE - HIT (604247420) - Aukcje internetowe Allegro
Te baseniki z piłkami i organki to ten sam sprzedawca :-)
Martynka ja mam tego muchomorka i moja Laura w nim sie pluskała jak miała 7 miesiecy:tak:

Dorotka ja mam ta żabe:-p ale mój woli zwykłe grzechotki:-D:-D:-D

Czarna - dzięki!! fajny ten niekapek i właśnie też tego typu muszę kupić, bo ten co mam, niby też Canpola, to jest jakiś dziwny ..... :-( Pije z niego Sam??
Kate - pije Marika?? Szymek własnie tym co mamy bawi się, ale nie pije.....w ogóle...też tak miałam kiedyś, że nie mogłam nic edytować i też jakąkolwiek zmianę musiałam HTMLem zrobić... u mnie to niestety był wirus, ale może u Ciebie jakiś błąd w ustawieniach...
Dorotka - fajna ta dżungla o której Kate mówiła...

reklama
Do góry