reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Dziewczyny moje Kochane,
Moje życzenia Wielkanocne będą raczej skromne. Chciałabym Wam życzyć Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia i Wiary w Cuda bo one sie zdarzają, a także Miłości i umiejętności doszukiwania się szczęścia i radości nawet w małych rzeczach.
Zobacz załącznik 127439
Moje życzenia Wielkanocne będą raczej skromne. Chciałabym Wam życzyć Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia i Wiary w Cuda bo one sie zdarzają, a także Miłości i umiejętności doszukiwania się szczęścia i radości nawet w małych rzeczach.
Zobacz załącznik 127439
Mimo wariactwa i zamieszania w zwiazku z krotkimi Swietami postanowilam mimo wszystko wpasc i zyczyc Wam wszelkiej pomyslnosci :-) oprocz standartowego szczescia i pomyslnosci duzo zdrowka i wytrwalosci w oczekiwaniu na Wasze male WIELKIE szczescie czyli fasolinke...tego Wam zycze z calego serduszka
i sle specialnie dla Was wiosenno-swiatecznie swieze fluidki od mojego 21 tygodniowego groszka ktory dzis obudzil mnie o 6 mocnymi kopniakami, ktore czuje juz nie tylko od srodka ale jak dotkne brzuszka wiec i M i corcia sie ciesza a polozony pilot skacze rytmicznie :-) Napisalam Wam pieknie na zielono bo to kolor nadziei a ta umiera ostatnia, przynajmniej u mnie tak bylo...jak juz odeszly plany, wyczekiwania, objawy, checi na staranka, czekanie na owulke, opadly wszystkie sily zostala malenka nadzieja, ktora sie tlila na dnie mego serduszka i w trudnych chwilach dawala mi sile by przetrwac ....Buziole:-)

Madziaas
Już jesteś:)
»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego!Dziewczynki życze Wam i waszym rodzinom wszystkiego dobrego
</p>
P
patrysia*
Gość

JA TAKŻE STARAM SIĘ Z MĘŻEM ALE DOPIERO OD CZERWCA
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Kochane moje koleżanki!
Życzę Wam by na Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił zając.
Baranek potem posprzątał stoły,
a Wam niech zostaną....sex i pierdoły!
Tak więc moje kochane do roboty! Święta nie Święta a działać można i trzeba. Buziaki gorące!

Tak więc moje kochane do roboty! Święta nie Święta a działać można i trzeba. Buziaki gorące!
Kochane moje koleżanki!
z tych zyczen to sex mi sie najbardziej podoba
maggie_f
Fanka BB :)
Boję się uwierzyć tym bardziej że @ miała dopiero po weekendzie przyjść. Wczoraj rano zrobiłam pierwszy teścik - miałam nie testować przed terminem ale miałam jakieś przeczucie.
Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.

Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
O jej! O jej! Kochanie!
TAK TAK TAK!!!!!! Pędź prędko na betkę! Ale adrenalinka! Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki! 

PS. Dwie kreski widać nawet bez powiększania zdjęć! Gratki cichuteńkie!

PS. Dwie kreski widać nawet bez powiększania zdjęć! Gratki cichuteńkie!
Podziel się: