reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
helo;-)

co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :-:)-:)-:)crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....:zawstydzona/y::-(

ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila :wściekła/y::wściekła/y:

helo;-)
co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :-:)-:)-:)crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....:zawstydzona/y::-(
ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila :wściekła/y::wściekła/y:
Mnie nie będzie do wtorku.... Jakoś wytrzymam:) Z tymi chłopami to mamy przerąbane...I jak tu zrobić dzidzię jak mało kiedy są w domku?? Ja muszę jeszcze wymysleć co zrobić i spisać listę zakupów... Nie wzięłam żadnych przepisów bo bym to w pracy zrobiła :-) Bo pies z kulawą nogą nie przychodzi dzisiaj...

jak tu pusto dzisiaj wszystkie zapracowane przed świętami a ja na chwile kuknę do was
już mi sie powoli odechciewa tych świąt bo tyle roboty przy tym a to szybciutko minie.
zazdroszcze tym z was które tylko we dwoje spędzą te świeta bo jakoś tak spokojniej bez przepychu a nie tak jak ja w drodze od jednej rodzinki do drugiej a w domu też przygotowane wszystko ale w tym domu to najmniej czasu sie spedzi.:tak::-(
już sie wygadałam i idę pilnować żeby mi sie postna pizza nie przypaliła:sorry:

masz racje Zajaczku mój to kiedys chciał jechać za granicę a mnie w Polsce zostawić ale jak mu uświadomiłam że dziecka na odległość nie zrobi (a bardzo chce juz mieć dziecko zresztą ja też) to zrezygnował z tego pomysłu

Ostatnia edycja:
szynka konserwowa, lub zwykła,
- jajka gotowane na twardo,

- kukurydza z puszki,
- ananasy z puszki,
- por,
- ser żółty,
- majonez.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę.

Ananasy pokroić na kawałeczki,
pora w półplasterki,
szynkę w paseczki.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki układać w misce warstwami rpzekładamymi majonezem, np. warstwa pora, na to warstwa majonezu, jajka, majonez, kukurydza, majonez... i tak do wyczerpania składników. Ostatnią warstwa powinien być ser żółty.

Nie wolno MIESZAĆ!

w jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????

Ja to wszystko juz przechodziłam i pamietam że w ciąży z moja córcią tez bylam tak wcześnie i powiedział mi że to ciąza tylko bardzo wczesna i kazal przyjśc za 2-3 tyg i wtedy juz bylo widać serduszko. A ja teraz szukam na siłę potwierdzenia że to ciąża tak bardzo bym chciala :sorry:
Trzymam kciuki;-);-)

Ja zajrzę:tak::tak:

w jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????
ten przepis znalazłam w internecie ale nie było proporcji :zawstydzona/y:

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka. Ginka stwierdziła, że najlepsza dla niego zabawa to teraz chowanego :tak::tak::tak::-D:-D:-D bo ucieka i się chowa;-);-)

reklama
Do góry