reklama
mamabartka
...i Natalki :)
MamaBiN jestes nieocenionaJak rozmowa Pani oddzialowo??
Tosika czekamy :-)
Echch, rozmowy mnie czekają w poniedziałek i wtorek. Już wstępnie się zgodziłam

Andula
Fanka BB :)
Trzymam kciuki aby wysokosc wyplaty powalila Cie z nogEchch, rozmowy mnie czekają w poniedziałek i wtorek. Już wstępnie się zgodziłam. Teraz jadę obejrzeć to nowe cudo i na spotkanie z dyrektorem, dogadać warunki finansowe
![]()

mamabartka
Trzymam kciuki aby wysokosc wyplaty powalila Cie z nog:-)Powodzenia
Dzięki An.. Pewnie suma na kolana mnie nie powali ale coś tam zawsze można dla siebie wynegocjować ;-)
Ja ze swojego też.Ja ma x landera xa i szczerze polecam jestem zadowolona z wózka w 100%![]()

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja słyszałam że TAKO nie najlepsze są . Ja jak kupowałam wózek to pan w sklepie polecał ATLANTICA : GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC + FOTELIK !!! (611705135) - Aukcje internetowe Allegro no ale mi się cena nie podobała wówczas.
Ten linka co dała Mamabin do używanego x-landera XA to myślę że super cena i okazja do kupna takiego wózka za tak małe pieniądze :-)
Ten linka co dała Mamabin do używanego x-landera XA to myślę że super cena i okazja do kupna takiego wózka za tak małe pieniądze :-)
Andula
Fanka BB :)
W takim razie dam kuzynce dwa typy atlantic i x-landerJa słyszałam że TAKO nie najlepsze są . Ja jak kupowałam wózek to pan w sklepie polecał ATLANTICA : GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC + FOTELIK !!! (611705135) - Aukcje internetowe Allegro no ale mi się cena nie podobała wówczas.
Niech sama zdecyduje aby nie bylo namnie ;-):-)
mamabartka
W takim razie dam kuzynce dwa typy atlantic i x-lander
Niech sama zdecyduje aby nie bylo namnie ;-):-)

reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Andula moja Siostra ma właśnie ten model Atlantica siwo czerwony, jeździłam nim i mnie się podobałoJa słyszałam że TAKO nie najlepsze są . Ja jak kupowałam wózek to pan w sklepie polecał ATLANTICA : GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC + FOTELIK !!! (611705135) - Aukcje internetowe Allegro no ale mi się cena nie podobała wówczas.

Podziel się: