reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Mówi zając do baranka - Jaka piękna ta pisanka!
Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka;
Teraz biega, głośno krzyczy
i WESOŁYCH ŚWIĄT Wam życzy:-D

Życzę Wam owocnych starań. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam się świątecznie:-)
Wpadłam tylko na chwilę bo nie mam dostępu do laptopika i usiadłam na chwileczkę do stacjonarnego jak M wyszedł z psiakiem.On nie lubi jak ja dotykam się do jego kompa a ja się denerwuje jak nie mam intymności w pisaniu z Wami więc tak szybko naskrobałam do Was:-)
Mamy fasolkę świąteczną na Mamusiach Staraczkach to taki news dla Was kochane.:happy:
TY??????????????????
No pochwal sie :tak:

Ale tutaj dzisiaj pusciutko!wszystkie dziewczeta rzucily sie w wir przygotowan swiatecznych.ale jutro pojemy.buziaki!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się już prawie swiątecznie i od razu przystepuje do życzen:
Zdrowych i pogodnych świąt,
wiosennego nastroju,
promiennej nadziejami atmosfery,
smacznego jajeczka,
kolorowych pisanek
psikusujacego zajączka
i mokrego Dyngusa
-dla wszystkich bez wyjątku-
życzy w.kropeczka:-) :tak::-):tak:

ja melduje ze swieta gotowe, zmobilizowalam siebie i meza i nawet z kulawą nogą sie udało wsio przygotować i jest sernik z wisniami, makowiec, pyszna babka od Eve wzbogacona co-nieco, oczywiscie salatka od marzenixx, plus salatka tradycyjna, galaretka z udek z kurczaczka, chrzan z buraczkami, pasta chrzanowo-jajeczna, kolorowe pisanki, zólte tulipanki na stole, baranek i czekoladowy zajczek-a i rosolek na jutro juz stygnie, indyk sie przegryza z farszem...
także teraz nic tylko jeść...
I-udalo mi się umyć okna!!!:-p z tego chyba najbardziej sie ciesze...a i odwiedzilismy tez wczoraj i dzisiaj polski kosciol w Londynie, wiec swieconka w koszyczku tradycyjnie pokropiona, spowiedz odbyta...teraz tylko kąpiel, maseczka i czekam na Alleluja:-)))

Kropeczko upolowałam wczoraj na zakupach podobno rewelacyjną pianke do mycia buźki i fajny korektor, i fajna pani aptekarka dała mi próbki kremu na noc do cery tłustej i mieszanej zebym sobie wypróbowała bo go chwalą, zobaczymy
.

Zaniepokojona -Dawaj namiary-marka, nazwa itd...przylece do polski to bede testowac:tak:

.
Wam wszystkim życzonka: Karola. De, Kropeczko, Eve, Martyna22, Babo, dzeni, kinguś, lilu, AndziuS, wikulo, Katarzynko79, Passingby, Marzenix, Kroptusiu oraz pozostałym dziewczynom ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY !!!
!!!

Olica -Jak Ty nasz wszystkich zapamietalas...? dziekuje bardzo kochanie!!!!

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka. ;-)

Beatko-Wiedzialam ze bedzie wszystko fajnie!!! Ciesze sie bardzo Kinguś:-))) tak trzymaj!

Nie zaglądałam wczoraj do Was bo nie miałam zbyt dobrego humoru - wredna @ przyszła 4 dni za wcześnie:wściekła/y:

:tak:

AndziuS-przytulam mocno...

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych.
dla .......
Kroczek.k,Nektarynka,Marzenixx,Kropeczka,Zajączek,Romka,Kinguś,Olica,Gosia,
Martynka,Kucuk,Eve,Lilu,Makaronka,Julitka,Zaniepokojona,Wictoria,Hanka,
Kaprycha,Wikulaa,Szafirek,Elfa,Olesia,Emma2,Lolitka,Katarzynka79,Sawi,AndziaS,
Wolfheart,Kulaszusza,Beata1986,Babo,Niunia27,Passingby,Mężatka,Laris,Sephora,
Ada200,Sisi,Bablys,Loree,Pysia,Sylwka22,asiucha-L,Kroptusia,Ktosiowa.
:laugh2::laugh2::laugh2:

Chyle czoła za te wszystkie nicki:tak: Karola-ale masz pamięc!!!!!
Buzki kochanie!

:-)W poniedziałek lany zajączek zalany. Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę - podkręca imprezkę. Cała sala się buja, dj gra Alleluja.:-)​

Olesia33 - A to mnie rozłozyło na łopatki...a maż nawet to skopiowal i wysyła znajomym....a ja sobie to wszystko wyobrazilam co sie tam dzieje w tym wierszu -...niezla balanga:-)

!!!!
A ja dziś byłam u gina na podglądaniu i jest!:-):-) jajo 23mm. Dał mi w tyłek pregnyl i nomen omen w niedziele powinien pęknąć pęcherzyk. Mam nadzieję, że tym razem w Wielkanoc zacznie się życie :happy::happy::happy:
??

Gosia-do dzieła!!!! zajmij sie jajkami jak trzeba w te swieta...ale nie tymi w skorupkach:tak:

Mam tez duzo myslenia, bo nadal nie wiem co zrobic ze soba po studiach...
Wczoraj strasznie smutne mysli mnie naszly, doszlam do wniosku, ze sama robie z siebie cholerna dupe wolowa, ze sama sie psychicznie uzaleniam od M.

Olapop-to cie wzielo na rozmyslanie....n ale taki przelom w zyciu sklania do refleksji....moze te doktoranckie to wlasnie twoje powolanie?

A co do meza...witaj w klubie tych co sie uzaleznily!!! ja bez mojego M to nawet mam klopot z oddychaniem:tak:

Z tym, ze ja z jazda autem nie mam problemu...rada dla Ciebie-trenuj ile mozesz, najlepies sama-wtedy nie bedziesz sie ani wstydzic ani bac! bedzie dobrze!

U mnie do d... zrobiłam test i jedna piprz...na krecha grrryyyy. @ brak i żadnych oznak,żeby miła @ przyjść, nie wiem o co chodzi...

Wikulaa - 3mam kicuki by ta jedna za dzien, dwa przeistoczyla sie w dwie krechy...poki nie ma @ jest nadzieja!!!!

Za 2 tygodnie wesele, ale jeszcze się nie stresuje :-) Pozdrawiam gorąco buziaki :-)

Ewelaa -Wpadaj czesciej!!!! jeszcze przed weselem zajrzyj do nas kochana!

nadodatek moj M nie wrócił jeszczcze z w-wy:-:)-:)-( bedzie pewnie pod wieczor dopiero.... tak mi smutno...:zawstydzona/y:

marzenixx -No to teraz juz pewnie meżus jest kolo ciebie i sie tulicie:tak: sciskam mocno!

Ok kochane moje-uciekam pod prysznic!

Raz jeszcze buziaki dla wszystkich, tych co swieta maja w domu i na wyjezdzie, tych co solo z mezem i z wielka rodzina, tych co jeszcze bez i tych co juz z fasolkami.

WESOLYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
ja jak zwykle zamykam drzwi bb....wiec trzaskam głosno i oznajmiam ze mamy juz swieta.....
.wesolutkich swiat,smacznych jajeczek i duzo wody......i wiele,wiele fasolinek
zmykam juz do lozeczka...bo chyba pora na mnie.....cosik mnie woło z sypialni..........

witajcie głodomorki:-)
ja już po świątecznym śniadanku i sobie odpoczywam bo się narobiłam troskzę, u mnie w tym roku cała rodzinka :tak:
mam nadzieje ze spokojnie i cudownie mina wam te święta:-) mój małż wrócił dopiero dziś rano ,ale naszczescie caly i zdrowy:tak::sorry:

i jak juz się objecie to zaraz mi tu meldowac jak smakowała moja sałatka!!!:laugh2::laugh2::laugh2::-D
buziolki:sorry::-D

reklama
witajcie dziewczyny swiatecznie. Ja jestem niezywa z przejedzenia a jeszcze tyle w lodowce. Widze, ze wiekszosc swietuje bo dwa dni minely a tu tylko dwie stronki do nadrobienia:-):-):-) jak milo. Wszystkie polegly w rozgrywkach rodzinnych...
Mnie dzis tak jajniki napieprzaja, ze az nospe wzielam bo nie moglam wytrzymac. Pregnyl byl w piatek i tak by na dzis wypadlo pekniecie pecherzykow. Ale takiego bolu to chyba jeszcze nie mialam. Mam nadzieje ze z tych jajcow cos wyjdzie bo jak nie to przestane wierzyc w swieta. A tak nawiasem mowiac to fajnie by bylo zaciazyc tak wlasnie w Wielkanoc - to tak symbolicznie:-):-):-)
Napiszcie cos bo tak tu pusto i smutno bez was...
Buzka znad sernika...

Do góry