reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

NEKTARYNKA nie musisz się obawiać no-spa jest jak najbardziej zalecana oprzy bólach w ciąży,też je biorą jak maja już skurcze i muszą brać aby dzidzia za szybko nie wyszła i ogólnie ją się bierze jak ma się bóle:tak:;-)
Patrysia - jak jesteś to Cie pomęcze :-D:-D:-D Kiedy zrobiłaś test przy swoim synku? W dniu spodziewanej, przed czy po. Może to głupie ale boje sie że mimo testów pozytywnych ta @ mnie jutro jednak dorwie. Czy może jak testy są pozytywne to już na bank @ nie będzie??

reklama
wyszla slaba krecha na owulacyjnym(ledwo co widac na zdjeciu.. ale nawet kontrolna jest slaba).. jutro ide na betke

Załączniki

• DSC01719.jpg
    DSC01719.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Ale tu się dzieje! :-) Witam się Dyngusowo!
Maggie Ty kochanie już naprawdę nie doszukuj się @. Ja będąc w ciąży też miałam takie delikatne bóle jajników. Raz jeden raz drugi. Później bolała mnie też troszkę macica bo się rozciągała. Koleżanki mi mówiły,że pewnie w ciąży jestem a ja nie chciałam im wierzyć bo myślałam,że to bóle na @. Dopiero jak zrobiłam test uwierzyłam i wyłam ze szczęścia! :-) Tak więc proszę mi tu już grzecznie czekać do jutra i nie zamartwiać się! Bo nakrzyczę! :-D:-D:-D

Nektarynko
trzymam mocno kciuki żeby jednak betka była wysoka! Test owu chyba nie powinien wyjść w takim dalekim już dniu cyklu. Kochana ja myślę,że jest nadzieja!

Ale tu się dzieje! :-) Witam się Dyngusowo!
Maggie Ty kochanie już naprawdę nie doszukuj się @. Ja będąc w ciąży też miałam takie delikatne bóle jajników. Raz jeden raz drugi. Później bolała mnie też troszkę macica bo się rozciągała. Koleżanki mi mówiły,że pewnie w ciąży jestem a ja nie chciałam im wierzyć bo myślałam,że to bóle na @. Dopiero jak zrobiłam test uwierzyłam i wyłam ze szczęścia! :-) Tak więc proszę mi tu już grzecznie czekać do jutra i nie zamartwiać się! Bo nakrzyczę! :-D:-D:-D

Nektarynko trzymam mocno kciuki żeby jednak betka była wysoka! Test owu chyba nie powinien wyjść w takim dalekim już dniu cyklu. Kochana ja myślę,że jest nadzieja!
kasiulek - ok, dam sobie spokój. Przyznam szczerze że zabrałam się za sprawdzanie testów do pracy i ogarnianie wszystkiego na ten tydzień. No i teraz w przerwie właśnie siedze sobie z maseczką na twarzy, potem sobie umyje włoski i troche sie polaszcze. :-) Będę miała zajęcie i nie będę tyle myśleć. W sumie dziś święto ale mnie męczy nic nie robienie tak więc przejrzę sobie jeszcze ciuszki w poszukiwaniu tunik i wesołych ubranek.
No i wkońcu wywaliłam suwaczek - jak szaleć to szaleć - na żadną @ już nie czekam. :-):-):-)

Ostatnia edycja:
MAGGIE ja robiłam test jak mi się spóżniał okres 5 dni a dlaczego bo jak wcześniej się staraliśmy to już @ 3 dni mi się spóżniała i co @ przyszła,ale zrobiłam wtedy test i był negatywny co już w sumie na nią czekałam,dlatego wtedy czekałam tak do 5 dni dłużej i test pozytywny:tak:a ty już zrobiłaś i ci wyszedł pozytywny,dlatego na pewno @ nie przyjdzie:tak:;-)

Nektarynko [/B]trzymam mocno kciuki żeby jednak betka była wysoka! Test owu chyba nie powinien wyjść w takim dalekim już dniu cyklu. Kochana ja myślę,że jest nadzieja!
no chyba ze tamten cykl był bez @ i teraz niby drugi i moze owulacja.. sama nie wiem co myslec..
Nektarynko - jutro betkujemy :tak:;-)
tiaa ide z rana ciekawe czy popoludniu beda juz wyniki bo zazwyczaj jak rano sie robi to popoludnniu juz sa ale nie wiem jak jest z betka

reklama
MAGGIE ja robiłam test jak mi się spóżniał okres 5 dni a dlaczego bo jak wcześniej się staraliśmy to już @ 3 dni mi się spóżniała i co @ przyszła,ale zrobiłam wtedy test i był negatywny co już w sumie na nią czekałam,dlatego wtedy czekałam dłużej i test pozytywny:tak:a ty już zrobiłaś i ci wyszedł pozytywny,dlatego na pewno @ nie przyjdzie:tak:;-)
Ok, super. Dzięki za odpowiedź. Mi ze dwa razy w życiu się spóźniła z tydzień ale wtedy jakoś wiedziałam że to nie ciąża i nawet sie nie dziwiłam że tylko 1 krecha.

Do góry