reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Sorki ale musze to wstawic:
Może kiedyś wstawi tu kolejne zdjęcia "swojego" usg i będą nimi te zdjęcia z tego bloga. Chyba, że akurat nadgoni to co my tu piszemy i trafi na to, że ją odkryłyśmy. Ale może akurat nie trafi i będziemy miały darmową komedię z serii żenada po maxie.
I jeszcze jedno:
Jednak chyba jej przypadłość należałoby leczyć. To chyba nie jest normalne. I tu wcale nie jest mi do śmiechu;P

To sa cytaty wypowiedzi ktosiowej odnosnie Sanki, czy tak naprawde Ktosiowej odnosnie jej samej.....I po co my tu ja do psychologa wysylamy jak ona sama sie tak wlasnie podsumowala i sama sie wysyla....:baffled:

Sorki...ale jak to przeczytalam to juz nie ma watpliwosci...koniec tematu!
No dokładnie te wypowiedzi mnie rozłożyły na łopatki. Sama siebie podsumowała. Więc niech nie liczy że my będziemy o niej samej myślały dobrze...

Kropeczko - jeszcze 44 min i mój Małż po mnie przyjeżdża:-):-) Jupii

reklama
Kropeczko zamki to my z M kochamy bardzo! Ja gdyby nie nasz dwuletni brzdąc to pewnie spędzałabym wakacje gdzieś w Szkocji :tak: Ale córcia jeszcze malutka to niech ma dużo słońca i dużo piasku:-D Jak znacie fajne, sprawdzone miejsca dla rodzin z małymi dzieciakami to piszcie. Będę wdzięczna:tak: Jakoś nie wyobrażam sobie,żebym wytrzymała bez zwiedzania cały tydzień, więc byłoby miło połączyć plaże z zabytkami. I jeszcze za niezłą cenę:-D Wiem, nie mam łatwego wyboru! Niestety nasz brzdąc pomimo tego,ze malutki to kosztuje prawie tyle co dorosły:szok: więc za naszą trójkę wyjdzie niezła kwota:-( Ale co tam! Za rok nie pojadę , bo akurat urodzę drugie:-D:-D:-D:-D Taką mam koncepcję! A co!

reklama
Gorsecik czeka:):) Choć jakbym w nim przyszła to myślę że koledzy by się ucieszyli:-D:-D Umunduruję się w niego przed wyjazdem M. do tego winko, kolacyjka i.... duuuuużo sexu:-):-)
To ostatnie najwazniejsze!!!! baw sie dobrze!!! i nie musi byc grzecznie:laugh2::-p

Kropeczko, jak się czujesz?? jak kolano??

dziekuje...od kilku dni lepiej:-):tak::-)....az sie boje zaeszac:-)

Nie lubię Was nygusy wstrętne:baffled::baffled:

No jak nie lubisz jak lubisz...a nawet kochasz...zyc bez nas nie mozesz przeciez...zapomnialas????
buziaki moredczko sliczna ty moja!

Ja gdyby nie nasz dwuletni brzdąc to pewnie spędzałabym wakacje gdzieś w Szkocji :tak: Za rok nie pojadę , bo akurat urodzę drugie:-D:-D:-D:-D Taką mam koncepcję! A co!

ja wlasnie chcialabym do Szkocji pojehac w tym roku...blisko mamy wiec poki jestesmy na wyspach to fajnie byloby szkocje "zaliczyc"..
A plan na "za rok" masz Loree w dechę!!! i to mi sie podoba-tak trzymac-OPTYMISTYCZNIE!!!

A jej profil na nk? Chyba prawdziwy, chociaż kto wie....:eek::eek::eek:
Jej-nie no ten profil byl prawdziwy...zerszta ja mialam ktosiowa wsrod zanjomych, ale teraz sie wystraszylam, wiec ja przeprosilam grzecznie i usunelam...

Do góry