reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

w DE jak zwykle slonce od rana. Co kocham w moim masteczku, a czego nie doswiadczylam mieszkajac w PL, to spiewajace ptaki przy ladnej pogodzie CALY DZIEN. I mimo ze teskno do rodziny czasem, to ten spiew nastraja tak pozytywnie, ze az chce sie wstac i zyc :tak:
Dzis obudzil nas o 6ej spadajacy wazon....:crazy: a ptaki juz tak czadu dawaly, mimo ze jeszcze szarawo, ze spac sie nie dalo juz.

Do nas dzis rodzice meza przyjezdzaja (+ wozek i prezenty dla Malej od rodziny :-D), wiec zaraz zabieram sie za pucowanie mieszkanka, choc przy chorym kocie dlugo czysto nie pobedzie... u nas dzis juz swieto, wiec wszystkie sklepy pozamykane i czego zapomnialam kupic, to juz nie dostane do soboty. Potem cos jeszcze upichce moze, choc jedzenie do nas jedzie, ale chociaz jakeis ciasto strzele :) Tak wiec pewnie zobaczymy sie dopiero w niedziele, Wesolego Jajka dziewczyny :-)

reklama
Cześć brzuchatki :-)

Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękny dzień dzisiaj u nas. Zabieram sie za chwileczke za sprzatanie, męża wyprawiam w tym czasie na zakupy do Makro i do sklepu co oznacza, że mam jakieś 3 h wolnego :-)

Wczoraj pan mąz sie spisal i doprowadził trawnik do porzadku po zimie. Dzisiaj jeszcze tylko wieczorem trawy dosieje i możemy sie cieszyć Świetami.

Jutro kawka u sąsiadów, wieczorem przyjeżdżaja moi rodzice. Świeta spedzimy u nas co mi bardzo pasuje :-) tym bardziej, że nic robic nie muszę bo moja mama wszystko przywiezie. Zawsze się z niej śmieje, że działa jak firma cateringowa :-D

Witajcie. Melduję sie i ja. Jako że jestem antytalentem kulinarnym nie szykuję nic na święta (no może oprócz sałatki greckiej), tak więc latanie po sklepach mam z głowy bo tym zajmuje się moja mama :-D A ja sobie za to polecę do hurtowni pooglądać wózki :-D
A co do pogody to u nas jest taka sobie, jakoś tak sie zachmurzyło. Także życzę wszystkim słoneczka i nie przemęczajcie się przed świętami:-D

Witam! ja dziś już po zakupach, no chyba że o czymś zapomniałam to będę musiała jeszcze raz wyskoczyć. Teraz jestem w trakcie sprzątania a po południu zabiorę się za wypieki.A my w pierwszy dzień świąt odwiedzamy rodziców jednych i drugich a drugi dzień zapraszamy ich do siebie więc jak mają być goście to trzeba trochę naszykować.
Miłego spokojnego dnia wam kochane życzę.:-)

Hej

Widze, ze wszystkie zyjemy przygotowaniami swiatecznymi :-D
Ptaszki za oknem mnie dzis obudzily po 4 i od tej pory spac nie moglam, wiercilam sie cala noc z boku na bok ;-)

Ja zaraz zabieram sie za sprzatanie, a potem malujemy z corcia jajca :-)

Od kilku dni mam wrazenie jakby brzuszek troche mi opadal :baffled: Nie za wczesnie to troszke ??
Jak jest u Was ??

Milego dnia brzuchatki :-D

Mi wczoraj kuzynka powiedziała,ze brzuch mi się obniżył. Sama się martwię,bo wydaje mi się to trochę wcześnie. Lekarz we wtorek nic mi nie mówił,aby coś było nie tak...To moja pierwsza ciąża i się obawiam,ze niedługo urodzę.

witam was w ta piekna pogode

w poniedzialek bylam na wizycie i ot znalazlam sie w szpitalu.dzis wyszlam.szyjka mi sie skraca i moje malenstwo sie pcha juz do nas.mam lezec i nic nie robic.ale wazne ze z dzidzia ok a ja sie poswiece i bede grzecznie sluchac pana doktora i lezec.mam same siniaki na rekach tak mnie pokloli.
pozdrawiam

witam was w ta piekna pogode

w poniedzialek bylam na wizycie i ot znalazlam sie w szpitalu.dzis wyszlam.szyjka mi sie skraca i moje malenstwo sie pcha juz do nas.mam lezec i nic nie robic.ale wazne ze z dzidzia ok a ja sie poswiece i bede grzecznie sluchac pana doktora i lezec.mam same siniaki na rekach tak mnie pokloli.
pozdrawiam

No to leż i nawet palcem niekiwaj a napewno będzie dobrze , ja tez sie wyleżałam z tego powodu , teraz jest już dobrze wiec u ciebie też sie poprawi.
Teraz zaówazyłam że jesteś z gryfina , mój mąż sie tam urodził a mieszkali w bani .

Martusia , Lenka niewiem co powiedzieć o tych brzucholkach bo u mnie ciągle piłeczka tyle ze plażowa , ale ja dożo leze , mało sie ruszam , wiem że jakiś czas przed porodem brzusio może sie obniżyć ale niemusi ale kiedy to następuje niestety niewiem , jak coś wyczytam dam znaka.

Ostatnia edycja:
Cześć Mamuśki

widzę, że świąteczny nastrój panuje na forum:-).
Ja pierwszy dzień świąt spędzę z rodzicami a drugi z przyjaciółmi już w domku. Też nic nie szykuję na święta bo jak Tricolor zauważyła moja mama też działa jak catering:-D:-D:-D.

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :-)

reklama
Do góry