reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja:-)
Ja tez sie ciesze ze juz po swietowaniu;-)Moi goscie juz pojechali:tak:Popoludniu na kawke wleciala jeszcze siorka z mezem i Adasiem:-)
Jutro planuje pojechac do siostry Patyczak,ale zobacze czy pojedziemy
M jutro idzie juz do pracy i znowu zostaje z wszyskim sama:-(

reklama
Witam się i ja po świętach :-) jesteśmy już w domku :tak::tak::tak:bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.

Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W domu też wariowała jak szalona :tak::tak::tak::tak:
a z prabacią to wariowała jak nigdy :-):-):-):-) prababcia ledwo dyszała :-D:-D:-D:-D tak ją wymeczyła

Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na peno przytyło :tak::tak::tak::tak: porazka,

witam po swietach
,y w wiekszosci czasu spedzilismy je wycieczkowo bylismy na Rownicy i bylo super zdjecia wkleje na nk ;-) ale jeszcze chyba nie dzis :-)

To pewnie dopiero po świętach będziemy mogły się spotkac...
Chyba że...
Przyjedziecie do nas w święta:confused::tak:
ZAPRASZAM :tak::tak::tak::tak:
szkoda tylko ze czasu nie mielismy :-(
A my jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow:szok::szok::szok:
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke
sliczne fotki szczypiorkow :-D
Witam się i ja po świętach :-) jesteśmy już w domku :tak::tak::tak:bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.

Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W domu też wariowała jak szalona :tak::tak::tak::tak:
a z prabacią to wariowała jak nigdy :-):-):-):-) prababcia ledwo dyszała :-D:-D:-D:-D tak ją wymeczyła

Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na peno przytyło :tak::tak::tak::tak: porazka,
agentka z niej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Na pierwszym zdjęciu jak Oliwka wariowała z prababcią :tak::tak::tak: a na drugim z poważną miną :-)

Załączniki

• DSC02208.jpg
    DSC02208.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC02216.jpg
    DSC02216.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 29
AGNES
Super focie:tak::tak::tak:Na tych dwoch zdjeciach wygladasz jak blizniaczka mojej znajomej:szok::szok::szok::-D
Dominik juz u siebie bo ma stan podgoraczkowy i boli Go ucho(znowu0,Klaudia w łozeczku a Wiktoria na nocniku i stale mi gada ze otworzylam okno a Jej teraz zimno:-)

A co Dominikowi się stało ze go ucho boli??????
Moja Oliwka już śpi od jakiegoś czasu, wczoraj charcowała do 23.30,więc dziś poszła wcześniej,skończyło sie balowanie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dowikla widzę że wypad do zoo sie udał,fajnie.My wybieramy sie juz niedługo,jak M bedzie miał teraz jakis dzień wolny to jedziemy.
A może to mój sobowtór dowikla co???????

Do góry