reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

No jasne ,ze tak. termin porodu moze sie przesunac. Nie ma co do tego watpliwosci. Ale zauwaz co napisala Beata. Znalazla ona post z ktorego wyniklo ,ze gracjaska dopiero owuluje:). I nawet jesli wszystko bedzie jak najlepiej to nie ma szans na zalapanie sie do grudnioweczek. Chyba ,ze w tym poscie bylo cos pokrecone. Najlepiej gdyby gracjaska nam to wyjasnila :).

A to czy donosimy nasze ciaze czy nie to juz inny temat. Musimy jednak zakladac ,ze tak inaczej musialybysmy bys w watku listopad 2009, pazdziernik 2009 i na wszelki wypadek wrzesien 2009 . :)

a za gracjaske i tak trzymam kciuki.

reklama
Witam
Jasne ze różnie moze być ale nie zależnie od tego ja jestem na forum tylko grudnióweczek a nie stycznióweczek i listopadóweczek. Raczje sugerujemy sie tym co wyliczyłyśmy lub co przewidział nam lekarz.
Natomiast jesli dziś jest owólacja , a pewnosci sie nie ma i juz sie wpisuje na grudnióweczke (nie rzomumcie mnie źle nie mam nic przeciwko) to chyba troszke wybiegadnie w przyszłość.
Ja naprawde rozumiem dziewuszki które bardzo chcą mieć małgo ludzika...
naprawde ale warto poczekać aż pojawią sie te dwie kreski.

Witam. Dzis upewnilam sie ze bede mama. Odebralam bete z wynikiem 29.17 :) Termin na okolo 27 grudnia.. Niestety plamie ale mam nadziej ze moje malenstwo jest silne i wytrwa

Jasne Dziewczyny, przynaję rację z wybieganiem w przyszłość;-)

Netula skr miałaś plamienia, to do gina marsz! Ja też miałam:-( dostałam luteine i nakaz siedenia w domu, leżakowania i odpoczywania.

dziewczyny ale ja juz sie tak jak i wy boje o malenstwo i zaraz po odebraniu wyniku bety zadzwonilam i mam wcinac dupghaston i odpoczywac:) a jak cos sie bedzie dziac dzwonic

Witajcie Kochane!!
Ale postów!!!Nie nadążam za Wami;-)
Dziś w nocy obudziły mnie mdłości..ale za to rano..i do teraz tfu tfu..zero!!!!W końcu mogę coś zjeść i mam apetyt! U mnie największy problem, to zapachy...drażni mnie prawie wszystko i czuję 10-krotnie mocniej..Mam już pierwsze zdjęcie mojej fasoleczki:-)
Wybrałam sobie Luteinę dopochwową na wszelki wypadek (tfu..tfu..)-ależ się zdziwiłam jaka różnica w cenie!!Duphaston cos koło 30zł..a Luteina...3zł:szok:

reklama
Do góry