reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
My tez juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Pogoda sie u nas sppierniczyla i na nowo musilismy odpalic ogrzewanie:no::szok:
Zaraz sie ubieramy i idziemy do parku karmic kaczki;-):-)

reklama
Wpadłam do Was na chwilkę aby się przywitać-normalnie nałóg :-D:-D:-D

Bylismy w kościele,Oliwka była bardzo grzeczna bo po 10min usnęła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i spała całą mszę ,gdyby nie spała to pewnie by biegała z tymi wszystkimi dzieciakami.Po obiadku jedziemy do teściów.

No i u nas pogoda też się zepsuła,jest chłodno :tak::tak::tak::tak: i pochmurno.

My wlasnie wrocilismy ze spaceru:tak:szlismy do parku i doszlismy az nad Rusalke:tak::szok:Ale jestesmy wymeczeni
Zaraz jemy obiadek a pozniej bedzie kawka:-);-)
Jutro planujemy wypad do zoo:tak::tak::tak:
Pogoda sie poprawila-jest slonecznie ale wieje
Jutro ma byc cieplej-oby bo juz sie przyzwyczailam do pieknej slonecznej pogody:tak::tak::tak::-)

ach ten nałog:-D:-D:-D:-D
hej Wiktoria dawno cie nie widziałam.a co za choroba Cie dopadła?
ja byłam dzis rano z Paulina w kosciele,potem do mojej mamy na snaidanie,pozniej przyszlismy do domu a z nami moja siostra i bratowa.i posżły ok.19,no i mój P wziął psa i Paualine i poszli je odprowadzic do rodziców.ciekawe za ile wróca:baffled:

Witam
My tez juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Pogoda sie u nas sppierniczyla i na nowo musilismy odpalic ogrzewanie:no::szok:
Zaraz sie ubieramy i idziemy do parku karmic kaczki;-):-)

u nas tez dzis zimno i wczoraj było gorzej bo wiało.w dzien było raptem 10stopni i zero słonca.wg pogody na byc jutro 17stopni i slonce-OBY!!!!! bo ile mozna palic w piecu:eek:

h,mmm zapomniałąm wam sie pochwalic...
w piatek zmywałam naczynia i odracam sie a Weronika łazi za łózkiem w pokoju(widac przez łuk między kuchnia a pokojem),nieraz juz łaziła wokół łózka wiec sie nie przejęłam.no i do mnie jeszcze mówi"oko" wiec jej przytaknęłam i zmywam dalej.za pare minut sie odwracam i co widze???? moje dzieco trzyma długopis w ręku-podchodze i jakis metr ściany na wysokosci 80cm pomalowany w pętelki a Weronika patrzy na mniei z zadowoleniem-"oko":-D:-D:-D:-D:rofl2:
normalnie w pierwszej chwili myślałam zę pękne ze śmiechu:-):-):-):rofl2:
no ale pozniej nakrzyczałam na nia i pogroziłam z bardzo poważną miną.....:rofl2:

w tym roku i tak planowane malowanie i nie wiem gdzie ona znlazla dlugopis-czarny na pastelowo-różowej ścianie:baffled no i dobrze ze za łóżkiem:eek:

Paulina mi kiedys tylko raz pomalowała ale nawet nie tak duzo.moze gdybym zareagowała jak mi mala za pierwszym razem mówiła oko :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
A my jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow:szok::szok::szok:
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke

Załączniki

• SDC10371.jpg
    SDC10371.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 27
  • SDC10372.jpg
    SDC10372.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 30
A my jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow:szok::szok::szok:
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke

my dzis tylko jeden spacer i nie za długi,no i Weronika spała godzien an dworze,wiec mam nadzieje ze niedługo pojdzie spac bo mało spała.a u was widze ze całkiem sie ładna pogoda zrobiła

reklama
Do góry