reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
No nie jestem juz wstanie odebrac Ci tego zasłuzonego pierwszego wpisu ;-):-D Mogę jedynie jutro z kurami wstac i szybko odpalic kompa, ale jutro to pewnie zadna tak naprawde nie będzie miała czasu żeby tu zajrzeć więc obojetnie o której bym nie zajrzała to i tak pierwsza będę ;-):-)

Na kolejne dni chetnie oddam tytuł :)
Kurcze,ale mój mały syneczek dziś bryka. Ciekawe o co mu chodzi? Skąd on ma tyle siły?- jak mamusia jak emerytka się czuje.

a ja nie wiem, która jestem, ale na nogach to chyba pierwsza :-D nawet już się zrobiłam trochę śpiąca :-D:-D:-D

dopiero dziś się wzięłam (za pomocą męża) za świąteczne porządki, chociaż pogoda mało motywująca - jest raczej chłodno, a słoneczko chyba nadal śpi :-(

my nie mamy w tym roku szykowanka świątecznego, bo spędzamy Wielkanoc w plenerze, poza miastem. to pomysł mamy, której ani ja, ani moja młodsza siostra nie mogłybyśmy pomóc - obie jesteśmy w ciąży :-D tak więc zdajemy się na profesjonalną organizację fachowców, a ja tylko dla każdego upiekę ciasto w zajączkowym prezencie. no oczywiście dzieciaki dostaną "normalne" upominki :happy::happy:

życzę Wam udanych przygotowań i milusiego dnia :tak:

Witam!
No , od razu widać , że Święta:-) ! Normalnie to byście namazały już ze 3 strony, a tu posucha dzisiaj!
My w tym roku bojkotujemy święta:tak: Nic nie przygotowujemy, bo prawdopodobnie będziemy oboje w pracy, więc bez sensu. Mój brat poleciał do Polski ( cwaniaczek;-)), inni znajomi albo pracują , albo mają plany, więc uznaliśmy, że w tym roku Świąt nie ma! Na przyszłe ( w grudniu ) mamy zamiar wszyscy ( w trójkę ) polecieć do Pl, to sobie odbijemy:-)
Ale tak czy siak, dla was dziewczynki serdeczne życzenia świąteczne, dużo zdrówka, jak najmniej dolegliwości;-), dobrego humoru, ślicznej pogody , no i pyszności na stole. Wesołych Świąt!

Witam sie i ja :-)

U nas juz prawie przygotowania do swiat sie skonczyly zostala tylko salatka jarzynowa, ktora wlasne robi malzonek :-)

Wczoraj wymalowalysmy zcorcia jaja, dzis gotowalam jeszcze kilka w cebulce i rano przygotowalysmy piekny koszyczek :-) Pierwszy raz w tym roku byly swiecone koszyczki w naszym miescie. Bylismy, posiwecilismy, corcia dumnie niosla koszyczek i piekni emodlila sie w kosciolku :tak::-) Pogoda bardzo ladna, sloneczna wiec plac zabaw, rower i spacerek zaliczony :-D

Buziam kochane i do po swietach ;-)

Witam was mamunie widzę że zabiegane i zapracowane.:tak::tak::tak:Ja już zrobiłam sałatki serniczek itd.ale jestem zmęczona.;-)już zaczynam święta nic nie dotknę..Życzę wszystkim mamą wesołego jaja mokrego dyngusa i świąt bez ZGAGI:no::no:

[B pisze:
emili78[/B];3495802]Witam was mamunie widzę że zabiegane i zapracowane.:tak::tak::tak:Ja już zrobiłam sałatki serniczek itd.ale jestem zmęczona.;-)już zaczynam święta nic nie dotknę..:no::no:

Emili 78 ha ha myśl, która przyszła mi do głowy po skończeniu zabawy w kuchni była następująca: "jestem zrąbana jak koń po wyścigu":-D.
Od tego momentu nie ruszyłam palcem. Jest jak jest. Jest dobrze.

Kalina bawcie się dobrze w tym plenerze:tak::-)

Pozdrawiam ciepło wszystkie mamuśki i jeszcze raz WESOŁEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!

ø°`¤ø,,¸¸¸,,ø¤°..||
╲+.WESOŁEGO....||
╱+.ALLELUJA.!!!..||
°ø°`¤ø,,¸¸,,ø¤°`..||
_______________//__.._..,.
______________//.__.'…..…_)
_____________//<_,)'…..-"a\
____________//.../'...(……..\
____._.-----..,-'………….(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/_\……,/........(_)
______)…//…/____|…|\…\..(_)@(_)
______\…\\…\____|…|/…/.....(_).\|/
_______\…\\…\___|…|\../`,\\|//,`\|/
\\\|///`" `"\\|//,`,`,_\\|///`,\|/,`,
......\\\|///.....\\|//..\|/..(_).\\|//
|//.WESOŁYCH.\\|//...(_)@(_),`,\\|//
\\||//...\.ŚWIĄT!!..\......(_)//..\||/
...\\\|///,``,`,\\|//.|.\|/`,`,\\|//

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Zdrowych ,spokojnych
Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich Mamusiek

reklama
Witam przedswiatecznie wszystkie mamusie ;-)

Nie było mnie tu ani wczoraj dzis zajrzałam z ciekawosci ale widac przygotowania pełna parą!!!

Ja wczoraj byłam we Wrocławiu na lotnisku po mojego braciszka, niespodziewanie miałam wczoraj gosci wieczorkiem.Ulatałam sie po sklepach z moim S ze miałam dosc potem zaczełam cos tam szykowac.Wieczorem goscie plus braciszek zrobiła sie niezła imprezke.....rano wstałam wykonczona, a najwiecej roboty było przedemna ale dałam rade.Co prawda juz mam dosc ale co tam. A jutro swiateczne sniadanko u nas zaprosiłam sobie rodziców , brata mojego dziadzia z kuzynka i bedziemy swietowac.Mam troszke dosc tych przygotowan bo czlowiek jakis taki naprawde jak emeryt ani za bardzo sprawny ani niewiem....teraz jak siadłam to czuje jak mam dosc i jak brzuch mnie zdeka pobolewa napewno sie przepracowałam.Wiec zmykam sie wykapac i spac bo musze wczesniej wstac bo rodzinka zejdzie sie na 10- ta wiec musze wszystko przygotwac.

Życze wam wszystkim kochane wesołych i spokojnych rodzinnych świat.Buziaki:-)))

Do góry