J
Justa19
Gość
Kate sliczna masz coreczke
Ja tutaj w Polsce wyrwalam od faceta na targu kurteczke dla Julki za 30 zl z adidasa
A ostatnio w sklepie firmowym zaplacilam 150 zl

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chusta SUPER daj znac jak przyjdzie jak sie nosiKupiłam w końcu chustę tą lnianą. Mam nadzieję, że nie będę żałować.
Kolor będzie stalowy z bordowymi wykończeniami.
Lniana chusta wiązana ZIEMIA 4,6m (nosidło) (611571641) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeszcze krzesełko do karmienia i większy fotelik samochodowy.
ZBANKRUTUJĘ Z TĄ MOJĄ KSIĘŻNICZKĄ!
Fajna ta pilka Nie ma to jak trafny zakup ;-)ja ostatnio kupiłam swojej niuni piłkę rehabilitacyjnąmasujemy sobie brzuszek i od czasu do czasu pochycamy sobie troszkę :-) Zabawy co nie miara!!! Chętnie wkleiła bym zdjęcie -ale niestety jeszcze nie umiem :-(
wkleje zdjęcie piłki a jak się nauczę to zdjęcie Amelki na piłce ;-)
PIŁKA DO SKAKANIA-REHABILITACYJNA KUBUŚ PUCHATEK (608438596) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam ten pierwszy I mamy go juz dlugo Oli z niego zawsze zadowolona (chyba wiekszosc mam ma ten pierwszyHej!!
Dziewczyny, ja tak na szybko, bo jesteśmy u rodziców. Chce kupić Szymkowi ten Ogródek, tylko który polecacie??
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (603672130) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN OGRODEK 3w1 + GRATIS (595223320) - Aukcje internetowe Allegro
Nie nudzą si ę one szybko Waszym dzieciaczkom ?? wiem, że już poruszałam ten temat, ale jakoś ciągle nie mogłam się zdecydować, ale jednak chcemy kupić...
Fajny ten MIS SUPERja mam takiego FISHER PRICE CENTRUM GIMNASTYCZNE MISIU (605920034) - Aukcje internetowe Allegro misia i Amelce się nie nudzi :-) Leży pod nim codziennie i bawi się piłeczkami albo wiszącymi krabami. Miś gra i świeci mu się nosek przez co chętnie pod nim leży.
Ogródek który wybrałaś jest super - polecam w 100 %
Sandalki pierwsza klasa :-)Oba fajne ale Ja tez bym ten pierwsz wybrała
A Maksio dziś dostał takie sandałki na lato od chrzesnych na pół roczku
Slicznie I fajnie ze nam sie pokazalas
Wklejaj Wklejaj ile wlezie
Masakra te ceny Jestem w SZOKUja chyba też się skuszę na ten fotelik bo czas nagli!!! mojej Amelki to już się wyjąć z fotelika nie da :-) przecież ona nawet rączką nie może w nim ruszyć!! Jakoś ciasno się w nim zrobiło :-) no i nóżki już jej wystają
Kurcze skąd na to wszystko kasę brać.Ostatnio pojechaliśmy przyciemnić szyby w aucie bo malutką strasznie słońce raziło-350zł , zapłaciliśmy wpisowe za żłobek- 580 zł
no i jeszcze opłata za cały miesiąc z góry-1200 zł bo niestety w państwowym żłobku to można tylko pomarzyć o wolnym miejscu!!!a niania krzyczy sobie 2000!!!!
idzie się pociąć!!!
mamuśki jak macie babcie, które Wam się zaopiekują dzieciaczkami to tylko pozazdrościć!!!
No duzo wychodzijuż to przeglądałam :-( i liczą sobie od 8 do 15 zł. W miesiącu pracuje 140h(licze po 7h dziennie-bo jeszcze karmie) plus dojazdy- godzinę do pracy i godzinę z powrotem (jak są korki-a raczej zawsze są) czyli 40h na dojazdy.Łącznie 180 h razy powiedzmy 8 zł daje nam 1440 więc żłobek wychodzi mi najtaniej :-(
Kate juz widze jak MARICZKA bedzie slicznie w tych ciuszkach wygladacMALENA oby się chusta super nosiła!!!
WIOLAS super pomysł z piłką i fajne fotki.
MAMO MAKSA fajne butki na lato
Zrobiłam zdjęcie ciuszkom, które kupiłam (brakuje jednych spodni, Marikos miał na dupci):
Picasa Web Albums - Kasia - ciuchy
Kasia kurde mi sie strasznie te foteliki podobaja i najchetniej bym dzieciakom kupiła ale mój M mówiAle musze go przekabacic
![]()