reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia
wiary, radości, miłości, spełnienia!

reklama
Dziewczyny moje Kochane,

Moje życzenia Wielkanocne będą raczej skromne. Chciałabym Wam życzyć Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia i Wiary w Cuda bo one sie zdarzają, a także Miłości i umiejętności doszukiwania się szczęścia i radości nawet w małych rzeczach.

Zobacz załącznik 127439

Mimo wariactwa i zamieszania w zwiazku z krotkimi Swietami postanowilam mimo wszystko wpasc i zyczyc Wam wszelkiej pomyslnosci :-) oprocz standartowego szczescia i pomyslnosci duzo zdrowka i wytrwalosci w oczekiwaniu na Wasze male WIELKIE szczescie czyli fasolinke...tego Wam zycze z calego serduszka :tak: i sle specialnie dla Was wiosenno-swiatecznie swieze fluidki od mojego 21 tygodniowego groszka ktory dzis obudzil mnie o 6 mocnymi kopniakami, ktore czuje juz nie tylko od srodka ale jak dotkne brzuszka wiec i M i corcia sie ciesza a polozony pilot skacze rytmicznie :-) Napisalam Wam pieknie na zielono bo to kolor nadziei a ta umiera ostatnia, przynajmniej u mnie tak bylo...jak juz odeszly plany, wyczekiwania, objawy, checi na staranka, czekanie na owulke, opadly wszystkie sily zostala malenka nadzieja, ktora sie tlila na dnie mego serduszka i w trudnych chwilach dawala mi sile by przetrwac ....Buziole:-)

»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego!Dziewczynki życze Wam i waszym rodzinom wszystkiego dobrego :)</p>

JA TAKŻE STARAM SIĘ Z MĘŻEM ALE DOPIERO OD CZERWCA:)POZDRAWIAM WAS:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane moje koleżanki!

Życzę Wam by na Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił zając.
Baranek potem posprzątał stoły,
a Wam niech zostaną....sex i pierdoły! :-D

Tak więc moje kochane do roboty! Święta nie Święta a działać można i trzeba. Buziaki gorące!

Kochane moje koleżanki!

Życzę Wam by na Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił zając.
Baranek potem posprzątał stoły,
a Wam niech zostaną....sex i pierdoły! :-D

Tak więc moje kochane do roboty! Święta nie Święta a działać można i trzeba. Buziaki gorące!

z tych zyczen to sex mi sie najbardziej podoba :)))

Hej Kochane,

Musze Wam o czymś napisać. Od wczoraj biłam się z myślami i ogólnie cała roztrzęsiona jestem i mam tysiąc myśli na raz.

Boję się uwierzyć tym bardziej że @ miała dopiero po weekendzie przyjść. Wczoraj rano zrobiłam pierwszy teścik - miałam nie testować przed terminem ale miałam jakieś przeczucie.

Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.
ST830358.jpg
ST830356.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
O jej! O jej! Kochanie! :tak: TAK TAK TAK!!!!!! Pędź prędko na betkę! Ale adrenalinka! Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PS. Dwie kreski widać nawet bez powiększania zdjęć! Gratki cichuteńkie!

Do góry