reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Strasznie się cieszę ,ze się pazyl podoba!!:-D:-DMedeuska jesteś świetna 7 poziom tak szybko ,ja się pocieszę ,że ja po prostu tyle czasu nie miałam:-D:-D:-D:-D

Cieszę się ,z sympatii do pazyla ,ja go odkryłam w pażdzierniku w zeszłym roku,zimą miałam przerwę ,a wczoraj znowu coś mnie tknęło.mamo helenki jaki masz login na pazylu jak można wiedzieć?
Jestem w 8.. męczę się z zagadką.... jakoś mi nie chce nic podpowiedzieć:-D:-D

reklama
My jestesmy juz po lekarzu:tak:
Klaudia niestety bedzie miala badanie odbytu przez chirurga:no::no::no:I to jak najszybciej
Mam isc rano po skierowanie i jak juz bede je miala to mam zadzwonic do mojej gastrolog i zadzwoni do kolezanki ze szpitala zeby mnie przyjela bez umawiana na termin za trzy miesiacde
No chyba ze dzisiaj jak zrobi kupke znowu bylaby z krwia to mam jechac od razu do szpitala
Tak to wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:Powiedziala ze maja ladna skore i ladnie wygladaja:tak:
Wiktoria wazy 7200 a Klaudia 7240

Nadal maja miec diete i pic bebilon pepti ale moge zaczac dawac jogurty z mleka koziego
No i jestem ciensza o 160zl i jeszcze za przedszkole musialam dzisiej zaplacic

elo elo
my z malym po spacerze
teraz wlasnie zasypia albo i juz zasnal :-)
bylismy przed obiadkiem na jakis czas i potem po 19 jeszcze na godzinke
caly czas w okularkach choc wydaje mi sie ze teraz mam to o ciut mniejsze:sorry:
zobaczymy jak bedzie jutro :tak:

A to moja trojca w parku po wizycie u lekarza

Załączniki

• SDC10431.jpg
    SDC10431.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 49
  • SDC10432.jpg
    SDC10432.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC10433.jpg
    SDC10433.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 43
dowikla a lekarka cos podejrzewa od czego mogła być ta krew????
Bidulka z tej Twojej Klaudusi :tak::tak::tak:.A powiedz mi jak sie robi takie badanie u tak małych dzieci????bo jakos sobie tego nie wyobrażam :no::no::no:

a fotki jak zwykle macie śliczne,te Twoje szczypiorki są bardzo fotogeniczne i Dominik jaki kawaler :-)

Mowila ze moga to byc polipy lub jakies pekniecie sluzowki ale jakos inaczej:no:
Napewno nie alergia bo wtedy krew jest w srodku w kupie
Takie badanie robi sie niby bardzo szybko:no:Bada sie malym palcem-ale moje Klaudia napewno bedzie sie strasznie darla :no:
Dzisiaj u lekarki jak Ja rozebralam to uciekala mi na dol i zakładała buty
Cienko to widze:no::no::no::no:

reklama
Do góry