reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ehhh ja tez zmeczona dzisiaj na maxa...zmykam zaraz spac bo rano trzeba wstac, ide do kosciola rano a potem do rodzicow na sniadanko :-) Zrobilam pasztet wg przepisu Inji i wyszedl pycha...chociaz nie wiem czy nie powinien byc bardziej scisly...no ale jak na pierwszy raz to chyba nie jest zle, zobaczymy jak jutro posmakuje reszcie:-D Salatka tez zrobiona,tak wiec tylko sie goscic:-)
Spokojnej nocy Mamuski i pogodnych swiat....bez zgagi jak to trafnie zauwazyla Emili:-)

reklama
Witam wieczorkiem:laugh2:
U mnie też już prawie wszystko gotowe, jeszcze tylko pozmywać gary po przygotowaniach i można spokojnie kłaść się spać. A jutro śniadanko, Kościółek i leniwe Święta - oj przyda się odpoczynek mojemu biednemu, zbolałemu krzyżowi:tak:

Do po Świętach Dziewuszki - odpoczywajcie w rodzinnej atmosferze, dokarmiajcie Maluszki i dogadzajcie sobie, jak możecie:-D

Niewierze ze tylko ja od rana buszuje po forum :)

KOCHANE wszystkiego co najlepsze moze zajaczek,baranek i cala reszta gromady przyniesc spokojego i szybkiego porodu :) Spełnienia marzen pracy tym które szukaja lub ich połówki spokoju i odpoczynku :)))

a moj brat w drodze na lotnisko hurrrraaaa nareszcie doczekalam sie :)

KOCHANE wszystkiego co najlepsze moze zajaczek,baranek i cala reszta gromady przyniesc spokojego i szybkiego porodu :) Spełnienia marzen pracy tym które szukaja lub ich połówki spokoju i odpoczynku :)))

Witaj Agatko:-) a już myślałam że jestem sama kochane brzuchatki, Niechaj Wielkanocne życzenia pełne nadziei i miłości przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłości. Życzę Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka, tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek, słońca wiosennego i uśmiechu promiennego!

dokarmiajcie dzieci, życzę Wam, abyśmy urodziły szybko i sprawnie i żeby było łatwo szybko i przyjemnie :-) ja tylko na chwilkę uciekam już całuję Was mocno!!! miłego swiątecznego dzioneczka wam życzę z zachmurzonych Kielc

Nu Agatka, to widze ze Swieta rzeczywiscie wesole :) Fajnie :)

I Wszystkim brzuchatkom Wesolych i zdrowych Swiat Wielkiejnocy zycze. PAaaa

Maleńki Baranek ma złociste różki
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki
A gdy nikt nie patrzy, chorągiewką buja
I cichutko beczy - WESOŁEGO ALLELUJA!

Wszystkim kochanym Czerwcóweczkom życzę wszystkiego, co najlepsze, spełnienia wszelkich marzeń, tych wielkich i tych malutkich, oraz szybkiego, bezbolesnego i radosnego powitania nowego Cudu w rodzinie :happy::happy::happy:

Ale tu dzisiaj puchy:-D Ja wrocilam niedawno od rodzicow...jestem przejedzona i zmeczona siedzeniem za stolem:-) Dobrze ze slonko wyszlo to poszlysmy z mama i siostra na krotki spacerek (fotka na odpowiednim watku:-))
Inja pasztet zrobil furrore:-D Polowa rodziny zada przepisu...hihi.
Milego wieczorku Mamuski i jeszcze raz wesolych Swiat :-) ja ide polezakowac:-)

Dzieńdoberek

ja w domku spędzam dzisiejszy dzień w gronie znajomych, dlatego zajrzałam na forum. Wczoraj byliśmy u rodzinki mojej i było bardzo wesoło i świątecznie:-)

Życzę Wam mokrego Dyngusa, odpoczynku i relaksu :-).

reklama
Dołączam :-D Termin na początek czerwca :laugh2:

Witaj wsrod nas i rozgosc sie:-)

I jeszcze tylko pytanko mam: jak dołączyć paski ?? (chyba pytanko standardowe)

Zajrzyj na watek https://www.babyboom.pl/forum/czerw...-zrobic-suwaczek-wkleic-zdjecie-avatar-22526/..... tam wszystko jest ladnie opisane:-)

A ja juz po sniadanku, zastanawiam sie co zrobic, pogoda jest super, slonko swieci na maxa, chyba n jakis spacerek tzreba wyjsc.....oby mnie tylko nikt nie oblal:-D A moje dziecko szaleje od wczoraj jak nigdy.....brzuch mi podskakuje i przyjmuje co rusz to inny wyglad...hihi. Ale ja to uwielbiam, przynajmniej wiem ze wszystko jest ok:-D
No to milego dnia Kochane i duuuuuuzo sloneczka Wam zycze:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry